Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    27. Siječanj 2019. 10:10

Mallla pa dosta ti "seta" ciklus. Ne bi bilo lose da ti gin provjeri spolne hormone i stitnjacu za svaki slucaj. To je nesto sto se s godinama mjenja.
    Mika hvala na pitanju ok sam. Osim sta moram piskit svakih 1h i to me izudjuje jer cim mi se mjehur napuni boli me jajnik koji je jos otecen. Grudi malo bolne, ne mogu spavat tj.budim se svako jutro tocno u 6.23 katastrofa mi je. Sve u svemu nis sto upucuje na neko malo cudo. A dobro cekam jos za test nekako sam za sad uvjerena da cu izdrzat do 30.1. barem za test jer onda ce mi biti 14 dana od punkcije. Osim ako u medjuvremenu ne stigne gđa. M nista me ne bi iznenadilo! 🤨

Mika111
    27. Siječanj 2019. 10:44

Nema gospođe m bar godini dana Grizli😊, samo vjeruj i bit ce sve super, vidjet ćeš. Brzo ce 30.😉😉.
    I ja sam isto uzasno nestrpljiva, jedva cekam da mi krenu plodni dani pa da mozemo probati a onda cu iducih 14 dana biti jos nestrpljivija😌, onda me opet ulovi panika da li ce biti sve ok kad vidim taj plus i stalno u krug, sama sebi govorim da se moram opustiti i da nista ne mogu pozuriti niti promijeniti, ali eto, povremeno me uhvati.....

Mallla
    27. Siječanj 2019. 11:01

Grizli da nalazi su opcija ako ću ići privatno... Nitko te ne doživljava prije 1 do 2 godine truda, što i sama znaš. Nego prošli put sam bila dosta preokupirana ostvarivanjem trudnoće i dosta opterećena, ovaj put idem opuštenije za sad.
    Želim ti veliku sreću za dočekati test day i da bude plus a onda i srčeko da kuca!
    Samo mali opis koliko sam bila u zatrudnjivanju: bilježila sam sate kad smo se trudili, sve LH trakice i imam sačuvano da ne kažem i sve testove koje sam redovno piškila prije očekivane menge.... Pa sam znala točan dan i sat zatrudnjivanja... Sad mi je to blesavo... Tada nije bilo... 

url=https://lilypie.com]

Grizli
    27. Siječanj 2019. 12:54

Mika slazem se vrtimo se ko na vrtuljku samo sta bi ja rekla da je svaki krug sve brzi i sve jaceg utjecaja na nase emocije! Daj boze da ne dodje slijedecih godinu dana, ja mislim da bi uloske kroz prozor bacala od srece.
    Mallla a joj pa ti si imala cijeli proces pracenja onda za prvo dijete! Hehehhe! Bogami ja da sam skupljala sve lh trakice, testove i one ampulice i sprice od ivf postupaka mislim da jedan veeeliki kontejner bi mi do sad vec trebao. A neka doci ce i moje vrijeme valjda! Znam kako to zvuci glupo samo se opusti, al ja ti zelim rec samo se opusti i uzivaj u vremenu koje provodis s muzem, a ostalo vrijeme znam kako je pa nema smisla trambunjat o opustenosti! 

• bennny20
    27. Siječanj 2019. 14:14

Grizli za cas ce 30-ti i testic. I naravno da nece prije doci M jer ovo je tvoj ciklus, tvoje vrijeme, tvoja godina!! Glavu gore i misli pozitivno! 
    Ostalim svim curama sretno i neka vam svima sto prije uspije. 

• bennny20
    27. Siječanj 2019. 14:18

Mallla

Pozfrav cure!
    Ja sam tu nova-stara. Prije dvije godine sam tu redovno tipkala, dočekala plusić i bebu. Puno sam tu naučila i sada me evo opet.
    Za prvu bebu nam je trebalo 10mj truda, a sad je ovaj mkesec stigao plusić koji je brzo otišao…bila je u pitanju biolemijska.
    Koji dan nakon su mi stigli kinezi (LH trakice s ebaya) tako da krećemo u akciju!
    Želim svima plusiće i zdrave trudnoće… Veselim se tipkanju i novim poznanstvima!

Dobro dosla i sto prije na temu o trudnicama otišla! 😁 i ja prije 4 mjeseca imala biokemijsku..odtada se trudimo i dalje al nista za sad...

• Tonkica1
    27. Siječanj 2019. 16:14

Aurora drago mi je da si vidjela ❤ Prekrasan osjecaj!!
    Mini slatka bebicaaaa 😍😍😍
    Grizli 🤞🤞🤞🤞🤞 
    Cure moje, poput psihoterapije ste! Zelim svima ➕ ko kuca!
    Meni je danas napokon dosla m. Po tome mi je prvi ciklus nakon operacije 38 dana! Ne svida mi se to. Vidjet cemo kakav ce biti iduci. Dr mi nije bilo prosli tjedan pa nisam uspjela s njom razgovarati. Reci cu joj da zelim sto prije napraviti taj test na trombofiliju da se toga rijesim, pa da mozemo u nove pobjede!

Mallla
    27. Siječanj 2019. 17:22

Mislila sam reći da imam od dobitnog mjeseca trakice ne od svih 10mj 😂 to je ono lad pišem a ne gledam što sam napisala!
    Bennny20 bit će, ako ništa imamo sexa na pretek 😂😆 biokemijska je dokaz da može i uspjeti!
    Ono što duboko vjerujem je da će svaka od nas ove godine ugledati tu malu točkicu u nama, neka malo prije neka malo kasnije al tu smo....
    Grizli će nam zavrtiti krug! 

url=https://lilypie.com]

Grizli
    27. Siječanj 2019. 17:57

😂😂😂... Mallla 🙌🙌🙌 iz tvojih usta... Nek neka od nas krene pa sve za njom 

• DaVoS
    28. Siječanj 2019. 08:35

Hajde neka vam svima ja budem sreća.... radila test jutros. POZITIVAN!!!!Pokusavamo vec vise od 3 godine i onda kao odustajemo.....i sad konacan plus..... Želim vam svima da zajedno pređemo na druge teme.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.