Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • DaVoS
    25. Siječanj 2019. 16:40

Mislim da cu sacekati do ponedjeljka ili utorka sa testom. U biti čekam da malo prizdravim.

Grizli
    25. Siječanj 2019. 18:20

Mini kako zgodna slika! Jako je zgodna beba bez obzira sto vam je guzu okrenula! Nek si nam ti dobro!
    Davos dobrodosla, drzim fige da je plusic na testu drugi tjedan! 

Angie1205
    26. Siječanj 2019. 09:39

Jutro cure 😘
    Tu sam i citam vas, placem i smijem se sa vama....ali slabo tipkam jer moja gripa od mene ne odustaje 🤮
    Mini tvoju sliku moram pohvalit, bebolino je bas fotogenican 😍
    Svima ostalima drzim palceve da ugledate plusice u novom ciklusu!!
    P.S. Ja sam u Velikoj Gorici, inace sam rodom iz Siska 🤪
    Tipkajte i dalje lijepe vijesti da vas popratim, javim se kad otjeram ovu bolestinu sa sebe.

Lusy1990
    26. Siječanj 2019. 20:18

Hvala Angie za palceve a tebi sve najlepse i uredno u trudnoci❤️💙 ja radim test 31.og ufff... I ako sam si obecala, da necu mislit ovaj ciklus.... Misli same lete 🙊

I dalje se nadamo mrvici

Mala_mu
    27. Siječanj 2019. 00:34

Večer cure....
    Prvo svim + zelim čestitati!! 
    Grizli svu vilinsku sretnu prašinu bacam na tebe i na sve cure koje se trude! 😘
    Stalno vas čitam ali malo pišem... 
    ja i mm se trudimo koliko stignemo od posla i os stresa koji je oko nas.... prvih godinu dana kao necemo bebu, pa onda mi je kasnila, nista.... skidala polip...
    I jos uvijek nista...
    E sad sam pop*****a i naručila se kod ginekologa....
    Zadnji put kad sam bila kod njega i nisam imala neko lijepo iskustvo s njim...
    Na sta točno da se baziran s pitanjima? Mislim hoće li mi dati neke uputnice odmah? Moram li mu donijeti od mm-a spermiogram?

🍀 34 godine
    🍀 5 spontana

malamumu6gmail.com

Mallla
    27. Siječanj 2019. 00:54

Pozfrav cure!
    Ja sam tu nova-stara. Prije dvije godine sam tu redovno tipkala, dočekala plusić i bebu. Puno sam tu naučila i sada me evo opet.
    Za prvu bebu nam je trebalo 10mj truda, a sad je ovaj mkesec stigao plusić koji je brzo otišao...bila je u pitanju biolemijska. 
    Koji dan nakon su mi stigli kinezi (LH trakice s ebaya) tako da krećemo u akciju!
    Želim svima plusiće i zdrave trudnoće... Veselim se tipkanju i novim poznanstvima! 

url=https://lilypie.com]

Lusy1990
    27. Siječanj 2019. 04:14

Mallla.. Dobrodosla nam opeeet onda 😊😁❤️😍 kad bi trebala imat plodnevl dane i ovulaciju? 

I dalje se nadamo mrvici

Grizli
    27. Siječanj 2019. 07:08

Mala mu dobrodosla i sto prije na drugu temu onu o trudnoci i bebama se prebacila! 🤞 Hvala na vilinskoj prasini 😌🍀! Za pocetak ne bi bilo lose ako imas mogucnost nac nekog gin s kojim ces imat dobru komunikaciju. To je samo prijedlog i savjet jer ima puno slucajeva di cure nisu bile zadovoljne s gin nisu im davali nikakve upitnice sve nesto komplicirali, na kraju kad su se cure prebacile dobile nalaze i krenule tek rijesavat probleme. No ono sto bis mu trebala rec ako se trudite vec godinu dana, ne znam koliko godina imate? Ako nema rezultata bez obzira na obaveze i stres trebala bi obaviti prve pretrage - uzv, papa test, briseve i hormone spolne koji se vade od 2-5dana ciklusa i hormone stitnjace. To je neka baza za dalje najveci dio problema ako cure ga imaju najcesce se vec s tim pretragama ustanove. Dal imas ovulacije? Jesi mjerila bazalnu temp, pratila plodnu sluz ili lh trakice koristila? Ako nisi bilo bi dobro da netao od toga probas da vidis dal uopce imas ovulacije. Muz za spermiogram moze dobiti uputnicu kod svog dr opceg, a taj nalaz ne moras nositi tvom ginu. Tek nakon spermiogram muske salju dalje na obradu ako je potrebno. Nadam se da sam ti bar nesto pomogla.
    Mallla dobrodosla natrag u nas ludi svijet! Drzim fige da ovaj put treba manje od 10mj za uspjeh. Jesi obavila pregled nedavno kod gin? 🤞 Za bracu ili seku! 

Mallla
    27. Siječanj 2019. 09:31

Cure hvala na dobrodošlici!
    Lucy1990 Moji cuklusi variraju od 26 do 33 dana pa tako i ovulacija. Prije poroda je bila oko 19dc. Od ovulacije do novog ciklusa 16 dana... Sad mislim da se izmjenjalo pa pocinjem ponovo s LH trakicama kako bi utvrdila kada je zapravo. Kalendar kaže da bi trebala biti 2.2!
    Grizli bila kod gin. U ponedjeljak radi biokemijske, sve je naizgled kako treba biti, počela sam piti prenatal čisto da malo imunitet nabildam. Iskreno ne očekujem uspjeh odmah ali uvjeravam sebe kako je proljeće moje vrijeme 😀

url=https://lilypie.com]

Mika111
    27. Siječanj 2019. 09:47

Dobrodošle nove curke, zelim da sto prije ugledate plusic, a to isto zelim i nama starim trudilicama😀.
    Jel netko radi ovih dana test? Grizli kako si ti, jel ima kakvih simptoma? Jesi mislila skoro napraviti test?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.