Nopobo cestitkeeee od srca! Naravno da ce bit sve ok. Skolsku trudnocu zelim ❤️😍 javljaj se i dalje 😍❤️
I dalje se nadamo mrvici
Nopobo cestitam i zelim ti skolsku trudnocu.
Gujdo briga te sta tko kaze. Evo ja imam dijete pa onda kad ce drugo. A reko kad ovo prvo imadne dovoljno godina da ga cuva.
A mislim sta svijetu reci. Hocu ti reci uvijek ce zabadat nos,prvo,drugo, trece...a onda jao koliko ih je napravila tko ce to hranit. I tako. Glavu gore i stisni zube i pusti nek pricaju!
Inace sam flegmatik ali to me boli i onda postanem gruba u odgovorima. Zene drzim vam fige,nitko ne zna s cim se mi borimo. Grizli,svu srecu ti zelim,kad ti dobijes plusic imat cu osjecaj ko da sam i ja.
Sto se mene tice pokrili plodne dane,pa sta bude,bit ce. 10 dana do .
Ovaj mjesec sam nekako cool za sad
Nopobo cestitam, zelim ti urednu trudnocu i zdravu bebu.
Gujdo nemoj se obazirati na druge, ja imam 31 godinu a decko 33, nismo se vjencali iako vec skoro 5 godina zivimo zajedno, prvo su nas gnjavili s kad ce svatovi pa sam ja znala povremeno odgovoriti da mi taj papir ama bas nista ne znaci i da ako mi s nekim nije dobro ne bih s njim ostala samo zbog papira, e kad su vidjeli da nista od svatova onda su poceli ispitivati kad ce beba, ali na to se uopce ne obaziremo, neke stvari jednostavno ne mozes požuriti a i sto koga briga kad cemo mi imati djecu i zasto ih vec nemamo. Zato glavu gore i u nove pobjede☺
Hvala vam svima cure, pratim vas i dalje i veselim se svakom novom plusu!

Aurora, bas sam pisala na trudnicama svoje probleme s probavom. Strah me ista pojest jer ne znam hoce li mi smetat i imam jaku averziju prema hrpi hrane. Prolazim ulicom i sve mi smrdi. Za rucak danas bioaktiv i sendvic sa maslacem i sirom.

Hej curke evo da vam javim imamo 2 smrzilica za jednog lijepog dana iskoristiti. Nadam se da to nam nece trebat tako skoro, nego da nam je to ulog u buducnost i pov3canje broja djecice!

Bravo Grizli, nadam se da nece trebati uskoro. 🤞🏼🤞🏼❤️
Ja danas cijeli dan cuvam sestrinog malog a on pod temperaturom tako da glumim klokana cijelo jutro, nece malac iz zagrljaja. 🙂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Hej curke evo da vam javim imamo 2 smrzilica za jednog lijepog dana iskoristiti. Nadam se da to nam nece trebat tako skoro, nego da nam je to ulog u buducnost i pov3canje broja djecice!
Jupii! Za lijepe bebice jednog dana! Grizli kad iscekujemo tvoje nedobivanje M?
Grizli bravo za smrzlice, nadam se da vam nece trebati sve dok ne odlučite pojačati ekipu jos jednom bebicom😊😊.
Ja danas konacno dobila m, sto mislis kad bih sad mogla krenuti s andolom? Da pocnem odmah poslije m ili da cekam pa ako bude plusic onda krenem?
Hvala vam svima cure, pratim vas i dalje i veselim se svakom novom plusu!
Čestitam od srca! Lijepo da podijelite s nama tako lijepe vijesti koje nam daju vjetar u ledja! Hvala.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji