Kod mene i dalje nista novoga, i dalje sam u iscekivanju m, danas krenuo lagano smeđi iscjedak tako da se nadam da ce danas ili sutra krenuti pravo, bas sam kad zelim da sto prije krene da mozemo u nove pokušaje ona odugovlači😌. Uvijek samo problemi s tom gospođom m😵😵 , najbolje da nam ni jednoj ne dolazi najmanje iducih 9 mjeseci 🙊😊
Grizli svu srecu svijeta ti želim, sad samo polako, znam da ti ide na živce taj savjet ali odmaraj i iskoristi muža dok su ovakvi uvijeti 😊 lijepo je kad neko brine o tebi
Aurora kad je pregled? Sretno i tebi i da bude sve u redu ❤
Ana Donnakako si nam ti, koji ste tjedan, ima li simptoma novih?
Baby čestitam na piku, ja svog jos nisam uhvatila 😂 večeras i sljedecih dana na posao i puno srece 🤞
Angie jako mi je zao sto se to desilo :( draga, sad odtuguj, isplači se, odi na pregled, malo odmori i onda hrabro dalje ...mi žene stvarno svasta prolazimo, ja ne znam, stvarno se nekad zapitam kako to sve izdrzimo...
Tata, odmaraj sada, nabavi si zvono, tako da mozes pozvoniti kad ti nesto zatreba 😂 to sam oduvijek htjela, previse filmova gledam 😂
Pina, usla sam u 11.tjedan, u petak idem na pregled i dalje nemam simptome, jedem normalno, kava mi se nije zgadila, cice bi mogle bit veće 😉 ali i dalje imam iscjedak...
Kako si ti?

Angie bas mi je zao, bas bas..... ajde uvatiti cemo se za ruke i skupa zakoraciti u novi ciklus, jel moze??🥰🥰jbg tesko je, al moramo dalje hrabro.
Ja sam gadan izljev imala prosli četvrtak koji je trajao 48 sati i od tada nista, bila jucer na pregledu i dr mi kaze da se najvjerojatnije cijela menga izlila tada. Sad u lov na O. Cekam trakice da mi dođu postom.
Svima zelim srice i uspjeha za nove +, a najvise nam zelim strpljenja!!!🥰🥰🥰🤞🤞🤞🤞🤞

Pozdrav zene, prikljucila bih se
Radimo na 3. djetetu, trenutno najgori dio ciklusa, 19 dc. Tek smo u pocetku ovog wannabe kruga, za 1. dijete nam je trebalo dosta vremena do pozitivnog testa. Za drugo nesto krace, vidjet cemo kako ce sad biti. Moji ciklusi su relativno pravilni uz nesto kasniju ovulaciju detektiranu trakicama. Sad vec znam i bez trakica dosta pouzdano procijeniti pa ih sve rjeđe koristim. Tu i tamo samo da potvrdim pretpostavke prema simptomima.
Sretno svima koje (ne)cekaju M.
Moram uloviti u kojim ste fazama, zasad sam samo kratko procitala.

Taman kad smo počeli raditi na djetetu problemi. Prvo povećan TSH ajde to sam u dogovoru s doktorom korigirala. Sad se dečku ponovno aktivirao kolitis i pije dnevno valjda 10 tableta, imuran, pentasa. Pročitala sam da ta terapija smanjuje broj spermija i još može doći do malformacije ploda. Ne znam mogu li se u ovom trenutku osjećati jadnije nego kaj se osjećam. Možda mi stvarno nije suđeno, možda sam predugo čekala (na pragu sam tridesete), možda je pritisak okoline. Danas ako nemaš muža i dijete ko da ništ ni ne vrijediš.
Tek smo počeli i ne znam zašto se tolko opterećujem. Evo situacije, srela sam frendicu iz srednje i prvo kaj mi je rekla kad smo se srele jesam li udana i imam li dijete. Bože, ni bok ni kak si. Dosta mi je više te zatucane okoline. Da, inače dečko mi je stariji. Ima 38 pa se i zbog toga brinem. Uglavnom danas je dan za brigu i plač.
Drage djevojke, evo i mojih sretnih vijesti. Nakon nešto malo više od godinu dana pokušavanja, od čega smo 6 mjeseci bacili u vjetar ne znajući da imamo ureoplazmu koju smo ljetos izlječili, dočekali smo naš plusić. Nisam imala nikakvih simptoma, još smo čak i bili na putu više dana, a M sam trebala dobiti baš na dan kad se vraćamo s puta. Inače me zadnjih par mjeseci znala i M zezati pa kasniti 3-4 dana (dobila bi na 34. ili 35 DC) i osjetim sve "standardne" simptome, cicke su me bolile, malo kao grčevi u trbuhu....uvjerena da će vještica doći svaki čas. Nakon kašnjenja od 7 dana, ogromnih i jaako bolnih cicki znala sam da nešto tu ne štima :D Napravila test prije dva dana i evo ti veselja. Plačem a sretna sam, toliko sam to htjela a sad sve mislim kako nisam spremna (ma naravno da jesam)! Sad sam u 6. tjednu, još je jako rano i ne govorimo nikom (osim roditelja), a u utorak idemo na prvi pregled. SIgurna sam da će biti sve ok. Ovo je naša godina cure! Želim vam svima da čim prije ugledate svoje pluseve!

Gujdo nemoj se opterecivat s time sto okolina govori, nemaju pravo ispitivat o tako intimnoj stvari. Meni je dugo trebalo da to shvatim i da zauzmen sta sta vas briga. Na kraju sam. Postala cak i bezobrazna na nacin da sam na svako pitanje kad ce djeca odgovrala protupitanjem koliko cesto se vi seksate? Ili starije a kad cete vi umrijeti? Ili bi im rekla da mi sad tu demonstriraju kako se to djeca rade? Kad bi komentirali da sta ne znamo raditi djecu. Evo vec skoro godinu dana nitko ni da pitao u mojoj blizini. Cak smo se u pocetku kao pravdali na ta pitanja da zelimo prvo uzivat u braku, iako smo 10 godina bili skupa prije braka od toga 2 bas zivjeli u svom domu. Mislili su da smo ludjaci, a da ne govorim da sam dobivala komentare tipa da sam sebicna ili opsjednuta svojom karijerom... 🤮 Uglavnom prestanes ih dozivljavat i na ta pitanja pravis da nisi cula ili promjenis temu. Vjeruj samo ti ttose energiju a treba ti za puuuuno plemenitiji cilj a to je tvoj zivot i zdravlje.
Aurora sretno i cetvrtak i da bude sve kako treba, mozda te vec i srceko iznenadi... ❤️
Nopobo cestitam ti od srca! Jako lijepim vjestima zapocinjemo dan! Zelim ti urednu i mirnu trudnocu! 🤞 Svaka cast! Javljaj nam se da s tobom brojimo dane...

Gujdo, da prostis *ebe ti se za okolinu. Meni je 33, decku 38 nismo cak ni ozenjeni. Van svakog ‘standarda’ smo kad pogledas kako zivimo i trebalo mi je dugo da predjem preko tudjih komentara, bile su borbe. Al sad... stvarno me ne zanima tko sto misli. A za pitanja kad ce djeca ja sam imala jedno vrijeme ruzan odgovor ali ispaljivali su me, sta cu. 😂 pa kad krene onaj dio familije koji mi ide na zivce zapitkivat kad ce dijete ja bi rekla; pomalo, tek smo prvo dali na posvajanje. E da ste vidjeli reakcija....odvratan odgovor znam ali drukcije im nisam mogla dati do znanja da me puste na miru. Na kraju sam ispala neodgojena ludjakinja. Ali i za to me bas briga. 😂😂 pustite ljude oni ce uvijek pricati i gurati svoj nos di ne treba. Treba biti bolji od njih i ne dati im da nas izbace iz takta. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji