Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyq
    22. Siječanj 2019. 08:31

Grizli draga sretno.😍

https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png

Angie1205
    22. Siječanj 2019. 08:44

Cure moje drage, evo me ali na zalost sa losim vjestima 😥
    Test je bio pozitivan al je bila jaaakooo rana trudnoca, u nedjelju dobijem temperaturu 40, groznica ne popusta i kao secer na kraju jucer u noci prokrvarim 😭
    Ne moram vam ni rec kako se osjecam, al eto valjda je tako moralo biti. Sad cekam da prestanem krvariti pa idem ponovno kod svoje ginekologice da me pregleda za svaki slucaj. 
    Sada se grizem jer eto da nisam pozurivala sa testom mozda ne bi ni znala da “nesto” raste a ovako ubijam u pojam samu sebe. 👿

Grizli
    22. Siječanj 2019. 08:53

Angie zao mi je! Drzi se i ne krivi sebe sto si test radila slijedila si svoje srce i instinkte! 

Lusy1990
    22. Siječanj 2019. 09:17

Angie jako mi je zao za tuznu vijest. Drzi se i samo jako. 
    A cure za vas imam mozda malo glupavo pitanje, dakle po aplikaciji i potvrdi ginekologinje, ovulirala sam 18.1. Dali je normalno, da me i dalje od tog dana bole cice, pogotovo bradavice. Cini mi se, da cak i vise nego pre ovulacije i na dan same ovulacije. Dali je ipak moguce, da smo sve tri (ja,  aplikacija i ginekologinja ) zabrijale krivo... A da mi je zapravo dosla kasnije ovulacija. Zavrsila sam drugu turu klomifena. Stalno mi se nesto desava u stomaku, kao pre vjestice. I sad mi nista nije jasno. Dali je zakasnila ovulacija ili sta. Nemam bas puno iskustva sa ovulacijom, jer sam bila bez nje godinu i vise, pa sam sad pila raznorazne terapije, kako bih je napokon imala. 

I dalje se nadamo mrvici

Mika111
    22. Siječanj 2019. 09:34

Angie baš mi je žao, drzi se, samo hrabro.
    Aurora jesi se cula s ginekologom ili bila na pregledu?

Grizli
    22. Siječanj 2019. 09:44

Lusy normalno je da grudi krenu cak i jace boliti i biti osjetljive nakon O. To ti je i potvrda da je bila. Razlog tome je sto nakon O raste naglo progesteron. Tako bi trebalo biti do 21.dc, a nakon njega ako nije doslo do trudnoce postepeno opada razina progesterona i onda prestaje i ta bol. Nadam se da ti 21dc nece nestaz ta bol iz pravog razloga! 😉 Gin nije mogla pogrijesiti u nalazu da je O bila jer se to jako lako utvrdi uzv. Sretno
    Aurora kakva je situacija? 

Lusy1990
    22. Siječanj 2019. 10:03

Grizli kao i obicno, znas fino da objasnis i smiris. Sad mi je sve jasno. Znaci neka boli hahah sto duze :) salim se. Kako si ti? 

I dalje se nadamo mrvici

• Alea
    22. Siječanj 2019. 10:14

Bas mi je zao i znam taj osjecaj nazalost, budi hrabra i samo dalje, plus ce jako brzo doci😘

Grizli
    22. Siječanj 2019. 11:05

Lusy evo dobro, lagana bockanja i neki sitni popratni simptomi klasika za ciklus u stimulaciji bi ja rekla. Samo sto ovaj put nisam toliko opterecena time svime pa radim normalno naravno nista tesko i zahtjevno. Ne zelim da me i ovaj put to blokira u normalnom zivotu. 

Mika111
    22. Siječanj 2019. 13:04

Aurora drzim fige u cetvrtak, nadam se da ce sve biti u redu, samo hrabro☺😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.