Teresita drzim fige za lijepu betu, obavezno javi rezultat, iscekujemo s tobom
Grizli??? 🙏
Hvala na podrsci,cure.Danas su i transeminaze povisene,pa sumnjaju na holestazu jetre. 😢 No dobro,bolje da rese sta mogu,da ona sto bezbednije stigne nama.
url=https://lilypie.com]
Benny mi smo krenuli u 9.mj.2017., u cetvrtom ciklusu smo dobili plusic, ali sam imala inkompletni spontani i kiretazu u 2.mj.prosle godine, onda smo pauzirali 5 ciklusa i iz prvog pokusaja opet dobili plus, ali je opet zavrsilo spontanim u 7.tj.,samo taj puta nisam bila na kiretazi nego sam se sama ocistila.
Svi nalazi uredni, jedino ja imam nizi d vitamin pa sad to nadoknađujem, iako nije 100% da su mi zbog toga bili spontani, ali bar cu biti mirnija sad kad znam da sam i to izregulirala.
Ja imam 31, a partner 33 godine
Evo samo na brzinu da se javim imala punkciju uspjesnu 8 js imamo, na kraju morala bez anestezije progurat tu bol. Jos sam u bolnici. Svima koje cekaju betu ili test drzim fige da bude pozitivno
Drzi se Grizli,sad jako dobro zvuci sve ☺😘💪
url=https://lilypie.com]
Drago mi je da si nam se javila Grizli, vec smo se pitale sto se događa. Jako mi ne zao sto nisi dobila anesteziju, kao da sam zapamtila da si ovaj puta dogovorila da bude pod anestezijom😕. Vazno da je to sada iza tebe, samo se odmaraj, drzim fige da se sto vise stanica oplodi i lijepo razvije.
Tata zao mi je sto su losi nalazi, vazno da ste pod nadzorom liječnika, ako nesto zatreba oni će svakako reagirati, nadam se da ce se ipak nalazi da izdrzite vas dvije zajedno jos tjedan - dva
Uf Tata sad si me zabrinula.. Drzi se i da sve bude u najboljem redu.
Mika dobro si zapamtila za anesteziju al anesteziolog je morao na hitnu operaciju pa sam ostala bez aneatezije. Al dobro izdrazala sam iako se dr ispricavala 20 pita al vaznije je bilo da trudnica dobila anesteziju nego ja. Meni su to mogli raditi i bez, a njoj jadnici ne.
Vazno da si to prezivjela. Jesu te pustili kući? Kad bi mogao biti transfer?
Jesu pustili su me doma na strogo mirovanje. Sestra me nije htjela pustiti iz bolnice dok se nije uvjeria da je muz u cekaonici i da me moze otpratiti doma. Al kad ga je vidila rekla je oo pa on vas lako i odnese do doma. Inace je nemale konstitucije. Za transfer moram se javiti u subotu ujutro pa ce vidit ako mi bude bolje mogu odmah na transfer.
Sad samo odmaraj i neka te muz sto vise pazi i mazi ☺☺.
I nadam se da ce se sto vise stanica oploditi i da ćeš u subotu imati transfer, drzim fige😊
Sortiraj odgovore
Najstariji