Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mika111
    17. Siječanj 2019. 19:41

Vec bih ja pomislila na trudnocu zbog bolnih grudi ali kako ovaj mjesec nismo radili bebaca mi bilo čudno, mislim da smo imali samo jedan odnos u vrijeme plodnih dana i to ne do kraja tako da t ovaj mjesec nije bas vjerojatna, ali vazno da nije neki hormonski poremecaj. Hvala ti, umirila si me.
    Drago mi je da ti je ipak malo bolje , nadam se da ces do subote biti kao nova. Da, imas pravo js sad vec trebaju bito oplođene i dijeliti se pravilno, nadam se da se to bas događa, ne znam bas kako taj proces ide ali vazno da u subotu imate sto veci broj zdravih embrija🙏.

Grizli
    17. Siječanj 2019. 19:45

Hvala Mika! Da sad su vec one koje su dobre se oploddile i dijele se i u stubotu bi trebali embriji biti ako su ne baš perspektivni i losi bas 5-stanicni, pa na vise, a ako su idealni onda 8-stanicni! Tako da bolje im je da rade sto trebaju. E znas sto imam ja nekoliko prijateljica koje su imale samo 1 odnos i to prekinuti snosaj cak i to neposredno prije plodnih dana pa su zatrudnile, tako da nista nije nemoguce kod tebe. Zamisli koji kinder surprise bi to bio! 

Mika111
    17. Siječanj 2019. 20:03

Jao Grizli to bi stvarno bilo pravo iznenađenje, vidjet cemo kroz nekoliko dana ☺😉.

• bennny20
    17. Siječanj 2019. 21:54

Ruska...javi nam svakako rezultate testa ☺
    Grizli jel.odmaras ono na max? Rekuperiraj se jer u subotu je velik dan za sve!
    Teresita...dobra dosla u klub...i ja krvarim koda nema sutra...
    A kim sad iscekujemo testic? I za koga drzimo fige?

Grizli
    17. Siječanj 2019. 21:58

Benny odmaram bas bas, za moj gust cak i previse. Ucrvala se već od sjedenja i lezanja al stvarno ne kogu puno jos sve boli. 

• bennny20
    17. Siječanj 2019. 22:37

Grizli

Benny odmaram bas bas, za moj gust cak i previse. Ucrvala se već od sjedenja i lezanja al stvarno ne kogu puno jos sve boli.

Samo ti odmaraj i ako Bog da za 9 mjeseci ces nam pisati kako ne spavas bas puno po noci! 😍😍☺☺ i kako bi voljela da mozes malo ucrvati od izlezavanja! Ako me kuzis... ☺😉

Monikaharmonika
    17. Siječanj 2019. 22:48

bennny20

ruška

Pozdrav cure,evo da ukratko ispricam svoj slucaj.
    Bila na tri postupka inseminacije koja nisu uspjela,sve je u redu samnom i sa partnerom,ali vec duze vrijeme nista.imala sam pauzu u 12 mj i dogovor sa doktorom da u 01.mj idem na ivf stimulativni,te kada dobijem menstruaciju dodem 02.dan po terapiju.
    Meni je danas 32 dan ciklusa i jos nista,znam kada je otprilike bila ovulacija,ali nisam se nicemu nadala jer sam spremna raditi dalje postupke.
    Cijelo vrijeme mjerim bazalnu temp.i svaki dan mi je 37.1.Ne zelim jos raditi test,a ni vaditi betu jer me strah da se ne razgovaram.što vi mislite?simptomi-malo me boli u donjem djelu leđa, ali ne jako kao pred menstruaciju.

Dobro dosla u nas malo svijet!
    A koliko ti traju ciklusi? Kada bi ti kasnila menga? Taman mi jucer u mojem ocaju jer sam dobila M prica prijateljica za pricu gdje je zena pokusavala godinama ostati trudna i kada su zakazali termin za postupak i znala je da tad i tad ide ostala trudna prirodno. I to samo potvrduje da glava igra veliku ulogu uglavnom. Ne uvijek..al u vecini slucajeva. Zelim ti od srca da i tvoja prica bude tocno takva.

Isto i mi. Pokušavali doduše samo 6 mjeseci ali zbog mojih i njegovih godina i to je dovoljno. Doktorica savjetovala konzultacije i dala nam uputnice. Dragi napravio spermogram a ja trebala vaditi hormone 2 do 5 dana ciklusa. I onak nismo uopće više na to toliko mislili. Menga nije došla. Sad sam 36 tj. 

Mika111
    18. Siječanj 2019. 11:17

Jutro cure, kako ste danas?
    Ruška jesi se odvazila na test? 😊
    Aurora jesi isla vaditi novu betu?
    Tko nam ovih dana treba raditi testic?
    Tata nam se nikako ne javlja, nadam se da je sve u redu kod nje.
    Kod nas neki grozan tmuran dan, pada kiša, bas je za ostati u krevetu cijeli dan😂

• bennny20
    18. Siječanj 2019. 11:28

Monikaharmonika

bennny20

ruška

Pozdrav cure,evo da ukratko ispricam svoj slucaj.
    Bila na tri postupka inseminacije koja nisu uspjela,sve je u redu samnom i sa partnerom,ali vec duze vrijeme nista.imala sam pauzu u 12 mj i dogovor sa doktorom da u 01.mj idem na ivf stimulativni,te kada dobijem menstruaciju dodem 02.dan po terapiju.
    Meni je danas 32 dan ciklusa i jos nista,znam kada je otprilike bila ovulacija,ali nisam se nicemu nadala jer sam spremna raditi dalje postupke.
    Cijelo vrijeme mjerim bazalnu temp.i svaki dan mi je 37.1.Ne zelim jos raditi test,a ni vaditi betu jer me strah da se ne razgovaram.što vi mislite?simptomi-malo me boli u donjem djelu leđa, ali ne jako kao pred menstruaciju.

Dobro dosla u nas malo svijet!
    A koliko ti traju ciklusi? Kada bi ti kasnila menga? Taman mi jucer u mojem ocaju jer sam dobila M prica prijateljica za pricu gdje je zena pokusavala godinama ostati trudna i kada su zakazali termin za postupak i znala je da tad i tad ide ostala trudna prirodno. I to samo potvrduje da glava igra veliku ulogu uglavnom. Ne uvijek..al u vecini slucajeva. Zelim ti od srca da i tvoja prica bude tocno takva.

Isto i mi. Pokušavali doduše samo 6 mjeseci ali zbog mojih i njegovih godina i to je dovoljno. Doktorica savjetovala konzultacije i dala nam uputnice. Dragi napravio spermogram a ja trebala vaditi hormone 2 do 5 dana ciklusa. I onak nismo uopće više na to toliko mislili. Menga nije došla. Sad sam 36 tj.

Divno! Jos jedan dokaz da je glava kljucna! 

• bennny20
    18. Siječanj 2019. 11:30

Mika111

Jutro cure, kako ste danas?
    Ruška jesi se odvazila na test? 😊
    Aurora jesi isla vaditi novu betu?
    Tko nam ovih dana treba raditi testic?
    Tata nam se nikako ne javlja, nadam se da je sve u redu kod nje.
    Kod nas neki grozan tmuran dan, pada kiša, bas je za ostati u krevetu cijeli dan😂

Slazem se...bas je dan za dekicu i krevet. 
    Sva sam nekakva pospana i nikakva... da nem menge mislila bi mozda sam trudna.. ☺ 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.