Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby
    16. Siječanj 2019. 16:09

Grizli sretno :) ostale cure sretno s plusicima..citam vas..ja idem radit briseve i nekak me sve obeshrabljuje i bojim se ultrazvuka drugi mjesec, ne znam kakvo je stanje s cistama i polipom

Raštika
    16. Siječanj 2019. 16:11

Grizli, samo lezi i udri po pozitivnim stvarima. Nema ti druge sad. 😉 I kad ne ide, na silu treba stavit osmijeh na lice i mozak ce se sam od sebe bolje osjecati. 😂😂😂 To sam jednom ko pubertetlija procitala u OK magazinu. 😂 
    Tata, zao mi je sto se zakompliciralo, dobra stvar je sto si vec u bolnici, neka strucnjaka blizu u ovakvim situacijama. Samo lagano, bit ce sve u redu. 😉❤️
    Kako sam vec mjesec dana po ginekologiji srecem zena, vidim, cujem svasta... neki dan mi je pricala zena  da su njoj doktori rekli da zbog dijagnoze nikad nece moci zatrudniti a i ako zatrudni nece iznijeti trudnocu do kraja... zena zatrudnila i rodila bez problema i to dva puta. 🤗  Samo vjera u sebe i moc pozitivnog razmisljanja i sve jednom sjedne na svoje. Tesko je, znam.  Ali od kopanja u rupu nema nikakve koristi. To ja sebi svakodnevno objasnjavam. 😂😂 
    Lijepo mi vas je citati u iscekivanju i odbrojavanju jer ja ovaj mjesec samo mengu cekam i trebala bi sutra stici. Ako ne dodje to bi onda stvarno bio slucaj za Bibliju. 😂😂 Nadam se da cu uspjeti vidjeti partnera za iduce plodne dane. Nije mi do plodnih dana nego mi vec on fali jako. 😂😂 
    Raspisala sam a sta cu. Ne znam ja to kratko. 🤦🏻‍♀️😂 Cure, sretno! 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

teresita
    16. Siječanj 2019. 16:40

Beta 0,9 ☹️☹️

Grizli
    16. Siječanj 2019. 17:00

Mika odmaram i muz me tetosi ko da sam oduzeta. Al neka moram se oporaviti do subote.
    Rastika u svemu sto prolazis treba gi malo i podrska i neko tko c3 sad malo o tebi brinut. 
    Teresita zao mi je da je negativna. 

Angie1205
    16. Siječanj 2019. 17:04

Benny bas mi je zao sto je dosla vjestica 😔
    Al ne predaj se, idemo dalje 😘
    Teresita isto zelim i tebi, znas kak Dora iz onog crtica kaze... SAMO PLIVAJ, SAMOOO PLIVAAAJ 🥰
    Grizli drz nam se i dobro iskoristi mirovanje 😉
    Trudnicama zelim da uzivaju sa busicama kolko god mogu i da skolski odrade cijelu trudnocu.
    Svim trudilicama zelim sto raniji plusic na vidiku....
    Ja i dalje cekaaaaaaaam

Mika111
    16. Siječanj 2019. 17:13

Teresita zao mi je sto je beta negativna.
    Raštika nadam se da se iduci mjesec druzis s dragim, ne toliko zbog pravljenja bebača nego zbog vas dvoje, znam kako bi meni tesko palo da smo tako dugo odvojeni, a i svakako ti treba njegova podrska sad kad ti mama prolazi kroz teško razdoblje. Nadam se da ce na kraju sve dobro završiti.

Grizli
    17. Siječanj 2019. 07:42

Aurora ne brini moze se i sa sutrasnjim nalazom vidit dal se ona pravilno dupla. Izracunas na nacin da broj koji si imala stavis puta 3. Ako je bila ti oko 5000 koliko se sjecam mislim da si tako nesto javila sutra bi trebala biti oko 15000 +/-. Kazem +/- jer to nije matematicki 100% tako. Bitno da ne ispadne preniska ili ekstremno visoka. 

Grizli
    17. Siječanj 2019. 08:12

Aurora beta u 5.tt moze biti i do 7.500, a u 6 tt do 56.500. Koji je tebi tjedan? 

teresita
    17. Siječanj 2019. 09:27

Cure, nocas sam imala kroz sam nekakvu bol u donjem djelu, a jutros iscjedak rozi, da li ipak ima sanse da je implatacija?

teresita
    17. Siječanj 2019. 09:51

25 dan ciklusa mi je, cila sam sluđena, da, čitam i ja da zamjene mengu i implatacijsko. Ovulacija je bila oko 6.1.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani