Gujdolino ne znam dal sam di vidila koliki ti je na kraju tsh?
Zadnji put kad sam bila bio je oko 1 i nešto. Prije toga mi je bio dosta niski jer je doza bila prejaka. A i osjetila sam po sebi da mi je loše.
A super samo da ti ne predje 2.5! Nadam se da ipak ce biti plusic kod teve
Ovo lijevo je evaporacijska crta. Nadam se da ce ipak slijedeći test imat II
Grizli sretno 🤞🤞🤞🤞 da ovo bude dobitan, imam dobar osjećaj 😘
Babylove žao mi je što je došla, samo hrabro dalje…koliko ti imaš postupaka iza sebe ako mogu pitat?
Tata, javi se 💓💓
Misice jako slatka pupica 🤗😍
Raštika tvojoj mami želim brz oporavak, drzite se 🙏
Naravno da mozes 😊 2 prirodna ali bez transfera( ovulacija bila u prvom prije punkcije, a u drugom stanica bila cisticna).. i 2 stimulirana sa neuspjelim transferima i bez smrzlica( prvi put vracena 2 odlicna trodnevna embrija ali nista, u drugom vracena blastica 5 dan i opet nista).. u 3 prirodni krenuli ali folikul otisao u propadanje...
Grizli supeeer... Samo tako dalje!
Teresita zao mi zbog negativnog testa, pokusavaj ponovo, za nekih tri dana ja danas pocinjem polako kontrolirat trakice za ovu., a u petak uvz. Bas sam nestrpna nesto...
I dalje se nadamo mrvici
Grizli 🙏🙏🙏
Bile ste u pravu,nisam se javljala,od petka sam u bolnici zbog pritiska 160/110,imam proteine u urinu,otekla sam,kolicina skupljenog urina za 24h u menzuru je premala,samo 840ml,glavobolje svakodnevne...ali drzimo se nekako,imamo kontrakcije na ctgu,ja ih ne osecam,on ih cita...a opet,niko mi nista konkretno u prognozi ne govori.
url=https://lilypie.com]
Aurora, Grizli sretno! Jedva cekam novosti. Teresita, cudnog li testa... nisam to nikad vidjela. Babylove i meni je zao zbog minusa, nadam se da me slijedeci ciklus dobitan!
Tata, drs se, u 38. si tjednu! Glavno da si tamo i da te kontroliraju.
Sortiraj odgovore
Najstariji