@angie, bio je 22 dan ciklusa. Rano je kao sto je i grizli rekla.
I ja jos cekam...i molim Boga da ne dodje!
Mi smo sve prenestrpljive pa smo htjele ranije...e al ne mozeee...
Grizli...kada sutra ides?
Rastika... da nekako ovaj forum i sve cure postanu dio zivota... ipak tu djelimo stvari koje ne djelis u svakodnevnome zivotu tako olako.
Aurora pa beta je bas fino visoka. Drzim fige da se lijepo podupla.
Benny odmah ujutro u 8 moram biti u bolnici.
Danas me sve nesto probada, boli, zulja me koza doslovno... 101 nuspojava a na papiru ih pise 10-tak i tako zabavno mi danas na poslu! Al necu se zaliti svo zlo u tome bilo.
Aurora beta izgleda obecavajuce ❤
Grizli, puno srece sutra, drzim fige 🤞
Mika, u kojoj si ti fazi ciklusa? Rekla si da jos kontroliras d vitamin? Uzimas li jos kakve suplemente?
Meni danas 12dc, zvala sam gin u nadi da ce me narucit ovaj tjedan da upratimo O, ali tek me narucila 29.1 😖 opet sam osuđena na trakice... danas počinjem jer je O inace 19 ili 20dc.
Napravila sam testić danas ujutro. Nije bio prvi jutarnji urin, ali obzirom da mi kasni dva dana već bi se sad vidlo. Negativan je bio. Mislim da ipak ništa ovaj mjesec iako još nisam dobila.
Gujdo zao mi je! Ako ne dobijes za 2 dana javi se svom gin da ti da vaditi betu i ako je negativna onda tablete za izazivanje M. Nadam se da ces uskoro javiti plus
Pina steta da te ranije nisu narucili. Al znas sto je dobro ako budes O imala 19dc mozda na pregledu 29.1 vec s ebude stogod nadziralo 😁
Aurora super za betu, sad još neka se lijepo dupla i onda samo polako i mirno☺.
Grizli zao mi je zbog nuspojava, ali ja sam uvjerena da je ovo vas ciklus i da ces vrlo brzo zaboraviti sve nuspojave i nedaće kad ugledas svoj zasluzeni plusic. Sretno sutra, drzim veeeelike fige, ma najvece moguce☺☺.
Pina ja sam danas 20dc, o mi je bila rano ovaj mjesec 11dc (bar sam tako procijenila po kolicini iscjedka), ali nismo ovaj mjesec radili na bebi, uzimam visoke doze d vitamina i aktivni folat, m ocekujdm za vikend pa onda jos krecem i s andolom 100mg, tako da ovaj iduci ciklus krecemo u nove pobjede u nadi da cemo brzo vidjeti plusic i da ce taj puta biti sve kako treba.
Treca sreca🙏🙏
Gujdo zao mi je! Ako ne dobijes za 2 dana javi se svom gin da ti da vaditi betu i ako je negativna onda tablete za izazivanje M. Nadam se da ces uskoro javiti plus
Pina steta da te ranije nisu narucili. Al znas sto je dobro ako budes O imala 19dc mozda na pregledu 29.1 vec s ebude stogod nadziralo 😁
Hvala ti na savjetu, da nadam se budu uskoro dobre vijesti. 🙂
Pina zao mi je sto si tako kasno na pregledu, ali kao sto je grizli rekla, ima i to svojih predbosti😉.
Gujdo zao mi je sto je test negativan
Aurora pa beta je bas fino visoka. Drzim fige da se lijepo podupla.
Benny odmah ujutro u 8 moram biti u bolnici.
Danas me sve nesto probada, boli, zulja me koza doslovno… 101 nuspojava a na papiru ih pise 10-tak i tako zabavno mi danas na poslu! Al necu se zaliti svo zlo u tome bilo.
Ok. Izdrzi! Mozes i to i bas tak kak velis ak je svo zlo u tome...
Javi se kada se probudis da cujemo kak si. Drzim fige i na rukama i na nogama! Samo misli pozitivno!
Sortiraj odgovore
Najstariji