Jutro cure, dajte mi jedan savjet molim vas!
Kad mogu najranije napraviti test, danas mi je 21 dc, m bi trebala ne dobiti 22.1.?? Ciklusi su mi u prosjeku 27 dana.
Trudnicama drzim palcice da sve protekne mirni i uzivate u busama, trudilicama zelim da sto prije ugledaju plusic bez puno muke 😘
Jos nesto, dakle dolje me pritisce ko pred M a znaci imam jos tj dana do, svako malo se preznojim ko da imam valunge, neki dan i jucer mi je bilo muka na neke banalne stvari (blato i domaca kobasica) a inace nisam gadljiva i stvarno sve jedem 🤮 Onaj umor o kojem sam vam pricala je i dalje prisutan mada sam se malo trgnula zadnja dva dana jer sam se vratila na posao nakon par dana njegovanja kceri radi bolesti, tak da stvarno vise ne znam sta da mislim, osjetim neke promjene pa onda ko da nije nista pa si mislim da sam opet nes zabrijala i tak u krug 🙈
Aurora iščekujemo betu s tobom, obavezno javi rezultat, drzim fige da bude lijepa velika beta☺.
Tata, zao mi je da ti se sve zakompliciralo, ali vec ste u sigurnim tjednima, beba je vec velika i da sad rodis bit ce sve u redu, vazno da si pod liječničkim nadzorom i da oni sve prate, jos malo i Sanja je s tobom😊. Javljaj nam novosti kad stigneš.
Ostalima koje cekaju plus zelim da ga sto prije ugledate😉😉
Grizli sretno 🤞🤞🤞🤞 da ovo bude dobitan, imam dobar osjećaj 😘
Babylove žao mi je što je došla, samo hrabro dalje…koliko ti imaš postupaka iza sebe ako mogu pitat?
Tata, javi se 💓💓
Misice jako slatka pupica 🤗😍
Raštika tvojoj mami želim brz oporavak, drzite se 🙏
Hvala ti. ❤️
Jucer ja kod mame u bolnici a doktori vijecaju sto ce s jednom trudnicom koja je u 39.tjednu. Na kraju su je poslali na carski, nije to bit price nego mi je proslo kroz glavu: mozda je neka cura s foruma. 😁😁
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
@angie1205, iste simptome imamo, meni u nedilju triba doci M, a vidi test koji sam radila, ( kazu negativno)sutra cu ponoviti, ali bas jutros niti s od ikakvih simptoma.
Zene drage od 💚svima 🤞 da vidimo + ubrzo.
@angie1205, iste simptome imamo, meni u nedilju triba doci M, a vidi test koji sam radila, ( kazu negativno)sutra cu ponoviti, ali bas jutros niti s od ikakvih simptoma.
Zene drage od 💚svima 🤞 da vidimo + ubrzo.
Vidjela sam tvoj test, nisam skuzila ili sam fulala post, koji ti je to dan ciklusa bio kad si radila test?
Tata draga bas mi je krivo da si u bolnici zavrsila. Ajde jos par dana do 38tt pa moze malena i sretno stic na ovaj ludi svijet! Cuvaj se i drzim fige da sve bude u najboljem redu s vama. I nadam se da ti djecica nisu previse uznemirena zbog ovog. 🤗
Angie test najranije mozes napraviti 17-18.1. To sto osjećaš u pravilu nisu simptomi trudnoce jer u tvom slucaju po danima tek se implantacija dogadja. Najcesce se dogodi izmedju 21.-25.dc! Ja sam vise puta odmah nakon O imala takve simptome i 100% sigurna da sam trudna, M kasnila i po 7 dana da na kraju vadila betu i progesteron i bilo da mi je povisen progesteron. Iskreno ti zelim da kod tebe bude plusic za par dana, al samo ti zelim rec da ima i drugih razloga zasto sve to osjetimo. A da ne govorim kako se nase tijelo poigrava s nasim zivcima nazalost.
Aurora cekamo vijesti lijepe!
Rastika 🤗 za hrabrost i pozitivne misli
Grizli, tak su nekak i poceli moji “simptomi”, par dana nakon O. Sve mi se vise cini da se ona “tamo dolje” poigrava s mojim zivcima 😤
@angie, bio je 22 dan ciklusa. Rano je kao sto je i grizli rekla.
Vibram da je “samo” prerano i da na pravi dan i mi ugledamo plusice 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji