Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ninač
    15. Siječanj 2019. 19:41

Tina1510

MalaTajna222

Tina1510

Večer cure. Ima li koja iskustva sa gynositol prahom? Naime, dobila sam te tablete (tj.prah) u petak kod ginekologa zbog pcos, pijem svaki dan jednu. Danas su me uzasno poceli boljeti jajnici,u toj mjeri da me znoj oblijeva. Jel to normalno ili ne? I još da usput pitam, ima li koja iskustva sa pregradenom maternicom? Samo mi je to rekao da imam i da se to mora operirati a i necije iskustvo bi mi dobro doslo s obzirom da na internetu ima jako malo o tome.

Draga Tina1510,
    danas sam dobila Gynositol, pa o tom iskustvu ne mogu još govoriti, ali o pregradi na maternici mogu. Naime, prije 3 mjeseca sam bila na zahvatu i maternica mi je uspješno “prekrojena” 😄 Slobodno pitaj, ako budem imala odgovor, rado ću ga podijeliti.

• bennny20
    16. Siječanj 2019. 09:32

Cure da vam javim...stigla mi menga.... 
    Bas sam tuzna...zapravo jadna...al ok...idemo dalje. 

Mika111
    16. Siječanj 2019. 09:42

Benny zao mi je zbog m, sad odmori nekoliko dana i u nove pobjede, nadam se da ce ovaj ciklus biti dobitan☺.
    Zaboravila sam, ako si vec negdje pisala, koliko vi dugo pokušavate?
    Puno nas je na temi pa ne mogu sve popamtiti 😀

• bennny20
    16. Siječanj 2019. 10:04

Mika111

Benny zao mi je zbog m, sad odmori nekoliko dana i u nove pobjede, nadam se da ce ovaj ciklus biti dobitan☺.
    Zaboravila sam, ako si vec negdje pisala, koliko vi dugo pokušavate?
    Puno nas je na temi pa ne mogu sve popamtiti 😀

Ma naavno tko bi to sve zapamtio... poceli smo kao ne paziti u 4 mj. Prosle godine np tada nisam jos gledala plodne neplodne dane i tak. I onda se u 10 mj dogodila biokemijska trudnoca i od tada bas pratim i zapravo od tada sam fokusirana na to sve. 😑

Mika111
    16. Siječanj 2019. 10:16

Zaboravila sam da si imala biokemijsku, zao mi je zbog toga, ali opet znas da se trudnoca dogodila i dogodit ce se opet sigurno☺☺, i bit ce sve u redu, treba samo maaaaalo srece da se sve poslozi kako treba.
    I ja uskoro ocekujem m kroz 4-5 dana tako da cemo iduci ciklus skoro pa zajedno odbrojavati do nedolaska m, drzim nam fige☺.
    Grizli nadam se da je punkcija prosla dobro, da je bilo puuuuno lijepih folikula, nadam se da te ne boli nista i da nam uskoro javljas lijepe vijesti

• bennny20
    16. Siječanj 2019. 11:03

Mika111

Zaboravila sam da si imala biokemijsku, zao mi je zbog toga, ali opet znas da se trudnoca dogodila i dogodit ce se opet sigurno☺☺, i bit ce sve u redu, treba samo maaaaalo srece da se sve poslozi kako treba.
    I ja uskoro ocekujem m kroz 4-5 dana tako da cemo iduci ciklus skoro pa zajedno odbrojavati do nedolaska m, drzim nam fige☺.
    Grizli nadam se da je punkcija prosla dobro, da je bilo puuuuno lijepih folikula, nadam se da te ne boli nista i da nam uskoro javljas lijepe vijesti

Hvala na ti na riječima utjehe i ohrabrenja! 
    Ja ti imam 3 mioma i svakaj su mi dr.rekli...da je jedan na putu gdje bi trebala oplodjena jajna stanica uci u jajnik pa da moze smetati pa drugi kazu da su na najboljem mogucem mjestu koje ne moze smetati...i sad ga ti znaj... 
    I onda se sad vec pitam kako ce se desiti...buduci da smo ovaj mjesec fakat gadjali sve najbolje dane...i nije uspijelo... kaj da vise bolje gadjamo?! svi mi govore da ne mislim na to...halo?!?! Kuzite o cemu pricam sigurna sam. 

Mika111
    16. Siječanj 2019. 11:30

Benny skroz te razumijem, i sama imam takvih dana kada pomislim hocemo li ikada imati dijete, iza mene su 2 spontana i sad kad razmisljam o novoj trudnoci me uzasno strah ali ako ne probamo nikad necu znati bi li uspjelo.
    Sto se tice gađanja idealnih dana, znas da strucnjaci kazu da ako je s oboje sve u redu i ako se pogode plodni dani, sansa za zacece je 20-25%, neki imaju srecu da im uspije iz prve a neki nazalost ne, ali zato ne smijemo ocajavati nego ponovno pokusati sve dok nam se ne ostvari najveca želja🙏🙏

teresita
    16. Siječanj 2019. 11:30

Ja sam izvadila betu danas, privatno, nemam strpljenja cekati nedjelju. Danas mi je 24. dan ciklusa. Rezultati iza 16h🤞🤞🤞🤞

• bennny20
    16. Siječanj 2019. 12:15

teresita

Ja sam izvadila betu danas, privatno, nemam strpljenja cekati nedjelju. Danas mi je 24. dan ciklusa. Rezultati iza 16h🤞🤞🤞🤞

Ne brini biti ce visoka visoka!!! Javi rezultate! 

• bennny20
    16. Siječanj 2019. 12:17

Mika111

Benny skroz te razumijem, i sama imam takvih dana kada pomislim hocemo li ikada imati dijete, iza mene su 2 spontana i sad kad razmisljam o novoj trudnoci me uzasno strah ali ako ne probamo nikad necu znati bi li uspjelo.
    Sto se tice gađanja idealnih dana, znas da strucnjaci kazu da ako je s oboje sve u redu i ako se pogode plodni dani, sansa za zacece je 20-25%, neki imaju srecu da im uspije iz prve a neki nazalost ne, ali zato ne smijemo ocajavati nego ponovno pokusati sve dok nam se ne ostvari najveca želja🙏🙏

Oprosti ako sam propustila...ali isto pitanje...koliko vi pokusavate? Koliko imate godina?
    A znam ja to sve...ali jednostavno se nadam i onda kad dodje M potonem. I odtugujem, stisnem zube i idem dalje... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.