Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    14. Siječanj 2019. 10:25

Curke da javim da je moj uzv danas isto super nalaz, cak vidi i vise folikula nego zadnji put i u srijedu imam punkciju. Dobila i anesteziju da me nw muce, tako da se nadam da ce i to proc ovako dobro kako mi je sad. 

Grizli
    14. Siječanj 2019. 10:50

Stvarno Aurora imas pravo ne javlja se. Nadam se da je sve u redu! I hvala na pozitivi

Mika111
    14. Siječanj 2019. 10:53

Grizli bas mi je drago da je nalaz super, imam osjecaj da je ovo stvarno vas ciklus😊😊. Drzim fige da i dalje nastavi ovako dobro

• Babylove
    14. Siječanj 2019. 11:15

Sretno svima cure 😊 moja M je stigla na 34 dan po aplikaciji je kasnila 4 dana a po onome sto ja mislim kad je bila O kasnila je 2 dana.. taman kad sam se ponadala je simptoma kao pred M apsolutno nikakvih pocelo je pikanje u lijevom jajniku i u noci sam procurila... i to bas obilno... tako da narucila sam se iducu srijedu na hsg i poprilicno me trta.. ali sto je tu je prezivjet cu kao i svi 🤔🙈🙈

• bennny20
    14. Siječanj 2019. 12:53

Grizli

Curke da javim da je moj uzv danas isto super nalaz, cak vidi i vise folikula nego zadnji put i u srijedu imam punkciju. Dobila i anesteziju da me nw muce, tako da se nadam da ce i to proc ovako dobro kako mi je sad.

Tooooo!! Jupiii!!! Imas dobar vjetar u ledja! A ti samo rasiri ruke ko u Titanicu i prepusti seee! Biti ce sve ok!!!

• bennny20
    14. Siječanj 2019. 12:55

Ja inace bas nemam te neke razlike u iscjetku a sad sam to 04.01.primjetila pa se nadam da je to to bilo i da je stvarno bilo rano za teest.
    Svaki odlazak na wc mi je koda idem na streljanje... od straha da nije stigla. 

Raštika
    14. Siječanj 2019. 14:25

Grizli, sretno! Samo kulerski mirno i bit ce sve u redu. ❤️❤️❤️ Drzim fige! 🤞🏼🤞🏼

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Ana Donna
    14. Siječanj 2019. 14:44

Grizli sretno 🤞🤞🤞🤞 da ovo bude dobitan, imam dobar osjećaj 😘 
    Babylove žao mi je što je došla, samo hrabro dalje...koliko ti imaš postupaka iza sebe ako mogu pitat? 
    Tata, javi se 💓💓 
    Misice jako slatka pupica 🤗😍 
    Raštika tvojoj mami želim brz oporavak, drzite se 🙏 

14. Siječanj 2019. 14:52

Aurora87

Sofi, zao mi je zbog m, ali nema predaje💪.
    Angie, jako mi je poznat taj osjecaj….kad ne mozes razmisljati ni o cemu drugom i najrađe bi zaspala i probudila se na 1. dan kasnjenja m. Mene je to znalo tako zaokupirati da sam samo o tome razmisljala.
    Misice, hvala. Presladak je trbuscic😍.
    Benny, drzim 🤞 za plusić. Ako ti je O bila 4.1. rano je da se vidi. Ja sam test pravila 17.dpo i lijepo se vidjela druga crta.
    Gujdolinomali, o pratis samo preko kalendara? Prepoznajes li ju jos prema cemu drugome? Pitam jer da sam ja pratila preko kalendara, gadno bih se zeznula…prvo su mi bile kasne ovulacije, pa sam znala i 15.dc da bi zadnja 2 mjeseca O bila 10.dc.
    Trudilice, ako ti je bila cudna m, da mozda popiskis jos jedan test?🤞🙂
    Ja sam u subotu ponovila test i crtica je tamnija. Sutra cu vaditi betu pa cemo vidjeti…dani su mi kao godine….

Pratim i po ovulacijskom iscjetku. Malo sam se previše počela oslanjati na taj kalendar. Al kad je stvarno većinom tak kalendarski. Zasad još nisam dobila m, svaki put sa strepnjom idem na wc. Ne mora biti da mi zato kasni, možda je stres, bila sam prehlađena i počela sam ići u teretanu. Kad bi bar razlog kašnjenja bio plusić. :) 

Grizli
    14. Siječanj 2019. 15:44

Gujdolino ne znam dal sam di vidila koliki ti je na kraju tsh? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.