Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Siječanj 2019. 18:23

Mika111

Predivni ste Misica❤❤.
    Benny mislim da si stvarno prerano radila test, mislim da bi negdje u srijedu ga mogla ponoviti, drzim fige da m ne dođe i da iduci test bude pozitivan.
    Gujdolinomali, jel imas kakvu terapiju za hipotireozu? Sto se tice negativnog testa, ovisi kad ti je bila ovulacija, ako je bila kasnije onda moze biti lazno negativan

Da, pijem već godinama eutirox. Prema kalendaru ovulacija je bila 30.12. 

13. Siječanj 2019. 18:26

gujdolinomali

Mika111

Predivni ste Misica❤❤.
    Benny mislim da si stvarno prerano radila test, mislim da bi negdje u srijedu ga mogla ponoviti, drzim fige da m ne dođe i da iduci test bude pozitivan.
    Gujdolinomali, jel imas kakvu terapiju za hipotireozu? Sto se tice negativnog testa, ovisi kad ti je bila ovulacija, ako je bila kasnije onda moze biti lazno negativan

Da, pijem već godinama eutirox. Prema kalendaru ovulacija je bila 30.12.

Mislim da ništa od toga ovaj mjesec, ali nadam se uskoro plusiću. 

Mika111
    13. Siječanj 2019. 18:36

A kakav ti je tsh i hormoni štitnjače uz terapiju? Mislim da je najvaznije da to bude unutar referentnih vrijednosti kod planiranja trudnoce.
    Danas ti je taman 14 dana od o, ako m ne dode kroz 2 dana probaj ponoviti test. Drzim fige☺

13. Siječanj 2019. 18:39

Mika111

A kakav ti je tsh i hormoni štitnjače uz terapiju? Mislim da je najvaznije da to bude unutar referentnih vrijednosti kod planiranja trudnoce.
    Danas ti je taman 14 dana od o, ako m ne dode kroz 2 dana probaj ponoviti test. Drzim fige☺

Zasad mi je tsh u redu, sve unutar granica normale. Samo što mi se povremeno zna pogoršati, vjerojatno zbog stresa. Hvala ti, vidjet ćemo kaj će biti. :-) 

• bennny20
    13. Siječanj 2019. 20:20

Grizli

Benny po opisu sluzi ti si onda imala O ili 4.1 Ili 5.1. Sto je onda puno prerano za ocekivat pozitivan test. Strpi se jos koji dan pa ponovi i nadam se da nece stic ti M jos bar 9 mjeseci

Hvalaaa ti na rijecima nade.... odmah sam sretnija... ti stvarno djelujes tako terapeutski na sve nas tu! Divna si! Hvala! A nis...sad onda cekam da ne dodje...uglavnom sve cete znati... 😀

• bennny20
    13. Siječanj 2019. 20:21

Mika111

Predivni ste Misica❤❤.

Hvala puno! I hvala na podrsci! Ostaje mi samo cekati i vjerovati!!!

trudilica26
    13. Siječanj 2019. 22:38

Cure moja menga je bila skroz čudna,vjerovatno od tableta, ne znam ni sama.. Dobila sam u četvrtak,krvarenja skroz malo i to taj tren kad ssm procurila baš,dalje je nešto mrljalo smeđe i idući dan stalo... Cijeli petak nisam imala,jučer me opet zabolio stomak i opet nešto malo krvi i dalje sve do sada apsolutno ništa.. Sutra sam naručena na ultrazvuk i planiram reći doktorici da odustajem od hormona jer sam sad prešla na tinkturu konopljike i mogu vam reći da se puuno bolje osjećaom,ove zadnje tablete su me bile dotukle 😣 pošto sam protekla 2 mjeseca pila Klomifene,pretpostavljam da će djelovati i ovaj mjesec,bar sam tako čula..

• misica35
    14. Siječanj 2019. 00:12

Mala tajna hvala tiiii
    Ostavi mi mail, posaljem ti popis za St rodiliste koje sam sama sastavila nakom proslog poroda, tocno stvari koje su mi trebale. 😀😀

Lalla
    14. Siječanj 2019. 09:03

Aurora, ja sam jucer opet radila test i sad je vec stvarno tamna crtica. Ja ne znam kad mi je bila tocno ovulacija, ali bas sam danas gledala i jos na 30 DC je bila tako slaba crtica da nisam mogla reci da li sam trudna (meni su zadnja 3 ciklusa bila 24 dana). Jedino kad sam napravila taj digitalni celarblue, to me spasilo jer je tamo bas pisao da sam trudna 1-2 tjedna. Bar sam znala na cemu sam. Tako da bih ja svim curama savjetovala da rade test tek kad im par dana kasni, a ako zele napraviti prije onda nek odvoje novce za taj digitalni.

Lalla
    14. Siječanj 2019. 09:07

https://ibb.co/z83MydR

To su svi testovi osim 3.1. koji je izgledao kao i ovaj prvi od 1.1. Znaci prvi je 30 DC, pa 34 DC, 37 DC, 39 DC, 42 DC.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.