Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bennny20
    13. Siječanj 2019. 15:33

Mika111

Sofi zao mi je sto je dosla m, ali ovaj mjesec opet hrabro i nove pobjede.
    Kakvo je stanjenkod tebe Benny. Kad planiras napraviti test?
    Grizli drzim fige da sutra na uzv-u bude super nalaz😉

A napravila sam jutros onaj iz Muller-a.... niti najmanjih naznaka drzge crtice... raditi cu opet u utorak ako ne dodje...jer po jednoj aplikaciji bi trebala dobiti u utorak, a po ostalr tri ili srijedu ili cetvrtak...
    A nekak si gruntam da je trudnoca pa vec danas bi se neka svijetlaaa crtica valjda pojavila...😑

Mika111
    13. Siječanj 2019. 15:42

A jel znas kad ti je bila ovulacija?

Grizli
    13. Siječanj 2019. 16:50

Benny to ce ti biti jos prerano da bi se pokazao plus. Posebno ako nije proslo vise od 12 dana od O. 

• misica35
    13. Siječanj 2019. 17:02

Mala Tajna! Citam redovno forum i temu, ali ne tipkam. Druge teme ni ne citam. Nikad se nisam prebacila tamo na temu “Bebe”. 🙈
    Mi smo u 25.tj, super se osjecam, bebac je vec veliki, i trbuh isto. Kupili smo sve vec, jos mi je ostalo pripremiti torbu za rodiliste i to je to. Nemogu ja sebi nista dopustiti da bude u zadnji cas. 😂 

Pozdrav svim trudilicama, za one koje nas ne znaju, trudili smo se 6 ciklusa, pa smo imali biokemijsku, i ciklus poslije biokemijske je bio dobitan.
    Sretno svima! Grizli posebno, tebi saljem virtulani zagrljaj i poljubac, i ti si glavni razlog zasto i dalje citam ovu temu... 🙏🏻☺️🥰
    Tata sretno!
    Svjesna cestitam na bebici!
    Aurora i ostale cure cestitam na plusicima, divno je to procitati!
    💕

Grizli
    13. Siječanj 2019. 17:15

Ajme misica predivni ste! Sretno! 

• bennny20
    13. Siječanj 2019. 17:17

Grizli

Benny to ce ti biti jos prerano da bi se pokazao plus. Posebno ako nije proslo vise od 12 dana od O.

A da kao danas mi je ili 11 ili 12 ili 13 dan O po aplikacijama. A ja sam jedino 04.01. Imala jako rastezljivi iscjedak u vecoj kolicini. I to je to kaj ja znam. 

Grizli
    13. Siječanj 2019. 17:29

Benny po opisu sluzi ti si onda imala O ili 4.1 Ili 5.1. Sto je onda puno prerano za ocekivat pozitivan test. Strpi se jos koji dan pa ponovi i nadam se da nece stic ti M jos bar 9 mjeseci

13. Siječanj 2019. 17:34

Bok! Evo dečko i ja smo počeli raditi na bebi. Danas sam trebala dobiti, ali još uvijek ništa. Napravila sam test, negativan je. Od "simptoma" imam bolne grudi, malo me svrbe bradavice i boli me ko da ću dobiti. Al sve to može biti pms, iskreno ne nadam se da je uspjelo od prve jer imam hipotireozu. Kaj mislite, jesam možda prerano napravila test? To je onaj iz dma- duchesse tako nekako se zove.

MalaTajna222
    13. Siječanj 2019. 17:45

Misice, prelipo!! Ja se sjecam tvoje prve trudnoce litos , jer smo ostale trudne u isto vrime i cesto te se sjetim jer nisi ni jedan ciklus htjela odustat/cekati i vec iduci je eto vidimo na slici svi sto 💞btw imas curicu ili decka? Nisan ni ja spremila torbu niti ne znam sta trebam doniti tocno u splitsko rodiliste.neko mi kaze za dite treba nosit sve neko da nista.....:/
    Ja sam isto bila super, sve sam radila; svuda isla,  ali 3.tromjesecje je zaista malo teze .
    Grizli, ovo tvoje zvuci divno za pocetak samo da tako se nastavi, uz tebe smo 💞
    Tata jesi 2u1???🙏💗💗

Mika111
    13. Siječanj 2019. 18:05

Predivni ste Misica❤❤.
    Benny mislim da si stvarno prerano radila test, mislim da bi negdje u srijedu ga mogla ponoviti, drzim fige da m ne dođe i da iduci test bude pozitivan.
    Gujdolinomali, jel imas kakvu terapiju za hipotireozu? Sto se tice negativnog testa, ovisi kad ti je bila ovulacija, ako je bila kasnije onda moze biti lazno negativan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.