Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    12. Siječanj 2019. 18:20

sofi

Cure, mislila sam da ne postoji nista gore od dobit kad ne zelis dobit. Sad sam skuzila da ima. Dobit po stapicu za test. 😩 dakle, uz 5 dana kasnjenja, nista ni ovaj mjesec. 😩

Sofi baš mi je žao, al ne daj se. Idemo dalje i pojavit će se + velik ko kuća, sigurna sam 
    Mene danas živčeki turbo peru, totalno sam neuračunljiva i dođe mi piškit test svaki dan od danas do dana (ne) očekivane M mada znam da je prerano za išta al me ubija ovo čekanje da znam nešto, bilo što...
    Onda razmislim malo i shvatim kako sam sebična jer bi ja to sad i odmah a znam cure koje se trude i trude već jako dugo i ne p**** na svaku, jooj baš sam si fuj 

Lusy1990
    12. Siječanj 2019. 18:52

eto ja sam nakon drugog kruga klomifena i utrogestana. 18og imam pregled, pa da vidimo jel imaju sve te tablete ikakav smisao ili i dalje nista.
    Angier205 sve je to normalno... svako iscekivanje je uzasno, dal bilo prvo ili deseto. Nije to sebicnost, nego iz nas govori ona iskrena zelja za bebom. Ali ja vjerujem, da nas sve ceka dan, kad cemo ugledat taj plusic i sve ovo ce biti iza nas ... samo pozitivno. Kad bi trebala dobit ?

I dalje se nadamo mrvici

Angie1205
    12. Siječanj 2019. 18:57

Lusy1990

eto ja sam nakon drugog kruga klomifena i utrogestana. 18og imam pregled, pa da vidimo jel imaju sve te tablete ikakav smisao ili i dalje nista.
    Angier205sve je to normalno… svako iscekivanje je uzasno, dal bilo prvo ili deseto. Nije to sebicnost, nego iz nas govori ona iskrena zelja za bebom. Ali ja vjerujem, da nas sve ceka dan, kad cemo ugledat taj plusic i sve ovo ce biti iza nas … samo pozitivno. Kad bi trebala dobit ?

Lusy kao prvo, želim ti svu sreću!!
    Hvala na utjehi, znam da svi imamo jednako jaku želju i vodim se tom željom i nadom da će nam svima zasjati plusić uskoro!
    22.01. bi trebala (ne) dobit M, a ja već sad kipim od nestrpljenja 

• Malenaa88
    12. Siječanj 2019. 19:00

Sve mi smo tako nestrpljive tako da Angie potpuno te razumim i sama sam takva iz mjeseca u mjesec. Zelim da ugledas veliki plus 

Lusy1990
    12. Siječanj 2019. 20:30

Angie uhhh tu ima jos brdo dana do tad...ali nema veze, samo smireno. Ja cu jako za tebe stiskat sakice.  A meni bi (ne)trebala doc u sljedecom mjesecu, bas kad sam na putovanju u Valenciji sa MM. Njemu je to putovanje poklon za rod.dan, a ne bi bilo lose, da nas tamo iznenadi jos i zajednicki poklon (plusic ). Pustimo se iznenaditi.... Angie javljaj se, kako si, dali imas simptoma, itd,.......)

I dalje se nadamo mrvici

Grizli
    12. Siječanj 2019. 22:08

A joj Sofi bas mi je zao da je stigla! Ne znam koja od cura je jednom davno ovdje napisala da kad dobi M shvati da je 1.dan trudna pa ako nista da je svaki mjesec trudna dok n3 dodje M. 😏 
    Angie nemoj si stvarat toliki pritisak, znam taj osjecaj i u pocetku sam samu sebe izludjivala s time, a sad nakon 3 godine i svega sto sam prosla znam da mi je to bas stvaralo ogroman stres bespotrebno. Dopusti tijelu da radi svoj posao, a malom embricu koji je mozda vec u tebi dozvoli ugodnu atmosferu da se uhvati. 🤞🤞🤞

13. Siječanj 2019. 00:02

Grizli bas si lijepo rekla ovu zadnju rečenicu ❤

Angie1205
    13. Siječanj 2019. 09:45

Cure hvala svima! 
    Grizli zaista lijepo rečeno, trudim se biti što mirnija, posvetiti se curama da što manje uopće razmišljam što će i kada će biti, al uvijek u meni radi taj crvić nestrpljenja. 
    Lusy stvarni bi bilo pravo iznenađenje za oboje, držim figice da se prvo lijepo provedete a onda da ugledate plusić!

Angie1205
    13. Siječanj 2019. 09:51

Još nešto htjedoh napisati...divim se svima vama koje se toliko silno borite, vjerujete i ne predajete se...skidam vam svima kapu! Samo takve i ostanite i uspjet ćete sigurna sam!
    Moja sestra od mene je starija 8 godina, godinama su se borili za bebicu, dva spontana imala. Ja sam 2009. ugledala svoj prvi + nakon samo par mj truda i najgore i najteže mi je bilo reči da sam trudna upravo njoj jer sam znala koliko to želi za sebe. Naravno da je bila sretna radi nas, uživala je u pomisli da će postat teta kad za dva mj ugleda i ona plusić! Vjerujte mi da sam bila sretna ko malo dijete, skupa smo gurale kroz trudnoću, rodile u razmaku 3 mj a sad su naši klinci nerazdvojni! Valjda je tako moralo biti, al eto...ne odustajte!

Mika111
    13. Siječanj 2019. 14:07

Sofi zao mi je sto je dosla m, ali ovaj mjesec opet hrabro i nove pobjede.
    Kakvo je stanjenkod tebe Benny. Kad planiras napraviti test?
    Grizli drzim fige da sutra na uzv-u bude super nalaz😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.