Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    11. Siječanj 2019. 21:09

Sofi jesi ponavljala test? Nadam se nekoj lijepoj vjesti od tebe uskoro. 
    Benny znam kako ti je to cekanje izludi. Nadam se da ces izdrzat jos barem 2 dana pa napraviti test. I aravno javiti plus

teresita
    11. Siječanj 2019. 21:12

bennny20

bennny20

Meni bi u srijedu trebala stici M i ja sam sad tako na iglama da bi najradije test radila za vikend al me strah da cu se razocarati…i onda nekako cekam srijedu da se sto kasnije razocaram…
    Puno nade ulazem u ovaj mjesec jer smo pokrili dosta dobrih dana ali to nista ne mora znaciti.
    Ah..

A i sad sam skuzila da me cice pocele boliti… 🙁ocito jos jedan negativni mjesec… sve se kao dobro drzim al kak se blizi mogucnost da vidim M pocinjem biti sva u strahu i grcu svaki put kad idem na wc.

Meni je u prvoj trudnoci testbpokazao + 4 dana prije, isto tako cike su pocele bolit, tako da .... 🙂🙂

• bennny20
    11. Siječanj 2019. 21:29

teresita

bennny20

bennny20

Meni bi u srijedu trebala stici M i ja sam sad tako na iglama da bi najradije test radila za vikend al me strah da cu se razocarati…i onda nekako cekam srijedu da se sto kasnije razocaram…
    Puno nade ulazem u ovaj mjesec jer smo pokrili dosta dobrih dana ali to nista ne mora znaciti.
    Ah..

A i sad sam skuzila da me cice pocele boliti… 🙁ocito jos jedan negativni mjesec… sve se kao dobro drzim al kak se blizi mogucnost da vidim M pocinjem biti sva u strahu i grcu svaki put kad idem na wc.

Meni je u prvoj trudnoci testbpokazao + 4 dana prije, isto tako cike su pocele bolit, tako da …. 🙂🙂

Tako da napravim test sutra npr?! Ahahah....ili da cekam? Po jednoj aplikaciji bi trebala stici u utorak po drugoj u srijedu a po trecoj u cetvrtak...pa ga ti sad znaj.... sad sam iscekirala sve i to su rezultati aplikacija. 😐

teresita
    11. Siječanj 2019. 21:37

bennny20

teresita

bennny20

bennny20

Ah..

Meni je u prvoj trudnoci testbpokazao + 4 dana prije, isto tako cike su pocele bolit, tako da …. 🙂🙂

Tako da napravim test sutra npr?! Ahahah….ili da cekam? Po jednoj aplikaciji bi trebala stici u utorak po drugoj u srijedu a po trecoj u cetvrtak…pa ga ti sad znaj…. sad sam iscekirala sve i to su rezultati aplikacija. 😐

Ja cu ga sigurno napraviti opet 4 dana prije, bas sam nestrpljiva, pa ako bude negativan, opet cu ponoviti dva dana nakon. Koji dan ciklusa su te pocele cicke boliti?

• bennny20
    11. Siječanj 2019. 21:48

teresita

bennny20

teresita

bennny20

bennny20

Ah..

Tako da napravim test sutra npr?! Ahahah….ili da cekam? Po jednoj aplikaciji bi trebala stici u utorak po drugoj u srijedu a po trecoj u cetvrtak…pa ga ti sad znaj…. sad sam iscekirala sve i to su rezultati aplikacija. 😐

Ja cu ga sigurno napraviti opet 4 dana prije, bas sam nestrpljiva, pa ako bude negativan, opet cu ponoviti dva dana nakon. Koji dan ciklusa su te pocele cicke boliti?

Danas...24 dan ciklusa. Do jucer nista. Danas bole ko pred mengu. 
    Joj ne znam jesam li spremna na razocarenje... imam one testove iz mullera njihove...duchsse ili kako vec... 

• bennny20
    11. Siječanj 2019. 21:49

Teresita a kad bi ti trebala dobiti? Sorry ako si napisala...pogubim se kad procitam puno odjednom..

teresita
    11. Siječanj 2019. 23:36

bennny20

Teresita a kad bi ti trebala dobiti? Sorry ako si napisala…pogubim se kad procitam puno odjednom..

Ja bih trebala za 8 dana dobiti...a na tvom mjestu bi popiskila stapic ujutro 🙃🙃, kao sto sam napisala vec, ako je negativan nema bediranja, onda cekamo izostanak menge 😊😊🌷. Samo hrabro 😘😘

Angie1205
    12. Siječanj 2019. 10:17

Jutro cure!
    Mi brojimo 10 dana do (ne)dolaska M al obzirom na moju i muževu nestrpljivost popiškit ću test 18-og pa da vidimo. Dal su ovi simptomi posljedica nečeg drugog ili će ipak biti +
    I dalje sam napuhnuta sva, jučer me cijeli dan patila žgaravica, imala sam i neki čudnjikav iscjedak...al nema mi druge nego čekati...
    Svima nama želim da što prije ugledamo plusiće!! Sretnooooo

sofi
    12. Siječanj 2019. 16:18

Cure, mislila sam da ne postoji nista gore od dobit kad ne zelis dobit. Sad sam skuzila da ima. Dobit po stapicu za test. 😩 dakle, uz 5 dana kasnjenja, nista ni ovaj mjesec. 😩

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

Tinchy_07
    12. Siječanj 2019. 17:32

Pitanje za hssg koliko stari smiju biti nalazi od sedimentacije? Ja napravila 4.1. a jos nisam dobila m, a sad cujem da trebaju bit najstariji 15 dana pa neznam dali je to istina? 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.