Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    11. Siječanj 2019. 12:28

Hvala cure na podrsci. Ovaj put mi je najmanj stres do sada. Sad pomalo već znam redoslijed sto ocekivati pa sam puno smirenija i nema nervoze. 

Lalla
    11. Siječanj 2019. 12:39

Sretno Grizli i od mene! 

Lusy1990
    11. Siječanj 2019. 14:16

Wow Grizli supeeeer. Srecno ti želim. Znala sam ja da je ovo nasa godina 😍❤️😊👍👍👍👍

I dalje se nadamo mrvici

Angie1205
    11. Siječanj 2019. 17:39

Grizli sretnooo!
    Mini sad samo odmor i klopa i nek skakucu oko tebe ;)
    Ako sam propustila ciji plusic...cestitam!
    A ja....ja sam ukomirana, “dole” me rastura, zivcana sam za poluditi, jucer mi je doslo slabo da bi se vjerojatno srusila da nisam izasla na zrak (bila u ducanu). 

sofi
    11. Siječanj 2019. 19:23

Grizli good luck 🤞🤗🤗 
    Je li normalno da se pojavi mala mini kapljica krvi pri brisanju, i nakon toga vise nista? 
    Da li je to ipak znak da dolazi M uskoro? 
    Mislim, danas je vec 4-5 dan kasnjenja, a od nje samo trag na papiru kod brisanja. Simptoma ni za oce ni za nece 🤷‍♂️

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

Angie1205
    11. Siječanj 2019. 19:36

Sofi iskreno se nadam da nije M, mozda je samo spotting. Sad ulazim u dubioze al ovisi o boji. 
    Uglavnom, drzim palceve da nije M.

• bennny20
    11. Siječanj 2019. 20:41

Grizli

Hvala cure na podrsci. Ovaj put mi je najmanj stres do sada. Sad pomalo već znam redoslijed sto ocekivati pa sam puno smirenija i nema nervoze.

Drzim.ti najvece fige na svijetu...e to ce biti najbrutalniji pocetak nove godine kad i ti javis plus!!! Sve se nalazimo i slavimooo 😀😀

• bennny20
    11. Siječanj 2019. 20:45

Meni bi u srijedu trebala stici M i ja sam sad tako na iglama da bi najradije test radila za vikend al me strah da cu se razocarati...i onda nekako cekam srijedu da se sto kasnije razocaram...
    Puno nade ulazem u ovaj mjesec jer smo pokrili dosta dobrih dana ali to nista ne mora znaciti.
    Ah..

• bennny20
    11. Siječanj 2019. 20:57

bennny20

Meni bi u srijedu trebala stici M i ja sam sad tako na iglama da bi najradije test radila za vikend al me strah da cu se razocarati…i onda nekako cekam srijedu da se sto kasnije razocaram…
    Puno nade ulazem u ovaj mjesec jer smo pokrili dosta dobrih dana ali to nista ne mora znaciti.
    Ah..

A i sad sam skuzila da me cice pocele boliti... 🙁ocito jos jedan negativni mjesec... sve se kao dobro drzim al kak se blizi mogucnost da vidim M pocinjem biti sva u strahu i grcu svaki put kad idem na wc. 

teresita
    11. Siječanj 2019. 21:08

Kod mene ni s od simptoma, osim što grizem i lajem na sve strane🐕🐩.doduse imam blage grceve dolje ali imala sam ih i nakon menge, tako da.....treba izdrzati jos par dana do testa ... uh uh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.