Aurora, narucila sam se vec. Imam drzavnog i tesko je dobit i termin i sestru na telefon. Ako nesto podne po zlu, lako otkazem. Nocas i jutros me nesto probada iznutra, valjda bu sve ok
Svjesna cestitam.
Mini ti si vec dobro dogurala kad se sjetim sezone i muke
Aurora srrtno ti,doci ce i utorak zabavi se necim da manje sebi presing stvaras. I ja sam prvu trudnocu prespavala
Tata sretno ti sve sto si slavila ovih dana i zelim ti lagan porod i uskoro mali smotuljak u narucju
Lalla lijepo plusic tamni,samo pozitiva.
Ostale curke drzim nam svima fige.
Rastika saljem ti samo pozitivne misli za mamu.
Ja nisam dugo tipkala jer sam kao i poslije svake menge malo bila u bedu. Al sad sam skontala,ta nece mi ona stat na put,smijat cu se i ja njoj kad jedanput ne dodje i to na duzi period.
E sad je red da se narucim na pretrage. Sta kako,je najbolje pocet?
I da ova menge je bila cudna prepuna ugrusaka,ne znam jel to uopce ok?
Koliko istrazujem svoje tijelo,pocinjem luditi lagano
Ja jos cekam 🤷♂️🤷♂️
Sto se tice pretraga, ako ne dode ovaj mjesec i mi krecemo. Zvala sam ordinaciju ginekologa, rekla mi je da prvo treba doci tamo na "konzultacije" koje odrzavaju dva ili tri put tjedno, porazgovarati sa ginekologom, i on ce to sve upisati u karton i dati uputnicu za sljedece (hormoni koji se vade oko 3 DC i 25 DC i napraviti briseve). S time da ja si placam dodatno osiguranje preko Croatie, tamo imam pravo na ginekoloski, papu, briseve i tako neke stvari pa si provjeri ako imas slucajno nesto slicno od osiguranja, ja sam slucajno otkrila 😂 ..na jednoj stranici od neke privatne poliklinike sam nasla sta u biti sve od pretraga treba napraviti prije eventualnih postupaka. Cisto ono informativno pa sam si to izvukla vani.. Pa ja sam mislila da bi barem ove osnovne tipa brisevi, hormoni, papa jos jednom napravila, pa to sve odnijela u Rijeku, da kad dodemo tamo imamo nesto konkretno. Cure kazu da za spermiogram treba uputnica dr opce prakse, pa se naruciti i da se ne ceka dugo,mi to jos nismo. Ovisi odakle si, ako si u ZG mozda je nesto drugacije obzirom da mi iz Istre ocito sve to trebamo furat u Rijeku 🤷♂️
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Ej cure evo ja sa pregleda.. Sve je ok sa bebačem. Mozda smo i pišu vidili ali doktprica kaze da je mozsa i pupkovina pa ne znam. Meni je vidla da imam miom koji moze krvarit jer mi je radila papu pa je vidila da na dodir malo krvari.. Rekla je da malo mirujem i da ce bit sve ok ❤️🙏🤗
Ej cure evo ja sa pregleda.. Sve je ok sa bebačem. Mozda smo i pišu vidili ali doktprica kaze da je mozsa i pupkovina pa ne znam. Meni je vidla da imam miom koji moze krvarit jer mi je radila papu pa je vidila da na dodir malo krvari.. Rekla je da malo mirujem i da ce bit sve ok ❤️🙏🤗
Mislila san sliku poslat ali nece da ucita 🤪
Pardon polip a ne miom 😁
Mini odlicno da je sve u redu sa bebijem. Sad malo odmora i izvoljevanja doma i sve ce biti super.
Ja votova sa uzv, dobila dalje injekcije a bockanje, stanje ovaj put najbolje do sad ocito mi ova stimulacija odgovara. Cak je nasla i vise folikula nego sto je na 1. uzv vidila. Sad do pon pikanje i onda opet na uzv.
Mini bas mi je drago da je sve u redu i da bebac lijepo raste.
Grizli super za nalaz uzv-a, sad jos malo strpljenja i nadam se da cemo i tebi uskoro cestitati😉😉
Mini, samo odmaraj. Drago mi je da je sve ok. 😉
Grizli, svu srecu ti zelim al ono bas bas. ❤️😁❤️ Bit ce sve dobro. Mora. 😉🤞🏼
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji