Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sofi
    10. Siječanj 2019. 16:45

Tata,happy B! 🎉🎉
    Zenskice,meni danas kojih 3 dana,4 kasni, a iscjedak je full onako rastezljiv, osim vecih sisa ne boli nis,uopce nemam feeling da dolazi. Test jucer i prekjucer negativan 🤷‍♂️ vjerojatno ce me samo neugodno iznenaditi sa kasnjenjem...

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

Chappie
    10. Siječanj 2019. 16:49

Evo mene opet, znaci 5 dana prije M radila test i plus, 3 dana prije i plus. Vadila betu 2dana prije M, radim u bolnici pa iz ciste znatizelje - 10.8 je bila. Da bi danas 10.1 na dan ocekivane M procurila 😏. 

🧔39
    👧31

Mika111
    10. Siječanj 2019. 16:52

Chappie kod tebe je vjerojatno bila biokemijska trudnoca u pitanju, da nisi tako rano radila testove ne bi ni znala da si trudna, ali gledaj to s ljepse strane bar mozes ostati trudna i iduci puta ce se uloviti i ostati unutra 9mj.☺

Mika111
    10. Siječanj 2019. 16:54

Mini vec si u 15.om tjednu?😱😱  Kako vrijeme brzo leti, sretno sutra na pregledu i javi nam lijepe vijesti.
    Grizli nadam se da ces i ti sutra imati lijepe vijesti i da je ovo vas ciklus.

Lalla
    10. Siječanj 2019. 19:05

Chappie, cini mi se da se to cesto dogadja. Zato je najbolje mozda napraviti test tek kad kasnit pocne, ali tko bi docekao.
    Ja sam danas opet piskila i cini mi se da je tamnije. 
    https://pasteboard.co/HVLQSa4.jpg

S desna na lijevo: subota, utorak, danas.

Sad cekam veljacu da vidim da li srce kuca. 

Jos jednom, svima zelim srecu u 2019. i zdrave bebice u naručju!

• majushka204
    10. Siječanj 2019. 19:20

Bok curke, mislite li da je seks na sam dan ovulacije vec kasno za začeće? Moj decko i ja smo imali seks na sam dan ovulacije u popodnevnim satima i dva dana poslje. Mene je u donjem dijelu trbuha brobadalo već prije tjedan dana. Ovih dana malo češće osjetim bol u donjem dijelu trbuha, al laganu bol. Za dva dana trebam dobiti. Grudi su me inace znale boljeti cak tjedan dana prije nego bi dobila, a ovaj put su me tek danas počele boljeti i to samo bradavice lagano na dodir. I da, imam bijeli gusti iscjedak. Sto vi mislite?🤭

MalaTajna222
    10. Siječanj 2019. 19:32

Tata sritan ti rodjo!!!💞
    Misica, di si nam ti kako je bebica????
    Aurora, meni je temp bila 37.0...mjerila sam jos tjedan dana jer sam u tih tj dana vadila betu 2x i svaki je dan bila bas 37.0.jesi vadila betu, ponavljala test? Sve je ok ?💞

Mika111
    10. Siječanj 2019. 22:39

Lalla bas lijepo tamni crtica, bas ss lijepo vidi.
    Majushka strpi se jos sutra pa prekosutra napravi testić, drzim fige za plusic

pticatrkacica
    11. Siječanj 2019. 08:48

Svjesna cestitam.
    Mini ti si vec dobro dogurala kad se sjetim sezone i muke 
    Aurora srrtno ti,doci ce i utorak zabavi se necim da manje sebi presing stvaras. I ja sam prvu trudnocu prespavala 
    Tata sretno ti sve sto si slavila ovih dana i zelim ti lagan porod i uskoro mali smotuljak u narucju 
    Lalla lijepo plusic tamni,samo pozitiva.
    Ostale curke drzim nam svima fige.
    Rastika saljem ti samo pozitivne misli za mamu.
    Ja nisam dugo tipkala jer sam kao i poslije svake menge malo bila u bedu. Al sad sam skontala,ta nece mi ona stat na put,smijat cu se i ja njoj kad jedanput ne dodje i to na duzi period.
    E sad je red da se narucim na pretrage. Sta kako,je najbolje pocet? 
    I da ova menge je bila cudna prepuna ugrusaka,ne znam jel to uopce ok? 
    Koliko istrazujem svoje tijelo,pocinjem luditi lagano

pticatrkacica
    11. Siječanj 2019. 08:53

Zaboravih,Sofi i ostale curke javljajte plusice da se veselimo.
    Grizli takodje,stalno si mi u mislima i svu srecu svijeta ti zelim. Javi kako se situacija razvija zeljno iscekujemo tvoje tipkanje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.