Tata,happy B! 🎉🎉
Zenskice,meni danas kojih 3 dana,4 kasni, a iscjedak je full onako rastezljiv, osim vecih sisa ne boli nis,uopce nemam feeling da dolazi. Test jucer i prekjucer negativan 🤷♂️ vjerojatno ce me samo neugodno iznenaditi sa kasnjenjem...
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Evo mene opet, znaci 5 dana prije M radila test i plus, 3 dana prije i plus. Vadila betu 2dana prije M, radim u bolnici pa iz ciste znatizelje - 10.8 je bila. Da bi danas 10.1 na dan ocekivane M procurila 😏.
🧔39
👧31
Chappie kod tebe je vjerojatno bila biokemijska trudnoca u pitanju, da nisi tako rano radila testove ne bi ni znala da si trudna, ali gledaj to s ljepse strane bar mozes ostati trudna i iduci puta ce se uloviti i ostati unutra 9mj.☺
Mini vec si u 15.om tjednu?😱😱 Kako vrijeme brzo leti, sretno sutra na pregledu i javi nam lijepe vijesti.
Grizli nadam se da ces i ti sutra imati lijepe vijesti i da je ovo vas ciklus.
Chappie, cini mi se da se to cesto dogadja. Zato je najbolje mozda napraviti test tek kad kasnit pocne, ali tko bi docekao.
Ja sam danas opet piskila i cini mi se da je tamnije.
https://pasteboard.co/HVLQSa4.jpg
S desna na lijevo: subota, utorak, danas.
Sad cekam veljacu da vidim da li srce kuca.
Jos jednom, svima zelim srecu u 2019. i zdrave bebice u naručju!
Bok curke, mislite li da je seks na sam dan ovulacije vec kasno za začeće? Moj decko i ja smo imali seks na sam dan ovulacije u popodnevnim satima i dva dana poslje. Mene je u donjem dijelu trbuha brobadalo već prije tjedan dana. Ovih dana malo češće osjetim bol u donjem dijelu trbuha, al laganu bol. Za dva dana trebam dobiti. Grudi su me inace znale boljeti cak tjedan dana prije nego bi dobila, a ovaj put su me tek danas počele boljeti i to samo bradavice lagano na dodir. I da, imam bijeli gusti iscjedak. Sto vi mislite?🤭
Tata sritan ti rodjo!!!💞
Misica, di si nam ti kako je bebica????
Aurora, meni je temp bila 37.0...mjerila sam jos tjedan dana jer sam u tih tj dana vadila betu 2x i svaki je dan bila bas 37.0.jesi vadila betu, ponavljala test? Sve je ok ?💞
Lalla bas lijepo tamni crtica, bas ss lijepo vidi.
Majushka strpi se jos sutra pa prekosutra napravi testić, drzim fige za plusic
Svjesna cestitam.
Mini ti si vec dobro dogurala kad se sjetim sezone i muke
Aurora srrtno ti,doci ce i utorak zabavi se necim da manje sebi presing stvaras. I ja sam prvu trudnocu prespavala
Tata sretno ti sve sto si slavila ovih dana i zelim ti lagan porod i uskoro mali smotuljak u narucju
Lalla lijepo plusic tamni,samo pozitiva.
Ostale curke drzim nam svima fige.
Rastika saljem ti samo pozitivne misli za mamu.
Ja nisam dugo tipkala jer sam kao i poslije svake menge malo bila u bedu. Al sad sam skontala,ta nece mi ona stat na put,smijat cu se i ja njoj kad jedanput ne dodje i to na duzi period.
E sad je red da se narucim na pretrage. Sta kako,je najbolje pocet?
I da ova menge je bila cudna prepuna ugrusaka,ne znam jel to uopce ok?
Koliko istrazujem svoje tijelo,pocinjem luditi lagano
Zaboravih,Sofi i ostale curke javljajte plusice da se veselimo.
Grizli takodje,stalno si mi u mislima i svu srecu svijeta ti zelim. Javi kako se situacija razvija zeljno iscekujemo tvoje tipkanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji