Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    10. Siječanj 2019. 09:35

trudilica26

Dobila 😣 Ovo mi je bio drugi ciklus na Klomifenu i Duphastonu,mislim da ću neko vrijeme odustati od tableta,možda bolje da se prebacim na nešto prirodno narednih par mjeseci

Zao mi je trudilice.... samo glavu gore. Bit ce. ❤️❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Mika111
    10. Siječanj 2019. 09:44

Trudilice zao mi je sto je dosla m, zaboravila sam, koliko dugo vi pokušavate?
    Tata sretan rođendan, jos malo pa stize i najljepsi rođendanski poklon😊😊.
    Raštika nadam se da ce mami biti bolje, grozne su te boleštine ali nema nam druge nego boriti se s njima i nadati se najboljemu.
    Grizli kako podnosis stimulaciju? Sutra ides na uzv?

Raštika
    10. Siječanj 2019. 09:47

Netko je spominjao tinkturu konopljike... super je ona za lijecenje pcos-a ali se kombinira s masazom etericnim uljima kadulje (muskatna i dalmatinska). Jedan dio ciklusa ide masaza donjeg dijela trbuha a drugi dio se uzima tinktura. Ona i regulira seksualnu zelju... prica ide da se prije davala svecenicima i casnama da im ubiju libido, jel. 😂😂  To je prica ne znam da li je istinita. 😉
    Nemam ovdje knjiga svojih pa ne mogu skicnuti a dosta informacija zaboravim ako ne koristim glavu. 😂 Moram baciti oko i podsjetiti se. A ko bi sve biljcice i popamtio. 😉😂😂
    Regulira biljcica hormone, pms... kazu da lijeci i neplodnost... ja sam cak i radila jedne godine tinkturu od nje pa sam pila kombinaciju nje, stolisnika i nevena. Ali tad nisam ni razmisljala o djeci. 😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

trudilica26
    10. Siječanj 2019. 10:04

Mika111

Trudilice zao mi je sto je dosla m, zaboravila sam, koliko dugo vi pokušavate?
    Tata sretan rođendan, jos malo pa stize i najljepsi rođendanski poklon😊😊.
    Raštika nadam se da ce mami biti bolje, grozne su te boleštine ali nema nam druge nego boriti se s njima i nadati se najboljemu.
    Grizli kako podnosis stimulaciju? Sutra ides na uzv?

6 mjeseci,sad će ovo biti 7, ali ja sam prerano počela s Klomifenima i hormonima,nisam ni dala šansu čajevima. Otišla sam na pregled zbog neredovnih M,i tad mi rekla da su PCOS,anovulacija i odmah mi dala Klomifene i Estrofem,i onda Duphastone. Pa sam opet dobila M, e onda mi je dala Klomifen, Dexamethason i Duphastone. I evo opet dobila . S tim da idem na folikulometriju i ovuliram,svaki put imam folikula i eto.. 

Mika111
    10. Siječanj 2019. 10:23

Vazno da ste skuzili da je problem u ovulaciji pa se to izreguliralo terapijom....kod zena koje imaju uredno ovulaciju svaki mjesec i ako partner ima uredan spermiogram po ciklusu postoji oko 20% šanse da ce doci do začeća zato samo strpljivo i nemoj se bedirati...bit ce☺

Grizli
    10. Siječanj 2019. 10:27

Rastika na njihovim stranicama imas popis svih terapeuta licenciranih jer ima puno prevaranata nazalost. Njih kontaktiras ako su ti daleko mogu i na daljinu raditi posebno s obzirom na maminu dijagnozu. Sto je najbolje oni to ne naplacuju ako zelis i mozes na kraju im se nesto da i to je to. U kodeksu im pise da nesmiju imati tarife i zaista nemaju. Ja sam bila jako zadovoljna kad su mi rijesili cistu na jajniku, a da ne govorim o teskim bolestima u obitelji.
    Mika evo cak zacudjujuce dobro podnosim za sad. Sutra uzv pa cemo vidit situaciju. 

Raštika
    10. Siječanj 2019. 10:30

Super Grizli, bas ti hvala. Ovo je bome vrijedna informacija. 👌👌

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Tinchy_07
    10. Siječanj 2019. 14:11

Zdravo cure.. Ja bila na putu, nisam uopce citala forum par dana i iskreno bas mi falio. Sad sam procitala pa ako sam nesto pogrijesila ili nekog izostavila molim oprostite,nije namjerno, ja zapisivala nickove valjda nisam nesto pobrkala, ali znajte da vam svima zelim da docekate svoje srecice. 💕
    Za pocetak Svjesna cestitam na prinovi, a malom princu zelim puno zdravlja i srece. Tata me zove zlato sa zakasnjenjem sretan rođendan!
    Grizli drago mi je da si ipak stigla krenut u postupak ovaj ciklus i od ♥️ ti zelim da ti bude uspjesan
    Angie, Teresita i Benny nadam se da ce vas m preskocit bar iducih 9.mjeseci
    Lalla, Chappie i Aurora cestitam vam na plusicima i zelim skolske trudnoce i zive i zdrave bebice. Aurora bas divno si iznenadila muza, tako nekako i ja uvijek zamisljam.
    Lussy, Pticatrkacica, Sofi, Trudilica zao mi je da ste dobile, ali ovo mora bit uspjesna godina za sve nas🙏

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

tata_me_zove_zlato
    10. Siječanj 2019. 15:10

Hvala vam cure na rodjendanskim cestitkama!💞 
    Poklon od neke 3kg jos nisam dobila,neka je jos unutra ,da sam sigurna za zrela pluca..dobila sam knjigu od muza koju sam dugo trazila i veeeliiiikuu cokoladu od dece(na kraju su oni pojeli vecinu 😂) .Jer,sitnice cine srecu.
    Srecno vam svima!
    Mini  ,nemas stiker,pa ne znam dokle ste stigli??😁

url=https://lilypie.com]

MiniCooper26
    10. Siječanj 2019. 15:15

Ja sam u 15.tjednu, sutra je pregled. Od nalaza szo san tribala vadit sve je ok, tsh je 2.2 ali cu morat do endokrinologa da vidim oce li povecat terpaiju ili cu ostat na istom, mokraca isto ok, kombinirani isto🙏❤️🤗❤️isla san vadit krvnu grupu i ja i muz jer mi je mama primala onu inekciju pri porodu zbog rh faktora, pa cu izgleda morati i ja😁🤗 Sretan ti ročkas Tata 😘🎂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.