Raštika žao mi je jako radi mame ali vjerujem da je borac i da će sve biti super, budite joj i dalje velika podrška, tako je sve lakše.
Ja sam danas krepana jer sam od jutra po dr sa starijom kćeri a i sama se i dalje osječam kao da u meni raste žaba krastača i da podriguje 24 sata dnevno
Daj Bože da se nešto događa i da uskoro i nama izviri jedan plusić, al doći će i taj 18.1. kojeg čekamo za testić, ako ne poludim do tadaSamo da ti bude lakse i ja ocekujem plusic 18.1🤩🤩
Onda skupa odbrojavamo dane
Teresita jel to prva bebu koju željno iščekujete?
Druga željno išcekivana, pogotovo nakon missed ab- prije tri mjeseca, imam djecaka od 3,5 god.🥰
Teresita žao mi je radi AB, al sigurna sam da će ovog puta sve biti u redu i da ćeš imati školsku trudnoću. Bude sinčić bio veliki braco
MM i ja se trudimo od sredine 12 mj a obzirom da već unazad nekoliko godina na aplikaciji pratim i upisujem svoje cikluse ona mi izračuna dan ovulacije i plodne dane, koji su po njoj počeli 3.1. i otad smo svakodnevno "u poslu", a po toj aplikaciji ako smo uspjeli test bi trebao pokazati plusić oko 18-og, e pa sad vidjet ćemo jesmo uspjeli. Nadam se da će nam 18.1. objema donijeti + velik ko kuča
E da, zaboravih ti odg, O je po kalendaru bila jučer mada imam osječaj da je bila dan-dva prije.
Cure dobro sam hvala Bogu ❤️🙏u petak pregled iako sam se opustila malo za razliku od pocetka. Uvijek ima neki strah oce li biti sve uredu.. Valjda me razumijete🤗trbuh i grudi rastu 😁😁 osjetila sam cak neka skakljanja u trbuhu pa sam citala da to se osjeca beba pa sad ne znam 🤗
Hejj cure,nikako da se javim,ja još nisam dobila.. Kasni mi 2 dana,a baš me probadalo u jajnicima i bila uvjerena da ću svaki čas,tako da nisam test ni radila.. Ako do ujutro ne dobijem,ponovit ću test.
Nego zanima me,jel ijedna od vas možda pije ili je pila tinkturu konopljike? Ja bih pokušala s tim,malo da odmorim od tableta i da pokušam prirodno..
Tata ako sam dobro povezala ti nam imas rodjendan! E pa draga sretan ti rodjenan! 🎂🎉❤️
Sad sam tek vidila da je prosla ponoc i da si vjerojatno jucer imala. Al kako god dobre zelje se uvijek primaju!
Dobila 😣 Ovo mi je bio drugi ciklus na Klomifenu i Duphastonu,mislim da ću neko vrijeme odustati od tableta,možda bolje da se prebacim na nešto prirodno narednih par mjeseci
Grizli, hvala ti puno na savjetu. Svako malo srecem neke oglase sa bio energijom ali ih ne dozivom previse. Bas cu malo istraziti po netu i natjerat cu mamu nek cita dok lezi u bolnici. 😉 Super, super. Inace ja volim takve stvari.
Hvala ti puno ❤️ Hvala i ostalim curama na podrsci. Ovo je stvarno lijep forum. 😁😁
Mene kaci nova ovulacija opet u sijecnju... zadnji tjedan u mjesecu pa cu vidit kakva ce bit situacija da se zaletim svojoj drugoj kuci tih par dana. Moram i onako neke gluposti obaviti pa bih se vracala opet mami. A dok sam dole probati i iskoristiti te dane pa sta bude. 😉🤞🏼 Vidit cemo, vidit cemo...
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji