Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    09. Siječanj 2019. 13:00

Drago mi je da je godina stvarno lijepo pocela na forumj nekim curama. A ta pozitiva se prenosi i na mene. ❤️😉 
    Ovih dana sam cula da su dvije cure koje znam da su se mucile zatrudnile tako da su oko mene samo neki znakovi ohrabrenja. 
    Svima koji ne ocekuju mengu ovih dana zelim da i ne dodje. A tebi Grizli stvarno zelim uspjeh ovaj put. Samo hrabro i pozitivno i pogodit ce nas sve taj plusic. 😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• bennny20
    09. Siječanj 2019. 13:18

Raštika

bennny20

Raštika… kako ti je mama?

Operirana je prije dva dana. Micali su joj datum operacije sve dok ju nisam poslala na hitnu jednu vecer pa su je i ostavili u bolnici i odmah joj dali prvi termin. Cekamo nalaze, doktor ne daje bas neke velike sanse ali… moj unutarnji glas govori da se sve moze i dobro zavrsiti. Vidjet cemo. Bit cu optimist do kraja pa kako god bude. Bit ce kako bude, nije nista u mojoj moci osim da mislim pozitivno. 😉

Bravo i svaka cast na pozitivnom stavu i na takvom razmisljanju! 

Raštika
    09. Siječanj 2019. 14:35

bennny20

Raštika

bennny20

Raštika… kako ti je mama?

Operirana je prije dva dana. Micali su joj datum operacije sve dok ju nisam poslala na hitnu jednu vecer pa su je i ostavili u bolnici i odmah joj dali prvi termin. Cekamo nalaze, doktor ne daje bas neke velike sanse ali… moj unutarnji glas govori da se sve moze i dobro zavrsiti. Vidjet cemo. Bit cu optimist do kraja pa kako god bude. Bit ce kako bude, nije nista u mojoj moci osim da mislim pozitivno. 😉

Bravo i svaka cast na pozitivnom stavu i na takvom razmisljanju!

A kad pogledas nemam druge opcije. 😉 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Grizli
    09. Siječanj 2019. 15:21

Mini kako si nam ti?
    Rastika oprosti na pitanju al sto je mami? Nadam se brzom oporavku i da ce sve završiti najbolje moguce. 

Raštika
    09. Siječanj 2019. 15:48

Grizli

Mini kako si nam ti?
    Rastika oprosti na pitanju al sto je mami? Nadam se brzom oporavku i da ce sve završiti najbolje moguce.

Tumor na jajnicima s tim da se prosirio po trbuhu poprilicno, debelo crijevo. A sve se izdogadjalo u par mjeseci nakon redovnog gin pregleda. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Grizli
    09. Siječanj 2019. 16:07

A joj draga. Nazalost takve dijagnoze su teske za bolesnike ali i sve oko njih. Ako imas priliku pronac u svojoj blizini nekog tko se bavi bioenergijom po domancicu pokusajte s time. Isplati se ako nista drugo da bolesnik ne trpi bolove. Moja seka je vec 2 put operirala tumor i bas ide na terapije stalno je pod tim tretmanima i pomaze joj ne trpi bolove, krvna slika joj je jos uvijek prilicno uredu iako pp nekim smjernicama bi morala vec imat losu. A tata mi je to na daljinu imao terapije te bioenergije i do zadnjeg dana nije uzimao nista za bolove, a nama doktori dali pune vrece morfija. Zao mi je i jako suosjecam s tobom. Nek mama bude dobro i nek pobjedi to zlo nevaljalo. 

Angie1205
    09. Siječanj 2019. 16:12

Raštika žao mi je jako radi mame ali vjerujem da je borac i da će sve biti super, budite joj i dalje velika podrška, tako je sve lakše. 
    Ja sam danas krepana jer sam od jutra po dr sa starijom kćeri a i sama se i dalje osječam kao da u meni raste žaba krastača i da podriguje 24 sata dnevno 
    Daj Bože da se nešto događa i da uskoro i nama izviri jedan plusić, al doći će i taj 18.1. kojeg čekamo za testić, ako ne poludim do tada 

teresita
    09. Siječanj 2019. 17:32

Angie1205

Raštika žao mi je jako radi mame ali vjerujem da je borac i da će sve biti super, budite joj i dalje velika podrška, tako je sve lakše.
    Ja sam danas krepana jer sam od jutra po dr sa starijom kćeri a i sama se i dalje osječam kao da u meni raste žaba krastača i da podriguje 24 sata dnevno
    Daj Bože da se nešto događa i da uskoro i nama izviri jedan plusić, al doći će i taj 18.1. kojeg čekamo za testić, ako ne poludim do tada

Samo da ti bude lakse i ja ocekujem plusic 18.1🤩🤩

Angie1205
    09. Siječanj 2019. 17:38

teresita

Angie1205

Samo da ti bude lakse i ja ocekujem plusic 18.1🤩🤩

Onda skupa odbrojavamo dane 
    Teresita jel to prva bebu koju željno iščekujete?

tata_me_zove_zlato
    09. Siječanj 2019. 18:40

Mini,bice,znam.Kako ste nam vi?💗 
    Rastika,drzi se. 💪🙏 
    Monika,znaci nisam jedina.Vec sam pocela pomisljati na kakvu urinarnu infekciju i sta znam...bojim se ako odem u bolnicu,zadrzace me odmah...utesila si me.Inace,da vas utesim,zadnje dve nedelje,muz me obuva i izuva.Sanse nema da dohvatim stopala.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.