Teresita,kad ti je bila O? Mislim da je 19.dan jos jako rano pa ako bide minus to moze biti lazno negativno
Teresita,kad ti je bila O? Mislim da je 19.dan jos jako rano pa ako bide minus to moze biti lazno negativno
Pretpostavljam da sam imala ranu ovulaciju po sluzi premda sad kad sve pozorno pratim zbrckano je totalno. Maternica me bolila odmah poslije menge pa sam zbog te boli pretpostavila da je O ranije pocela. Po aplikaciji bila je 4.1. Mi smo pokrili sve plodne dane😊

Jaoooo Svjesna,osecala sam da je tako.Ljubimo.vas puno,uzivajte sada zajedno u toj neizmernoj ljubavi. 💗💘🙏 Ja sam nepromenjeno.Sve me dole boli pri promeni polozaja,pri pokusaju da sednem,ustanem ili napravim pocetne korake.Ne znam,sutra mi je rodjendan,otisla bih u bolnicu,a ne bih da me zadrze da tamo cekam umesto kod kuce.Videcu jos u narednim satima.
Mala Tajna,naravno,sad uspori i uzivaj.Brzo prodje zadnji trimestar,bar meni proletelo.
Aurora,predivna i duhovita prica za ceo zivot.Divno 💗
Grizli,do dvadesetog maksimum ,hocu da bude jarac mali,posle dvadesetog je vodolija 😉 salim se,Boze zdravlja ,kako bude.
Tata i ja isto. Imam osjećaj kao da mu je glavica već na izlazu i samo što mi ne pruži ruku na pozdrav. Kao da kopa,štema zidove, renovira si prostor. Ništa osim ležanja mi više ne odgovara. A da ne kažem kako oblačim čizmice 🤣
Monika, ovo za cizmice mi je poznato.ja ne mogu sama nikako to obuci. A od patika sam odavno odustala :)sta ce tek biti za koji tjedan jos hehhhh
Tata, vrime mi strasno prolazi. Ponekad se plasim ocu li stici sve napraviti do kraja. Vec jesan dosta toga ali iman jos toga za spremati. Imam osjecaj da ces nam i ti brzo donit lipe vijesti 🙏💓
Ana eto nas ka 30etoj sedmici malo pomalo ako Bog da💞
Svjesna cestitke od srca , ja se jos sicam tvog plusica a tvoj plusic sad spava kraj tebe💞
Svjesna iskrene čestitke od srca! Malenom dječaku puno zdravlja i dug i sretan život!
Malatajna ajde imas jos bar 10 tjedana za smislit ime 😊 znam ljude koji su dočekali zadnji rok za prijavu a nisu imali ime 😂 velika je to odgovornost. Ja sam se vratila doma i ne planiram vise ic u inozemstvo, danas mi je 7dc i mislim iduci tjedan na folikulometriju pa ćemo vidit sta se tu desava..
Aurora draga dao Bog da svi kao i ti docekamo svoj plus nakon ovolike borbe 😊 sretno jos jednom ❤
Cure, imam mozda malo glupo pitanje ali vjerujem da jos koga zanima isto 🙋♀️
dakle primjerice, u ciklusu od 28 dana (ako je sve pravilno) ovulacija je oko 14 dana. Sljedeci mjesec menstruacija se odluci pojavit npr 32. dan. Ovulacija je u tom slucaju oko 18. DC, dakle 14 dana prije M ili i dalje oko 14, al je samo M zapela u prometu? 😂
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Sofi obicno m dolazi 14 dana iza O, al moz3 se dogoditi da i ta lutealna faza bude duza do 16 dana. Tako da u ciklusu od 32d moze O biti izmedju 16 i 18dc. I da se smatra normalnim. Meni kad su ciklusi bili 28 dana O je bila 14dc, no sad kad su mi se skratili na 26 dana O mi je redovito 13dc.
Pina nadam se da cete sa folikulometrijama uspjet uloviti dobitan ciklus.

Svjesna cestitam od srca 🤗❤️ novim trudnicama isto zelim sve najbolje i da uzivaju u trudnoci 🤗🙏😍ja nisan odavno pisala ali tu sam citam vas 🤗 Grizli saljem ti pozitivne vibre ❤️❤️❤️❤️❤️Tataaaaa bit ce sve uredu.. Jos malo 🙏😍

Raštika… kako ti je mama?
Operirana je prije dva dana. Micali su joj datum operacije sve dok ju nisam poslala na hitnu jednu vecer pa su je i ostavili u bolnici i odmah joj dali prvi termin. Cekamo nalaze, doktor ne daje bas neke velike sanse ali... moj unutarnji glas govori da se sve moze i dobro zavrsiti. Vidjet cemo. Bit cu optimist do kraja pa kako god bude. Bit ce kako bude, nije nista u mojoj moci osim da mislim pozitivno. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Cure da vam se kratko javim, u subotu sam rodila jednog divnog djecaka, super je sve proslo, doma smo i privikavamo se na novi tempo. Nisam nista citala zadnjih dana, tipkam kad nadjem malo vremena.
Tata jel sve ok?
Ajme cestitam!!! ❤️❤️❤️❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji