Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mika111
    08. Siječanj 2019. 12:25

Svjesna cestitam ti!! Vazno da je sve dobro proslo u da sad mozete uzivati u svojoj bebici, samo se vi mazite i pazite😊😊.

Grizli
    08. Siječanj 2019. 12:56

Svjesna cestitam od srca! Zelim vam puno zdravlja i srece, osmjeha i veselih dana. Uzivajte! 

sofi
    08. Siječanj 2019. 13:12

Koliko lijepih vijesti 🤗🤗🤗 cestitam! 
    Meni je danas 29 dc., jutros sam ponovila testic,negativan, (.)(.) su narasle i bole na dodir, iscjedak nekakav sluzavi kao u ovulacije, jedine promjene. ocito ce M stici sa zakasnjenjem... 

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

Angie1205
    08. Siječanj 2019. 15:34

Ajme cure al ste se natipkale! 
    Da ne nabrajam sad poimence...čestitam svim friškim mamama, čestitam na svim novim plusićima!
    Mi se ajmo reć "trudimo" skoro svakodnevno od sredine 12.mj. i sad prolazim kroz pl.dane i to smo ful "pokrili" :P
    Al mene evo dole rastura, tak sam neka napuhana, sve me boli (i iskreno se nadam da nije neka boleština!), imam osječaj kao da ću svaki čas dobiti M a (ne)očekujem ju tek 22.01. Jesam pukla u glavu pa "zamišljam" simptome ili?? 

sofi
    08. Siječanj 2019. 16:12

Angie1205

Ajme cure al ste se natipkale!
    Da ne nabrajam sad poimence…čestitam svim friškim mamama, čestitam na svim novim plusićima!
    Mi se ajmo reć "trudimo" skoro svakodnevno od sredine 12.mj. i sad prolazim kroz pl.dane i to smo ful "pokrili" :P
    Al mene evo dole rastura, tak sam neka napuhana, sve me boli (i iskreno se nadam da nije neka boleština!), imam osječaj kao da ću svaki čas dobiti M a (ne)očekujem ju tek 22.01. Jesam pukla u glavu pa "zamišljam" simptome ili??

Angie, meni tako isto bude u vrijeme ovulacije. Uvijek sam se smijala kako kazu na internetu da se zene u vrijeme ovulacije osjecaju najprivlacnije 😂😂 ja se osjecam kao zaba 🤦‍♀️vjerojatno ti je ovulacija, 22.1.kada je ne ocekujes je za 14 dana ako su ti ciklusi manje vise pravilni, to je taman to,  sigurno je znak O. :)) 

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

Ana Donna
    08. Siječanj 2019. 16:52

Svjesna čestitam od 💓 kako je vrijeme proletilo, uzivaj sad sa malom buhtlicom 😍 
    Malatajna, danas sam 8+4, a ti? 
    Aurora ta probadanja su normalna, imala sam ih sigurno taj tjedan kad sam mislila da treba doć M. 

Angie1205
    08. Siječanj 2019. 17:10

Danas mi po svim računicama i je O al me nikad nije ovako pritiskalo, nije to neka bol nego kao da ću svaki tren eksplodirati. Sva sam neka bljaaa, a najmanje si privlačna :P 
    Al sad mi je lakše jer nisam jedina  u to doba mjeseca 

• Babylove
    08. Siječanj 2019. 21:07

Puno ste tipkale 😂😂 pa onda ovako
    Aurora i lala cestitke od srca..
    Didi neopisivo mi je zao 😔
    Svjesna kako je vrijeme proslo... uzivaj i cestitam...
    Ostalima zelim srecu... doci ce i nase vrijeme..
    Novim curama dobrodoslica i ispricavam se ako sam neki plusic izostavila.. ali svima sretno...
    Svim curama koje sada slave Bozic zelim sve najbolje...
    I Grizli nadam se da je ovaj postupak dobitan

tata_me_zove_zlato
    08. Siječanj 2019. 21:51

Jaoooo Svjesna,osecala sam da je tako.Ljubimo.vas puno,uzivajte sada zajedno u toj neizmernoj ljubavi. 💗💘🙏 Ja sam nepromenjeno.Sve me dole boli pri promeni polozaja,pri pokusaju da sednem,ustanem ili napravim pocetne korake.Ne znam,sutra mi je rodjendan,otisla bih u bolnicu,a ne bih da me zadrze da tamo cekam umesto kod kuce.Videcu jos u narednim satima.
    Mala Tajna,naravno,sad uspori i uzivaj.Brzo prodje zadnji trimestar,bar meni proletelo.
    Aurora,predivna i duhovita prica za ceo zivot.Divno 💗 
    Grizli,do dvadesetog maksimum ,hocu da bude jarac mali,posle dvadesetog je vodolija 😉 salim se,Boze zdravlja ,kako bude.

url=https://lilypie.com]

teresita
    08. Siječanj 2019. 22:14

Zene drage, da li je ijedna radila test 19. Dan ciklusa?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.