Meni je o bila dosta rano pa vjerujem da je zbog toga tako vidljiva crtica odmah, radila sam test 17.dpo. A buduci da ne znam staviti sliku kao ti, iskoristila sam priliku da opisem svoj test u odnosu na tvoj🙂
Ja se vec uplasila….nadam se da je to povremeno probadanje normalno….sad ne znam ni sama za kad da se narucim na pregled…jucer sam bila u euforiji i sva zblanuta a evo danas se vec brinem….pogotovo sto mi jucer i danas nije muka…ne znam jel to nesto nije ok ili zato sto cim progledam grickam party mix a prije sam odmah kavu pila.
Da, vjerujem da je tesko prestati dojiti…mali kumic je bio isto oko godinu i pol i uspjeli su u tjedan dana…s tim da ga je tad dojila vise za utjehu i pred spavanje tako da je kum uzeo godisnji pa on uskakao umjesto nje i uspavljivao malog.
Nisam nikad bila trudna onak za pravo 🙈 pa ne znam iz svog iskustva al znam da je tu dosta cura pisalo da ih probode. Tak da mislim da je to skroz normalno.
Probaj se opustiti...zaokupiti s necime... pusti si neku lijepu muzikicu i pjevaj i mazi trbuscic. Nemoj samo neke strahove i fobijem jedva si to docekala i sad uzivaj. Nazalost ako je sudjeno da se nekaj lose dogodi dogoditi ce se dal ti brinula ili ne. Na neke stvari stvarno ne mozemo utjecati.
Nazalost ovaj komentar sam dobila od privatnice koja radi i u bolnici. Bila kod nje tada i vise nikada. A jednog dana kada ostanrm trudna i tu bolnicu izbjegavam u sirokom luku.
Cure,cestitam na plusicima,nisam bila aktivna 2 dana, i vec nisam u toku :)
Aurora87, samo nemoj brinuti too much, radi sve umjereno i pozitiva u glavu. Meni frendica nije ni znala je trudna. imala je ranije ciste na jajnicima koje su je inace znale probadati i kasnile bi joj stvari. Saznala je nakon 2 mj kad je otisla kod ginekologa. mucnine nije imala, nisu je grudi boljele, samo probadanje u jajnicima i kao neki grcevi mali, nista sto se moglo razlikovati od uobicajenog.i evo ,sad je skoro pred porod,trudnoca skolska .
Benny, u pravu si, samo sto je mene zapravo strah da necu odreagirati na vrijeme, da necu prepoznati…a valjd hocu. Jos sam danas kod kuce, od sutra radim pa cu biti zaokupljena poslom. Mislim da cu ici sad spremati stan. Ja sam srecom naletjela na jednog divnog privatnika kod kojeg sam vec bila pa cu kod njega. Nekad mi se cini da muski ginekolozi imaju vise takta i da su njezniji…
Ja ti nekako gledam na to...ako se mora desiti desiti ce se... a ako se bas desi u tako kratkom.vremenu da ti ne stignes odreagirati ondaa se bojim da mozda niti da lezis u bolnici ne bi se stiglo pomoci. Uglavnom, hocu reci...ako je stvarno nesto tako sto se desi brzo i naglo na to nema utjecaja. Opusti se. Gustaj u danu onda...poglasni muziku, cisti stan, pjevaj...ej trudna si...napokon... nemoj si to pokvariti strahovima... zaliti ces kada prodje to blazeno doba sto nisi bila opustena i uzivala.
Aurora87, samo nemoj brinuti too much, radi sve umjereno i pozitiva u glavu. Meni frendica nije ni znala je trudna. imala je ranije ciste na jajnicima koje su je inace znale probadati i kasnile bi joj stvari. Saznala je nakon 2 mj kad je otisla kod ginekologa. mucnine nije imala, nisu je grudi boljele, samo probadanje u jajnicima i kao neki grcevi mali, nista sto se moglo razlikovati od uobicajenog.i evo ,sad je skoro pred porod,trudnoca skolska .
A ja isto tako znam slucaj gdje je djevojka imala.operaciju na jajniku i rekli su joj da su male sanse za trudnocu i ako i bude da sljedecih godinu dana ne sigurno. I tako oni lijepo bezbrizni... i etoooo.... nakon mjesec dana ostala trudna i sve u redu. Sve je uvijek moguce i nista nije nemoguce nikad!
Cure da vam se kratko javim, u subotu sam rodila jednog divnog djecaka, super je sve proslo, doma smo i privikavamo se na novi tempo. Nisam nista citala zadnjih dana, tipkam kad nadjem malo vremena.
Tata jel sve ok?
A ja isto tako znam slucaj gdje je djevojka imala.operaciju na jajniku i rekli su joj da su male sanse za trudnocu i ako i bude da sljedecih godinu dana ne sigurno. I tako oni lijepo bezbrizni… i etoooo…. nakon mjesec dana ostala trudna i sve u redu. Sve je uvijek moguce i nista nije nemoguce nikad!
Meni je znalo ranije kasnit zbog pcos i uvijek sam se nadala da ce se "slucajno" ulovit. Kad smo poceli raditi na bebi,ciklus se izregulirao i sad dobivam na dan tocno.nikako na zelenu granu :D
Cure da vam se kratko javim, u subotu sam rodila jednog divnog djecaka, super je sve proslo, doma smo i privikavamo se na novi tempo. Nisam nista citala zadnjih dana, tipkam kad nadjem malo vremena.
Tata jel sve ok?
Weeee..cestitam :) sve neke lijepe vijesti na ovom forumu.
Curke, divne ste💗. Stvarno, toliko sam to zeljela i sad dramim…sto je suđeno, suđeno je. Sto god se dogodi, sigurno postoji dobar razlog za to. Nadam se da cete uskoro sve ugledati plusice 🙏 pa da otvorimo drugu temu.
Tako je! Napokon si to docekala i steta sad da si upropastis taj najljepsi period u zivotu!
Biti ce sve ok! Moraaaa biti!
Tata jel sve ok?
Cestiiitaaam! I bravoooo!!
Sortiraj odgovore
Najstariji