Tina imas mozda neke druge jos simptome svrbez ili bolove dole, osjecaj otecenosti? Ovakav iscjedak moze biti ako imas Candidu. Meni zna bi "suh" ali proziran kao silikon iscjedak 2-3 dana prije O. Al nikad bijeli.
AURORA, tako si me obradovala, ne mogu vjerovat!! Prvo Ana Donna pa sad ti! A sjecam se u 8 mjesec kad si kutijicu napravila, sjecam se kako si bila razočarana kad je dosla M i tako mi je bilo zao zbog tebe.. i sad nakon 6mj napokon plus! Pa iskrene cestitke draga moja, želim ti od srca puno zdravlja i urednu trudnoću 💖💖
Ana donna drago mi je da je sve u redu i da si cula maleno srce, nadam se da si sad mirna i opustenija 😍
Grizli hrabrice naša puno srece ovu turu ti želim, držim ti fige koliko i sebi 🤞🤞
Tata sretan ti Bozic, eto skoro ti je Sanja stigla kao poklon 😂
Malatajna drago mi je da si i ti u redu, ne mogu virovat kako vrime leti... kod tebe je isto curica jelda? Znate li ime mozda?
Waaaaw koliko pozitivnih i divnih komentara dok sam na poslu bila. Svima od srca cestitkeeee 😊❤️
I dalje se nadamo mrvici
Tina imas mozda neke druge jos simptome svrbez ili bolove dole, osjecaj otecenosti? Ovakav iscjedak moze biti ako imas Candidu. Meni zna bi "suh" ali proziran kao silikon iscjedak 2-3 dana prije O. Al nikad
Nista..ni svrbez ni bolovi niti sta..sve normalno samo takav iscjedak.
Onda moze biti da ti je to plodno razdoblje pa je sluz pojacana. Prati iscjedak da ne poprimi neugodan miris sve dok nema mirisa je dobro.
PINA evo sad cemo mi uskoro javiti plusice 😉, a Tata nece roditi do 20.1. He he he...
Drage moje..nova sam ovdje..ja i muz pokusavamo i radimo na bebi.
Prosl mjesec sam bila kod ginekologa i tad mi je na ultrazvuku vidio da imam cistu.na desnom jajniku.
Dobila sam tbl.i rekla mi da pijem da ce puci..(polucisticne) i dala mi folnu kiselinu da pijem...i iduca kontrola u februaru.
I rekla mi da uzmem test za evulaciju..
Sto i jesam i kad god uradim uvijek mi je 0 ne pojavljuje mi se :)...sto me jako zabrinjava...da li je neko imao slicna iskustva...ja se pojede ziva jer mi je termin teknu februaru...
Hej cure. Sve je ok za sad kod mene. Danas sam opet piskila i jos je jaca linija:
https://ibb.co/xXP6vpm
Piskit cu jos nekoliko puta, imam jos tri mini gravignost pa da pratim betu. Necu je ici vaditi, ginekolog mi nije nista rekao za to vec samo da uzimam folnu redovito. Narucila sam se za prvi pregled za mjesec dana.
Problem mi je dojenje, boli me dole za vrijeme dojenja
Aurora, mene isto zna pikati lijevi jajnik. Ne povracam, al imam nalete mucnine.
Sestra od gina mi je samo rekla ako nesto bude da odem ravno u bolnicu.
Mi smo dobro, malo neke stvari su mi sada otezane, pa sam smanjila tempo.ipak je sad ovo zadnje tromjesecje i mora se paziti. Stomak brzo raste .samo priko noci osjetis da nesta ne mozes sta si jos jucer moga. Ali eto BOgu fala nam svima.
Pina, curica nam je i ne znamo jos za ime jer nije lako se dogovoriti 🙈🙈😄 btw jesi se vratila doma ili si jos vani? Malo nisam u toku sorryy
Ana koliko si ti sada?
Tata , drzim ti fige. Torbu si biti ce odavno vec spremila? 😍😍😍
Lalla lip ti je plusic takav je bio i moj💗
Aurora, da mislila je da ne dolazim kod njih u slucaju jace boli i krvarenja vec ravno u bolnicu. Neke zene znaju cekati kod gina, a nemre im on puno pomoci.
Moj mali ima preko godinu i pol. Vec je velik, tako da trebam prestat ga dojit. Lakse reci nego ucinit.
Prvu trudnocu mi je isto vec na 29 DC bio lijep plus, a ovu nikako. Svaka je trudnoca razlicita... a i do testova je, razlicite su osjetljivosti.
Sortiraj odgovore
Najstariji