Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    07. Siječanj 2019. 16:18

Anna sretno! 😉❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Ana Donna
    07. Siječanj 2019. 17:45

Cure, taman sa pregleda, sve je uredu 🤗 čula sam srce kako jako kuca 💓 i to me bas smirilo, i rekao mi ginek nek sam dosla, s obzirom na prosli put...

Mika111
    07. Siječanj 2019. 17:51

Ana bas mi je drago da je sve u redu, sad ces biti mirnija i mozes se opustiti kad znas da se mala mrva uredno razvija.

• Malenaa88
    07. Siječanj 2019. 18:01

Ana bas mi je drago da je sve uredu. Iako nisam redovna na ovoj temi nekad skicnem  i javim se. Ja sam isto imala missed i idemo opet u borbu za malu mrvicu. Cestitke od srca i urednu trudnocu ti zelim 

Grizli
    07. Siječanj 2019. 18:06

Ana super! Sretnu trudnocu ti zelim

MalaTajna222
    07. Siječanj 2019. 19:49

Aurora ajme jesam sretna zbog tebe!!!!divno!!!!💓💓
    Ana, takodjer divno je cuti da je sve super.nisam u toku bas ali nadam se da nije bilo nista za sta si se trebala briniti....💓💓
    Tata drzis mi se jos...ajde jos malo da uspis...💓💓
    Ako je ko ima pllusic jos, cestitan od srca!
    Svima ostalima puno srece i da vam ova 2019.donese sve najlipse, puno malih macica😍😍😍😍

tata_me_zove_zlato
    07. Siječanj 2019. 20:08

Ana,divno,divno,naravno da je sve u redu!💗 
    Grizli,eto,idete u postupak!☺👌 ni trenutak nisam sumnjala.Bice folikula.
    Svjesna,gde siiii??
    Mala Tajna ,kako si nam? 😍
    Mika,Aurora,da,uzbudjena sam,bas sam to sinoc rekla.A cerka(12 god) me pita:Mama,ti si uzbudjena iako.znas da ce te jako boleti?? Ta se ljubav i snaga ne mogu opisati dok se ne dozive.
    A ja vam svima,svima to od sveg srca zelim sto pre.

url=https://lilypie.com]

• bennny20
    07. Siječanj 2019. 20:08

Ana Donna

Cure, taman sa pregleda, sve je uredu 🤗 čula sam srce kako jako kuca 💓 i to me bas smirilo, i rekao mi ginek nek sam dosla, s obzirom na prosli put…

Tooo! Super! Hvala Bogu! Sad samo hrabro naprijed! Moras biti hrabra i pozitivna i uzivati! Jer sretna trudnica je najljepsa i najbolja trudnica a to i beba osjeti! 

• bennny20
    07. Siječanj 2019. 20:11

Ja bila izvan kuce obavljala nekaj...i vozim se u autu i razmisljam cim dodjem doma moram vidjeti jel Anna bila na pregledu i dal je Aurora dala muzu iznenadjenje! Ahahhaha pa vi ste fakat postale dio mog zivota! Bas je lijepo imati "supatnice" koje su ti ujedno i suputnice na ovom putovanju! Bravo za sve cure!

• bennny20
    07. Siječanj 2019. 20:13

Ana Donna

bennny20

Ana Donna

Žene, ja danas idem na pregled ako me uspije primiti.
    Sad sam 8+3 i nemam apsolutno niti jedan simptom, stalno čekam da ce se nesto desiti i vec sam luda, pregled mi je trebao bit za 10 dana ali ne mogu više izdrzati :/
    Imala sam kao neke male mučnine, nisam nikad povratila, samo neki mirisi i hrana bi mi smetale. Grudi ne bole, bradavice ništa, malo su teže nego inače. Stomak nije tvrd ili tak nešta, niti me stišću hlače ili nešto slično, da mi grudnjak smeta…neki govore, ma budi sretna sto nemas ništa…
    Ali pošto sam prošli put imala missed ab i isto mi je ovako bilo, onda mi to i nije neka utjeha :(
    Oprostite na dugom postu, ali evo vec danima nest cekam i nekako sam nesigurna sad…

Nemoj odmah negativno misliti…
    Jednostavno ti je mozda tako…moja najbolja frendica sa prve 2 rudnoce niiista koda niti nije bila trudna al zato sad umire od mucnina u trecoj..i niti nakon 3 mjeseca joj nije nista bolje bilo…
    Tako da to sve ovisi od trudnoce do trudnoce…
    Ne treba uvijek sve biti lose. Nekad je to tako i super. Al da svejedno za mir sebe odi na pregled da se smiris i da se opustis. Nije lako kad imas negativno iskustvo iza sebe pa puses i na hladno…al zato lijepo pregled i mirno dalje.

Benny, ma pokušavam cijelo vrijeme mislit pozitivno, ali nekako uvijek neka sumnja :/ kao da više nisam sigurna u svoje tijelo od tog spontanog. Idem sad na pregled u 5, drzite mi 🤞 da bude sve ok

A ma znam ja to sve...i ja kada cu prvi put ici na uzvcu vjerojatno umrijeti od straha...jer se odmah sjetim kad sam dosla sa 3 pozitivna testa, ona stavi uzv...a ona kaze aaa neee...nema ploda.... nista se ne vidi i ja imam iskustva i odmah i kazem da se nece vidjeti. A ja sve...pa jel rano...mozda se pojavi...ona veli ne ne samo molite Boga da nije izvanmaternicna! Blago nama kak se razgovaraju s nama! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI