Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    07. Siječanj 2019. 21:09

Aurora ❤️👍 nasmijala si me sad. Bas je fino ispalo iznenadjenje. Nek vam i dalje ostanu osmjesi na licima. Uzivajte! 

Mika111
    07. Siječanj 2019. 21:14

Aurora bas si to super izvela, mogu misliti kako mu je bilo dobro iznenađenje, sad samo uzivajte u svojoj sreći.

Tina1510
    07. Siječanj 2019. 21:30

Bok cure.
    Ako se sjećate pisala sam već. Imam PCOS i nemam ovulacije. Ginekolog mi je dao glucophagne prije četiri mjeseca. Ovaj mjesec mi je menstruacija došla 10 dana ranije. Vec 4 dana imam bijeli iscjedak ali nije rastezljiv nego je kao "vapno"..suh..sad ne znam jel to ovulacija ili šta drugo. Ima li koja da je imala tako?

Ana Donna
    07. Siječanj 2019. 21:35

Haha Aurora, bas super ispalo 💓💓💓 
    Tata, uskoro i šalješ nam sliku male Sanje 💓
    Malatajna, kako si nam ti? 
    Benny žao mi je što ti je tako rekla :/ ima svakakvih ginek, meni je moj stvarno dobar, sa obzirom da je muško ima više razumijevanja nego žene, tako mi se nekad čini 😊 
    Mika111 u kojoj si ti fazi? 
    Ajme ovih zadnjih tjedan dana smo se raspisale i nisam uopće uspjela pohvatati sve...
    Još je netko ugledao plus čini mi se, Lalla? 

Ana Donna
    07. Siječanj 2019. 21:38

Tina1510

Bok cure.
    Ako se sjećate pisala sam već. Imam PCOS i nemam ovulacije. Ginekolog mi je dao glucophagne prije četiri mjeseca. Ovaj mjesec mi je menstruacija došla 10 dana ranije. Vec 4 dana imam bijeli iscjedak ali nije rastezljiv nego je kao "vapno"..suh..sad ne znam jel to ovulacija ili šta drugo. Ima li koja da je imala tako?

Tina nemam iskustva sa time, ali znam da ima cura tu na forumu koje su to pile, i pomoglo im je, čak su ostale trudne...ciklus im se bio vratio u normalu...jesi išla ikako kod svog ginek da ti utvrdi O na ultrazvuku? 

Ana Donna
    07. Siječanj 2019. 21:42

malagarava

Ana bas mi je drago da je sve uredu. Iako nisam redovna na ovoj temi nekad skicnem i javim se. Ja sam isto imala missed i idemo opet u borbu za malu mrvicu. Cestitke od srca i urednu trudnocu ti zelim

Hvala malagarava 😍 želim ti puno snage i sreće za dalje, uskoro će se sigurno sresti 🤞🤞

Mika111
    07. Siječanj 2019. 21:45

Ana mi smo ipak odlucili jos ovaj ciklus pauzirati zbog nize razine d vitamina pa sad uzimam visoke doze d vitamina i onda bi iduci ciklus ponovno krenuli u nove pobjede, nitko mi ne moze sa sigirnoscu tvrditi da je bas manjak d vitamina bio uzrok apontanima ali sam ipak odlucila prvo to nadoknaditi pa da budem mirna.

Tina1510
    07. Siječanj 2019. 21:56

Ana Donna

Tina1510

Bok cure.

Tina nemam iskustva sa time, ali znam da ima cura tu na forumu koje su to pile, i pomoglo im je, čak su ostale trudne…ciklus im se bio vratio u normalu…jesi išla ikako kod svog ginek da ti utvrdi O na ultrazvuku?

Idem sad pocetkom drugog mjeseca..samo nikad ovako nisam imala taj iscjedak pa me zanimalo jel to znak ovulacije ili nesto drugo.

Mika111
    07. Siječanj 2019. 22:03

Tina koliko ja znam ovulacijski iscjedak bi trebao biti egg white i rastezljiv tako da ako ga stavis između 2 prsta mozes ih odvojiti i rastegnuti bez pucanja iscjedka (sorry ako je opis preslikovit🙊🙈😝😝), probaj si u google upisati pa tamo vidjeti.

Tina1510
    07. Siječanj 2019. 22:16

Mika111

Tina koliko ja znam ovulacijski iscjedak bi trebao biti egg white i rastezljiv tako da ako ga stavis između 2 prsta mozes ih odvojiti i rastegnuti bez pucanja iscjedka (sorry ako je opis preslikovit🙊🙈😝😝), probaj si u google upisati pa tamo vidjeti.

Vec jesam ali mi samo izbacuje to sto si i ti opisala 😑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.