Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anabela8
    07. Siječanj 2019. 13:50

zvoncica03

Trudilica26- sretno sutra :)
    Cure, imam malo glupo pitanje, ali ajde..dali idete po shemi svaki drugi dan , ili svaki za vrijeme plodnih dana, ili lovite pikove sa testovima za O? Ovo je kao da trazim recept za rucak, ali jbg. Mi smo svakako probali, ali iskreno s tim testovima samo budem dodatno opterecena i razocarana kad dobijem M. Evo upravo je dosla vjestica :(

I mi smo probali sve živo, svaki dan, pa svako drugi dan, pa za vrijeme plodnih dana, nakon njih, prije njih i ništa :( i meni je danas došla vještica :( 

Grizli
    07. Siječanj 2019. 14:26

Anabela s obzirom na godine do godinu dana je normalno. Nemoj si samo stvarat presing, uzivaj i da brzo javis plus.
    Tata sretan Bozic i da ti ova godina bude ispunjena zdravljem i radosti!
    Aurora javi kako je proslo sa muzicem!
    Eto ja obavila pregled i idemo u postupak krecem se pikat danas iako je 3dc nemam puno folikula pa mi je dala neki novi lijek. U petak opet kontrola i dalje u nove pobjede. Sad nam treba samo malo srece da se kockice posloze. 

Grizli
    07. Siječanj 2019. 14:26

Naravno i svim curama ne samo Tati koje danas slave Bozic zelim vam najsretniji da vam bude! 

• Anabela8
    07. Siječanj 2019. 14:30

Grizli, hvala ti i sretnooooo, držim figeeee :) 

• baby
    07. Siječanj 2019. 14:43

Aurora sve najbolje ti zelim :) mogu zamisliti kolko bude muzic sretan kad ugleda u kutijici tolko zeljeni plusic :) 

Ana Donna
    07. Siječanj 2019. 14:56

Grizli drzim 🤞🤞🤞 
    Aurora, odlična ideja i javi nam kako je prošlo :)

Raštika
    07. Siječanj 2019. 14:58

Grizli sretno! Drzim fige i na rukama i nogama. Bit ce sve dobro. 😉❤️❤️❤️❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• bennny20
    07. Siječanj 2019. 15:17

Grizli

Anabela s obzirom na godine do godinu dana je normalno. Nemoj si samo stvarat presing, uzivaj i da brzo javis plus.
    Tata sretan Bozic i da ti ova godina bude ispunjena zdravljem i radosti!
    Aurora javi kako je proslo sa muzicem!
    Eto ja obavila pregled i idemo u postupak krecem se pikat danas iako je 3dc nemam puno folikula pa mi je dala neki novi lijek. U petak opet kontrola i dalje u nove pobjede. Sad nam treba samo malo srece da se kockice posloze.

Drzim fige velike ko kuća!!! Ma ko neboder!  Krenuli smo sa plusicima pa neka se tako nastavi... obavjestavaj nas o svemu! 

Mika111
    07. Siječanj 2019. 15:56

Grizli drzim fige da ovaj puta uspije i bude sve u najboljem redu.
    Tata mala Sanja ubrzo stiže, mogu misliti koliko si uzbuđena i sretna, bit ce sve dobro.
    Ana nemoj crno misliti, mi koje iza sebe imamo spontani uvijek imamo taj strah da nesto nije u redu, ali probaj misliti pozitivno, javi nam kako je prosao pregled, drzim fige da je sve super.

Ana Donna
    07. Siječanj 2019. 15:59

bennny20

Ana Donna

Žene, ja danas idem na pregled ako me uspije primiti.
    Sad sam 8+3 i nemam apsolutno niti jedan simptom, stalno čekam da ce se nesto desiti i vec sam luda, pregled mi je trebao bit za 10 dana ali ne mogu više izdrzati :/
    Imala sam kao neke male mučnine, nisam nikad povratila, samo neki mirisi i hrana bi mi smetale. Grudi ne bole, bradavice ništa, malo su teže nego inače. Stomak nije tvrd ili tak nešta, niti me stišću hlače ili nešto slično, da mi grudnjak smeta…neki govore, ma budi sretna sto nemas ništa…
    Ali pošto sam prošli put imala missed ab i isto mi je ovako bilo, onda mi to i nije neka utjeha :(
    Oprostite na dugom postu, ali evo vec danima nest cekam i nekako sam nesigurna sad…

Nemoj odmah negativno misliti…
    Jednostavno ti je mozda tako…moja najbolja frendica sa prve 2 rudnoce niiista koda niti nije bila trudna al zato sad umire od mucnina u trecoj..i niti nakon 3 mjeseca joj nije nista bolje bilo…
    Tako da to sve ovisi od trudnoce do trudnoce…
    Ne treba uvijek sve biti lose. Nekad je to tako i super. Al da svejedno za mir sebe odi na pregled da se smiris i da se opustis. Nije lako kad imas negativno iskustvo iza sebe pa puses i na hladno…al zato lijepo pregled i mirno dalje.

Benny, ma pokušavam cijelo vrijeme mislit pozitivno, ali nekako uvijek neka sumnja :/ kao da više nisam sigurna u svoje tijelo od tog spontanog. Idem sad na pregled u 5, drzite mi 🤞 da bude sve ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani