Žene, ja danas idem na pregled ako me uspije primiti.
Sad sam 8+3 i nemam apsolutno niti jedan simptom, stalno čekam da ce se nesto desiti i vec sam luda, pregled mi je trebao bit za 10 dana ali ne mogu više izdrzati :/
Imala sam kao neke male mučnine, nisam nikad povratila, samo neki mirisi i hrana bi mi smetale. Grudi ne bole, bradavice ništa, malo su teže nego inače. Stomak nije tvrd ili tak nešta, niti me stišću hlače ili nešto slično, da mi grudnjak smeta...neki govore, ma budi sretna sto nemas ništa...
Ali pošto sam prošli put imala missed ab i isto mi je ovako bilo, onda mi to i nije neka utjeha :(
Oprostite na dugom postu, ali evo vec danima nest cekam i nekako sam nesigurna sad...

Žene, ja danas idem na pregled ako me uspije primiti.
Sad sam 8+3 i nemam apsolutno niti jedan simptom, stalno čekam da ce se nesto desiti i vec sam luda, pregled mi je trebao bit za 10 dana ali ne mogu više izdrzati :/
Imala sam kao neke male mučnine, nisam nikad povratila, samo neki mirisi i hrana bi mi smetale. Grudi ne bole, bradavice ništa, malo su teže nego inače. Stomak nije tvrd ili tak nešta, niti me stišću hlače ili nešto slično, da mi grudnjak smeta…neki govore, ma budi sretna sto nemas ništa…
Ali pošto sam prošli put imala missed ab i isto mi je ovako bilo, onda mi to i nije neka utjeha :(
Oprostite na dugom postu, ali evo vec danima nest cekam i nekako sam nesigurna sad…
Nemoj odmah negativno misliti...
Jednostavno ti je mozda tako...moja najbolja frendica sa prve 2 rudnoce niiista koda niti nije bila trudna al zato sad umire od mucnina u trecoj..i niti nakon 3 mjeseca joj nije nista bolje bilo...
Tako da to sve ovisi od trudnoce do trudnoce...
Ne treba uvijek sve biti lose. Nekad je to tako i super. Al da svejedno za mir sebe odi na pregled da se smiris i da se opustis. Nije lako kad imas negativno iskustvo iza sebe pa puses i na hladno...al zato lijepo pregled i mirno dalje.
Anabela, kazu da recimo do 35 godina je normalno pokusavati do godine dana, a nakon toga da bi se trebalo javiti lijecniku nakon 6 mjeseci. Mi sada krecemo na pretrage (23,32) nakon godinu dana.. mozda jos koji mjesec marljivog rada, pa si obavite osnovne pretrage :) a i ranije ne moze stetiti :)
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Aurora ,diivnooo ,cestitam i jako sam se obradovala videvsi tvoju vest 🙏💗 javi nam kako si obradovala muzica! I hvala ti,ja danas slavim Bozic. 🎄
Sofi,ja sam jedna od tih kojoj je izostanak simptoma bio sumnjiv i test konacno pozitivan.
Nama juce bili kumovi,kuvala se tu riblja corba,pekla se riba,kuvalo i vino ,bas lepo provedeno vreme ...i ja odem piskiti kad na dnevnom ulosku malo krvi.Zovem muza,i on ajde odmah da legnem,manje sam odmarala juce nego inace...klinci navikli u ponoc da odemo u crkvu uvek,a i mene nesto vuklo.I odemo mi,stojim tamo i padne mi na pamet-sluzni cep!! Dodjem kuci,pogledam opet,bas kao nos u prehladi da sam izduvala u ulozak i pritom pukao koji kapilar.Zovem porodiliste,moj je dr dezuran,ali kaze sestra moze krenuti odmah,moze za par dana,maksimum do dve nedelje,ali kako sam viserotka,cisto sumnja da cu dugo.cekati.Uglavnom,ja sam noc prespavala mirno,od jutros...stomak znatno nize i tvrrrrrrd! Nisu kontrakcije ,nego konstantno je tvrd i bolan kad se beba pomeri. 🙏🙏 po uzv danas 37+1,po amenoreji 36+1.... malo je rano,sad videcemo ...
Grizli,ne.sumnjam da ce dr imati razumevanja i da cete u postupak jer ipak....cekale smo dugo ovaj mesec 🙏😍

url=https://lilypie.com]
Hvala vam drage moje…vi ste prve saznale i ne znam kako bih izdrzala do pola cetiri i ne rekla to mm-u da nema vas. Neke od vas znaju da sam napravila onu kutijicu kad sam se nadala u 8. mjesecu pa vjestica stigla, sad sam kupila dvije dude pa stavila njih u kutijicu i test…zavezala mašnu pa cu taman na tanjur za rucak prirediti…voljela bih snimiti njegovu reakciju, ali ne znam hocu li uspjeti nekako namontirati mobitel. Sad se samo nadam da je to to, kupila sam jos jedan test u mulleru pa cu ga ovih dana napraviti opet. Brine me sto mi je prosli mjesec isto o bila 10. ili 11.dc pa m stigla 31.dan…a danas mi je 27.dc…iako, imam neki dobar osjecaj da je sve ok, samo luda glava ne vjeruje.
Ana, razumijem tvoju zabrinutost u potpunosti, ali vjerujem da ce sve biti ok😘.
Tata, sretno i da ti i mala Sanja izdrzite jos koji dan do susreta🤗💕. Javljaj nam se da znamo kako ste.
Anabela, evo i mi smo oboje 30 i docekali plusic, niste stari😉. Nama je ovaj mjesec bio 11. kako pokusavamo i nismo isli na pretrage.
Ajmeee divno! Javi nam navecer kako je proslo sve.
Ma niste vi svi ni blizu stari... ja 33 muz 37! E to je vec skoro pa staro! 😀
Aurora, čestitam od srca!!! :) :) želim vam svu srećuuuu!!! Fala na potpori :)
Anabela, kazu da recimo do 35 godina je normalno pokusavati do godine dana, a nakon toga da bi se trebalo javiti lijecniku nakon 6 mjeseci. Mi sada krecemo na pretrage (23,32) nakon godinu dana.. mozda jos koji mjesec marljivog rada, pa si obavite osnovne pretrage :) a i ranije ne moze stetiti :)
E znam, samo me strah i pretraga grrrr, ali moramo znam, pricekat cemo jos malo pa vidjeti. Sretnooo, drzim fige da sve bude ok!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji