Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana Donna
    13. Prosinac 2018. 20:41

MalaTajna222

Ana, kad imas dogovoreno u ginekologa? To je zapravo prvi pravi pregled?
    Sto se tice iscjetka ja ga i dan danas imam.digod bi bio prozirni digod zuti , stvarno minja se kako kada.nikakvog mirisa nije ima dosad nadan se da ce tako i ostati🙏mene grudi su bolile od ovulacije skoro i onda do negdi 6-7 tjedna kad su prestale i samo su pocele rasti ili digod me svrbe. Digod i peku! Jedan dan skinila grudnjak i pece li ga pece .ajme. mucnine su mi krenile sa punih 7 tjedana tek ..
    Nezz kakvu vrstu posla radis nadan se da nije neka fizikala , da se ne umaras previse. Samo polako i smireno, sve ce biti super , i to sta se brines je sasvim normalno i odgovorno💞

Malatajna, hvala ti puno na odg 💓 bila sam u ponedj ali je još jako rano. Išao je samo vidit na uzv da je unutar maternice, i to je sve uredu :) sad cekam pregled da cujemo otkucaje 💓 
    Ma malo me taj iscjedak zabrinuo a vidim da ih dosta vas imalo...sutra ce bit bolji dan 😍

• Babylove
    15. Prosinac 2018. 08:26

Pozdrav zenske.. zao mi je da je vjestica dosla nekima od vas... nadam se da ce sljedeca godina biti puna pozitive 💓💓
    A tko uskoro radi testic i ocekuje svoj bozicni plus? 🤞

Ana Donna
    15. Prosinac 2018. 11:02

Aurora žao mi je, nadam se da ce nova godina bit dobitna 🤞🤞💓

Grizli
    15. Prosinac 2018. 11:53

Aurora zao mi je da si dobila M. Nista 2019 je nasa sto nam drugo preostaje nego novih 12 mjeseci za uspjeh

• Andeo26
    15. Prosinac 2018. 11:59

Curie ja bila kod gin jučer i kaže da je nalaz od TSH dobar a meni je 3,21. Nisam pametna vise,kaže da to nije neko veliko odstupanje.

Grizli
    15. Prosinac 2018. 23:51

Andeo oprosti nisam stigla ranije se javiti, al nadoknadjujem vezano za tvoj tsh malo sam proucila i raspitala se. Ovakva ti je situacija u trudnoci tsh normalno raste zato prije trudnoce je i vazno da nije previsok tj iznad tih 2.5. Prije trudnoce i u prvih 8tt tsh bi trebao biti do 2,5. Nakon toga se granice malo pomicu s obzirom na trimestar, naravno mora se uzet u obzir da trudnica nema neke druge simptome hipertireoze isl. Prvi trimestar tolerira se do 3,4. Drugi do 3.6, a treci do 4.04. Ako bi naglo rastao tsh, pojavili se drugi simptomi i sl onda ga se mora spustat. Sa ovime sto ti imas znaci je u granicama tolerancije samo je vazno da ga kontroliras i da ne luduje. Sve je ok, ako ti ne raste ft4. On bi trebao "mirovati" . Dakle nek ti tvoj gin prati to i ako ti naraste preko ovih vrijendosti trazi i ft4 jer onda moras krenut sa terapijom. Nazalost danas ima gin i drugih dr koji se jos drze nekih informacija iz 1956. I ne mare za nove stvari i cinjenice.
    Aurora a ovo za tvog gin i obiteljsku anamnezu, mi je sjajan primjer zaglvljenosti lijecnika u 19.st! Mene na mpo prvu stvar me pitala dal je netko od zena u obitelji imamo problema ginekoloških ili s dojkama a valjda zato jer nema veze samnom su me to pitali. 🙄

• Andeo26
    16. Prosinac 2018. 17:50

Hvala Grizli. Sad sam mirnija.

Mika111
    16. Prosinac 2018. 21:06

Curke, neko zatišje na temi, valjda ste sve u pripremama za Božić. Dragi i ja bili za vikend u Beču, stvarno smo se krasno proveli, jedino je bili uzasno hladno, sad još malo pripreme za Božić i u nove pobjede s Novom godinom. 😊😊

trudilica26
    16. Prosinac 2018. 22:48

I mi krećemo u nove pobjede,danas počela s drugom turom Klomifena,za vikend je akcija 😁

Grizli
    17. Prosinac 2018. 07:53

Mika bas lijepo da ste malo uzivali. Ja sam se nadala da cemo mi stic na neki advent barem onaj u Zg, al nista posao nas pritisnuo, al nema veze sad jos da odradimo to do kraja godine i onda cemo u 1 mj uzivati. 
    Trudilica sretno i da bude uspjeha. Nemij cekat samo vikend za akciju. 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.