Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrs_čiči
    13. Prosinac 2018. 12:45

Cure ja sam bila na estrofemu i proveri. Zadnji popila 8.12 i cekala mengu kako su mo rekli. Onda 10- og dobila nesto sto je trajalo tri dana smeckasto samo malo doslovno sam mogla jedan ulozak nositi stalno. Dole me malo ziga i grudi mi zare nenormalno a pocelo je prije 10- ak dana i evo jos uvik traje i nakon tog kao smeckastog iscjedka. E sad, ne znam sto da misilim odnosno cemu da se nadam i sta i kako dalje da mislim sto bi ovo moglo biti

• wintergirl
    13. Prosinac 2018. 13:12

Ana Donna

Mene cike uopće ne bole :/ a simptoma nigdje…Tata, Svjesna, Malatajna ako mi možete pomoći, samo da se malo smirim, baš sam danas luda 😥 koji su bili vaši simptomi? Jel taj iscjedak normalan?
    Jel netko od vas imao na početku iscjedak ?

Ja imam cijelo vrijeme oskidan bijeli ili zuckasti iscjedak čak maaaalo i svrbež nekad. Ali nije jako i nema mirisa pa se ne brinem. Ali me zato brinu grudi: još od ovulacije me bole ali ovih dana je to strašno jako. Ne smijem se ni okrznuti slučajno ajme kako to boli...od ostalih simptoma zasad umor i  morala sam kupiti kalodont od jagode jer mi se od mente diže želudac. I čim se približim WC-u na poslu mi se jako 5-6 puta zaredom digne želudac ali ne povratim nikad...nadam se da su to sve dobri znakovi.

mrs_čiči
    13. Prosinac 2018. 13:46

I da zaboravila sam napisati da sam prije ovog smedjarenja imala bjelkasti iscjedak 

tata_me_zove_zlato
    13. Prosinac 2018. 15:17

Anna,ja nisam imala/nemam simptome.Znas da mi je to bio prvi pokazatelj trudnoce-izostanak ikakvih simptoma.Opusti se,kao sto kaze Svjesna,narednih ces osam meseci biti napeta i stalno u mislima motati je li sve uvredu,kao i svaka trudnica,ali sve je individualno.Uzivaj i raduj se unapred tom divnom zvuku koji ces cuti na sledecem uzv pregledu.

url=https://lilypie.com]

Tinchy_07
    13. Prosinac 2018. 15:41

Bila na prvim konzultacijama na humanoj i imam osjecaj kao da sam sav teret ostavila tamo i veeeeliko olaksanje sto smo uopce krenuli.. Znam da nije to stvarno tako, procitala sam unazad s cim se sve vi borite i svjesna sam da je to tek pocetak duuuugog procesa, da ce bit i vise nego tesko, ali opet trebalo mi da si poslozim sve i odem. 
    Nego, u 1.mj cu na propuhivanje, a kad uđemo u postupak treba nam hrpetina nalaza. Posto nalazi vrijede 6.mj mi je pametno da to sad krenemo muz i ja vadit ili da cekam kad krenemo s necim konkretnim?
    Hvala unaprijed

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Ana Donna
    13. Prosinac 2018. 15:48

_svjesna

Ana, potpuno te razumijem, najgori period trudnoce mi je bilo cekanje od testa do otkucaja srca, vjeruj najtezi je, zato pokusaj ostati hladne glave i vjeruj da ce sve biti u redu. Ja sam pravila razne scenarije i vjeruj za to nije bilo razloga.
    Iscjedak mi je ostao nakon ovulacije i sve do dan danas, to je tako individualno i moze ga biti i ne mora, kod mene ga je bilo. Sluzav i proziran, kao ovulacijski. Grudi su me pocele boljeti tek oko osme nedjelje, ranije nisam imala nikakvih simptoma, jos sam imala smedje iscjetke i svasta, do osme nedjelje sam vec bila na pet pregleda zbog toga. 😔
    Na svu srecu sve je ispalo odlicno, svaka zena je toliko razlicita i nema pravila, jos je jako rana trudnoca tijelu treba vremena da shvati da je u drugom stanju. Najbitnije da si opustena i pozitivna, uskoro budes cula malo srceko kako kuca i sve ce biti iza tebe ☺️❤️

Svjesna, tata, winter hvala vam na odg :) stalno si govorim, opusti se, opusti se, bit ce sve uredu, pa me opet ulovi žuta minuta 🤦 taj pregled mi se čini daleko, ali radim još i kad dodjem sa posla malo prilegnem, što inače nisam radila...tako da ne mogu razmišljat haha 

13. Prosinac 2018. 16:11

Ana donna mislim da ti je taj umor dovoljan znak :) ipak ti treba malo vise energije, nesto se tu događa 😊 puno srece na pregledu draga 😍
    Meni danas 15dc, O bi trebala doci 21 ili 22dc tako da sam danas pocela sa zelenim trakicama, nadam se da cu s njima uspjeti uhvatit pik jer s rozima nisam 😖

just_me
    13. Prosinac 2018. 16:12

Drage mame, buduće i one koje to pokušavaju postati, imam jedno pitanjce. Ja sam u pokusavanju vec 7-8 mjeseci i nista. Svasta nesto smo probali unazad tih 8 mjeseci, sad smo odlucili da provjerimo da nije problemcic kod muza. Narucili smo neki testić koji provjerava stanje spermića, to cemo probati prije nego muz ode na prave i tacne pretrage. Zanima me je li neka od vas imala iskustva s tim, tj.njen muz. I koliko je to uistinu pouzdano. Hvala unaprijed na odgovoru. 

Grizli
    13. Prosinac 2018. 16:14

Lotus dobro je da si osjetila olaksanje i mozda skinula dio tereta sa sebe. Ja sam se isto tako osjecala jer ako nis znala sam da amo se makli s mrtve tocke. Za nalaze je ovako papa test - 1 godinu. Dakle ako imas vazeci ne treba novi. Gin ti ne moze niti raditi novi papa ako nije proslo godinu dana. Markeri na zarazne bolesti (hiv, hepatitis b i c) i spolni hormoni - 6 mj, brisevi - 3 mj. Muzu markeri - 6 mj. Krvna grupa i rh faktor vadis sad i vrijede stalno. Mozda te traze jos nešto ovisi kako koja klinika kao npr uzv dojke, torch ili stitnjacu. Ja si spolne hormone i markere vadim u ciklusu prije postupka. Znam da cu u 1 mj kod njih ici tako da sam sad to radila. Briseve radim uvijek zadnje. Kod nas se cekaju 7 dana. Najbolje ih je raditi dan nakon zavrsetka M u ciklusu prije postupka. Tako da mi je sve tempirano za taj 1 mjesec. Provjeriš prvo sa gin koliko se ceka koji nalaz kod vas. Sretno

MalaTajna222
    13. Prosinac 2018. 16:15

Ana, kad imas dogovoreno u ginekologa? To je zapravo prvi pravi pregled?
    Sto se tice iscjetka ja ga i dan danas imam.digod bi bio prozirni digod zuti , stvarno minja se kako kada.nikakvog mirisa nije ima dosad nadan se da ce tako i ostati🙏mene grudi su bolile od ovulacije skoro i onda do negdi 6-7 tjedna kad su prestale i samo su pocele rasti ili digod me svrbe. Digod i peku! Jedan dan skinila grudnjak i pece li ga pece .ajme. mucnine su mi krenile sa punih 7 tjedana tek ..
    Nezz kakvu vrstu posla radis nadan se da nije neka fizikala , da se ne umaras previse. Samo polako i smireno, sve ce biti super , i to sta se brines je sasvim normalno i odgovorno💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.