Winter, mislim da ce to biti sve ok buduci da kazes da su ti ciklusi dugi, vazno je da ne krvaris i da nemas neke jake bolove, samo hrabro i vjeruj da ce biti sve u redu.
Wintergirl, samo pozitivno i bit ce sve u redu. 😉 Znam da je lako reci ali... samo se opusti. ❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Baš smo se trudili ovaj mjesec, čak sam i noge držala uz zid ;D pijem prenatalne, čaj od vrkute i pratila sam o trakicama...sad sam rekla da ovaj ciklus idemo bez trakica, sex svaka 2 dana ili kak nam dode tak da ne znam kad je bila ovulacija..
Jutrić!
Trudilice, kad opet radis test? I ja vidim sjenu🙂🤞.
Tata, presladak trbuscic😍.
Ana, nadam se da ipak nece doci M i da ces nas razveseliti plusicem.
Baby, mozda je ipak prerano. Nekima bude pozitivno i 11. dpo, ali uglavnom kazu da trebas pricekati bar 14 dana tako da nada jos postoji. Ali tocno znam kako se osjecas, ja sam se tako znala izbedirati s negativnim testom da sam rekla da vise necu raditi te testove dok mi ne bude kasnila par dana, ali evo danas mi 24.dc pa mi dođe da ga napravim😁 (necu, naravno, pokusavam si misli skrenuti jer cu prolupati do iduce srijede). To bas razocara….😕.
Sad vec razmisljam o tome da si nisam mozda umislila i bolne grudi… psiha cuda radi. Na faksu smo ucili bas o tome da postoje zene koje si umisle trudnocu do te mjere da im doslovno pocne rasti trbuh ali bez ploda. Nevjerojatno….mozda tako i ja umisljam simptome😆
Sutra ujutro ponavljam test,cure držite fige !! Ne znam kako sam izdržala danas da ga ne napravim 😂 I da,uočila sam plave žile na grudima,ovih dana samo nosim topiće,grudnjaci ne dolaze u obzir. Znači sutra je taj dan,odlučila sam napraviti Gravignost mini 😊
Bok svima :)
Dugo vas citam, ali evo tek sad sam tu :)
Imam 23 godine i danas popodne mi je test pokazao plus (neplanirana, ali vise nego dobrodosla bebica)
Zadnju mjesecnicu sam imala 2.11., sljedeca je trebala stici 30.11.
Sutra idem na pregled jer uskoro putujem pa necu imati priliku otici kod svog ginekologa...
Prva mi je trudnoca pa me zanima moze li se sto vidjeti s obzirom da je rana trudnoca?
🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
Wintergirl ja ne kuzim te doktore kako mogu biti takvi. Cuvaj se draga da se ne prehladis, radi samo lagane poslove, pij puno tekucine i obavezno prenatale. Drzim najvece fige da za 2 tjedna vidite svoju bebu i cujete srceko, a gin da onda razguli sa ovakvim izjavama.
Deica sretno
Trudilica??? Ja sam nestrpljiva... Pa nije vrag da jos spavas. Testic te zoveeee...
Andjelina prvo cestitam od srca i uspjesnu trudnocu zelim. Drugo mislim da ce mozda biti malo rano da se cuje srce, ali gin ce svakako moc vidit trudnocu. Vjerojatno ce te poslat vaditi betu. Sretno i uzivaj
Winter,sve ce biti ok.Dugi ciklusi ,kasna O bila,ali mrvica je tu kao i beta.Sve ok,opusti se i veruj.
Deica,ja u uspesnom ciklusu prvi put nisam imala spreman test..zbog izostanka simptoma pmsa,kupila ga 10dc,a ujutro na 11dc dobila svoj plus.Volim da kazem Grcki plus jer smo tri dana posle toga otputovali na Sitoniju i iako beba nije zaceta tamo,tamo je srce prokucalo. 💝💗🌼
url=https://lilypie.com]
Wintergirl bit će to sve uredu,ja isto mislim da si imala kasniju O, ali to je sve uredu i beta ti je dobra 😘
Trudilice, budi se, test ➕🤞
Tata prekrasan trbuh, baš je sladak 💓💓
Cure, meni jučer M nije stigla ali mogla bi danas, možda kasni zbog putovanja, a možda dodje kroz sat vremena...uglavnom boli me dole, počeli grčevi :(
Anna,hvala.A znas li tacan dan O?Mozda se mozemo nadati...🙏
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro cure,
mjeseci prolaze, a mi i dalje na početku.... iz mjeseca u mjesec isto... toliko razočarenja i izmiješanih osjećaja iz mjeseca u mjesec...😢
pijem folnu već jedno 2 mjeseca... sad bih počela s mjerenjem bazalne... zanima me da li koja od vas mjeri bazalnu temperaturu i kakva iskustva imate?
Sortiraj odgovore
Najstariji