Cure znam koliko je tesko cekati svoju srecu da stigne, al nemojte se tolilo zalostiti. Blagdani su tu uzivajte u vasim zajednickim trenucima. Dopustite si biti malo tuzne i nesretne, al nemojte dopustiti da cas tmurne misli odvedu na krvi put depresije. Hajde Bozic je blizu i ako nista bar nam neće biti mucno nego cemo uzivat u mirisima hrane i pica... Moramo u svemu pronaci zrno nade i srece. Zao mi je zaista za sve plusice koliko moje toliko i vase, al mi nismo bezvrijedne niti moramo sebe kaznjavati zbog toga sto jos nismo odzivjele uspjesne trudnoce...ali hocemo... Posebna djecica se duuuugo čekaju!
Sta je vrazickom do kraja?!
Baby totalno se slažem....
Kolegica s posla prošli mj došla i kuka kako je ostala trudna (ima kuci već dvoje)... znaci nisam je ni mogla slušati okrenula se i otišla....
“ pa nismo planirali dogodilo se “ pa eto i ja bi da nama dogodi ☹️
Ovaj mjesec se nadam da cu muzu pokloniti nesto drugačiji poklon 😊
Volim ovaj 12 mj... sve je svjetlucavo, božićne pjesme di god se okreneš...
Grizli slažem se s tobom, nekad oću nešto napisati ali onda ne mogu naći prave riječi...moramo bit pozitivne koliko god to bilo teško, ima normalno lošijih dana i imamo pravo odtugovati i isplakati se...ali ne smijemo dopustit do nam to ostane jedini fokus u zivotu...jedan je zivot, a plus će doći kad tad 💓💓 nekome prije nekom kasnije ali doći će ! Samo glavu gore, uzivajte u odnosimo sa voljenom osobom, koje putovanje za bijeg od tih misli, makar šetnja u šumu, večerica, film, vino 😊i malo se opustit...
Moj ginek mi je rekao da je 90% u glavi ako ne i više, i naravno sreća, ako je sa oboje sve uredu...
I ja se slažem,sva sreća vrijeme je blagdana pa će nas to zaokupirati,ali uvjerena sam da je iduća godina naša i svih vas ostalih koje željno iščekujete plusić ❤️
Meni je glava stalno u poslu, prestresan je, mobbing svaki dan, noćne..tako da razmišljam otići na prekvalifikaciju..vidim da ovo više nije za mene...i bojim se uopće kako zatrudnjeti pod tolikim pritisom..ima koja od vas isti problem? meni je posao jedini problem u životu, trudnoća je slatki put ali meni je posao samo grč i stres..
Grizli i Ana bas ste lijepo ovo napisale, taman mi je to trebalo, ulovilo me neko neraspolozenje posljednjih dana i nikako se izvuci iz toga, ali čitajući sada ove vaše komentare znam da moram nastaviti dalje i da mi dobiti bebu ne smije biti jedini cilj, dobro si Ana rekla jednom se živi i stoga treba prožovjeti kako treba.
2019.je sigurno naša, sve cemo biti trudne i otici na novi zajednicki forum o mamama i bebama a ovaj ce ostati prazan 😂😂😂😂😚😚😚😚
I ja mislim da je puno toga u glavi,cula sam hrpu slucajeva gdje ljudi sa savrsenim nalazima opet ne mogu ostati trudni a ima cak jedan slucaj i to su moji poznanici gdje je muz imao 1 posto pokretnih spermija i oni imaju troje zdrave djece prirodnim putem..ponekad mislim da je zacece neka toliko cudesna stvar i da treba samo biti strpljiv i uporan i imati puno pozitive u sebi i vjere.naravno da se treba potraziti i strucna pomoc u nekim slucajevima i nikad ne odustajati 😍
Trudilice, zao mi je…..cinilo se da je to to.
Mareelice, to stvarno frustrira. Koliko imate godina? Svakako je dobro da krenete na pretrage kad je vec prosla godina dana.
Ja imam 30, on 40. Nema nam druge - pretrage čim prije, da bar znam na čemu smo... jer ova neizvjesnost, ma sve to...svaki mjesec ti se čini kao poraz... još smo se dogovorili da nećemo nikome okolo pričati, tek to bi bilo pravo veselje... a u obitelji svako malo neka trudnica.... i ovako stalno ispituju, samo ih ignoriramo...
Tako je cure, ne smijemo odustati! 2019 će biti naša godina :)
malo blagdanske prašine za sreću ✨✨✨✨✨
Meni je glava stalno u poslu, prestresan je, mobbing svaki dan, noćne..tako da razmišljam otići na prekvalifikaciju..vidim da ovo više nije za mene…i bojim se uopće kako zatrudnjeti pod tolikim pritisom..ima koja od vas isti problem? meni je posao jedini problem u životu, trudnoća je slatki put ali meni je posao samo grč i stres..
Također,pokušala sam si ove blagdane čak malo osloboditi vremena za slučaj da bude plusić,jer idući tjedan kad mi krene gužva ja ne znam kako ću se još i s doktoricom dogovarati za preglede. Ali ne želim si dozvoliti previše slobodnog vremena jer bi opet samo o tome razmišljala 😣 Nadam se za Novu godinu otići negdje s mužom,malo se maknuti od okolike ukoliko to bude moguće
Sortiraj odgovore
Najstariji