ABC ja sam sad bas citala na nekoj medicinskoj stranici da je normalno da se beta dupla svakih 48-72 h. A ova ginekologica stvarno nije taktična i priča bezveze. Grozna je ☹️
Ana donna draga puno sreće da ne dode prokletnica, cekamo s tobom 🙏
I mislim da je vrijeme da nase drage trudnice pokazu trbusine, Malatajna, tata, svjesna i monikaharmonika, dajte koju sliku da se veselimo s vama 💖 ipak ste i vi dosta vremena u ovoj grupi provele da nas tek tako ostavite 😂
Samo Sanja znaci opet smo skupa… Meni su plodni vec bili jucer zadnji dan cini mi se, s time da ja bas nisam nesto popratila to ovaj mj niti sam mjerila temp niti trakice nista, malo zaboravila na to jos se neki dan cudila sto imam tako jak iscjedak 🤣 kokos ko da sam u svemu tome pionir, al nema veze. Bila sam zaokupljena skupljanjem nalaza pa ako i ne bude nista od ovog mjeseca kako je reko mm bar cu se posteno napiti za docek! Mm je zakljucio da bolujem od nedostatka alkohola. Posto prije kad smo malo manje vodili racuna o svemu stalno smo bili po nekim druzenjima i vecerama na kojima bi se pilo vina najcesce. Naravno nisu to sad bila pijanstva al on popi se koja casa i ja sam ostajala trudna medjutim od kad ne konzumiram alkohol i brinem sto jedem kad idem spavat itd onda niti ne zatrudnim. Mislim teorija mu je bas znanstveno utemeljena. 🤣🤣🤣
Znaš kako to ide, kad jako želiš onda se ne desi, a kad o tome ne razmišljaš onda se desi . Ja sam iz mjeseca u mjesec sve opuštenija.. Pazim šta jedem radi sebe da se ne udebljam sad u zimi, više se krećem, a sve ostalo po starom.. Kad ostanem trudna onda ću izbacit sve loše navike kao kavu recimo i pripazit ću malo .. Pokušavam da sve ide nekim svojim tokom . I gin mi je rekao da se trebam opustiti i ne razmišljat toliko o tome i da vjeruje da ću doći u proljeće potvrdit trudnoću.. jer to je onda jedna puna godina kako smo krenuli pravit bebicu.. Ako i tada ne bude ništa idemo na pretrage, prvo ja, pa onda suprug .. Za sada znam da su mi jajnici zdravi i da imam ovulaciju i sretna sam zbog toga, gledam optimistično 🙏
https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png
Pina zao mi je da je minus. Ali sam sigurna da cete vi jako brzo uspiti!!!!❤
Hvala ti puno draga to mi znaci 💖 pogotovo od tebe, cesto te se sjetim i nadam se da si dobro i uzivas. Ja se isto nadam da ce nam brzo uspit, mislim njega natirat na spermio u 1.mjesec, a i ja cu na ostale pretrage ako dotad ne uspije..
A zamislite moje radosti i tuge u isto vrijeme vidjm beta se dupla po mom misljenju bas uredno a ona mi rece kako ce morati prekinuti trudnocu ali eto idem u ponedjeljak po novu betu i novog ginekologaa drzite fige, zelim vam svima plusice sto prije 🤞🤞
Ana donna draga puno sreće da ne dode prokletnica, cekamo s tobom 🙏
I mislim da je vrijeme da nase drage trudnice pokazu trbusine, Malatajna, tata, svjesna i monikaharmonika, dajte koju sliku da se veselimo s vama 💖 ipak ste i vi dosta vremena u ovoj grupi provele da nas tek tako ostavite 😂
A ovo je beban prije skoro 4 tjedna na 3D ultrazvuku.
Prošli put na pregledu me nije gledala jer kao napravljen je taj detaljni 3D pa nema potrebe.
Iduća kontrola je 13.12.
Ne mogu zavezati vezice, nisam si regiju vidjela već dugo osim pomoću ogledala. Stalno mi se piška, supfug me rola po krevetu. Ali sve su to slatke brige😂😂
ABC123 sretno na beti u ponedjeljak! Bit će sve dobro, držim fige!!! Ja sam ipak morala vaditi jutros betu privatno i ona je 650. U srijedu idem na ultrazvuk pa ne znam dali da ju ponovno vadim u ponedjeljak jer bi se u srijedu na ultrazvuku već moralo nešto vidjeti ako je sve ok? Tada bi već beta trebala biti cca 2600 jel da? Malo sam se prehladila pa bi radije izbjegla hodanje po bolnici...sretno curama koje čekaju da naprave testice!!!
Pozdrav curke. Malo da se javim...
U srijedu sam se vratila na posao i sad cekam kad ce mi doci prva M poslije kiretaze... Nekako mi je ovo cekanje katastrofa, vrijeme strasno sporo prolazi. Ne mogu docekati da mozemo ponovo poceti raditi na bebi. Nekako mi je gore sto ne mogu ni pokusavati, ako me razumijete. Kad radis na tome, bar nesto radis da dodes do svog sna bebe... 😟
Tonkica razumijem te skroz, ja nažalost imam iza sebe 2 spontana, ovaj 2.je bio pocetkom 9.mj., i sad smo odlucili pricekati jos ovaj ciklus i pocetkom godine probati, koliko god zelim ponovno lrobati toliko me hvata ogroman strah, ali nema mi druge.
Jeste radili sto od pretraga?
Sortiraj odgovore
Najstariji