Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • medi89
    21. Studeni 2018. 08:16

Grizli

Medi dosta je mutna slika. Mozes molim te samo mi napisat jel radjen u pmol/L i koja je tvoja vrijedost.

GRIZLI nije pmol nego vrihednost ng /ml je 0.378 pa molim te ako mozes da mi opises malo to pisala mi je doktorica i rekla mi je da je nalaz malo nizi 8 da joj nije jasno jer na svaku stimulaciju odreagujem dobro i taj 5dc kad je radila ultrazvuk kaze da su jajnici super i da imam folikula dosta i da sa obzirom da sam prirodno ostvarila trudnocu koja je nazalost bila spontani... Pa sam sad puno zbunjena i ja i da molim vas da mi kazete sta ima joa dobro da se pije da ae poboljša uslov za zacece ja trenutno pijem siofor 2x1, aapirin 100, a-z mama od dm i kalcij, magnezij i d3 pijem i vrkutu i stolisnik ujutro?, 

Želim male bebane <3 <3 <3

Grizli
    21. Studeni 2018. 10:05

Medi onda za dobiti pmol/L se računa taj broj x 7,14 i to dođe 2,70 pmol/L što je smanjena plodnost tj nizak amh. ne znam kako je ona došla do 8 iskreno. Dobro je dok lijepo reagiraš na stimulaciju. to označava rezervu jajnika, ali ne i kvalitetu jajnih stanica. Ne znam koliko godina imaš, al ako si mlada iskreno ne zelim te plasiti al nalaz nije super. no to ne znaci da te jajne stanice sto su ti ostale su lose vec samo da ih je smanjen broj. sve što uzimas za kvalitetu mislim da je vec dovoljno toga i da ne bi trebala pretjerivati, posebno sa vitaminom D. Koliko tog vitamina D, magnezija i kalcija ima u ovim od dm mama a-z? to su tvari s kojima se ne smije pretrjerati ako nije dokazano da postoji kroničan nedostatak u tijelu. puno cura uzima velike doze vitamin D, a to nije dobro. od koliko su mg te doze koje uzimaš pored mama a-z? 

Grizli
    21. Studeni 2018. 10:05

Raštika žao mi je da je opet minus, al mene i dalje naganja misao da je to kriv rezlutat ti. A držim fige da ipak bude pluic na kraju balade

Raštika
    21. Studeni 2018. 11:48

I meni je zao. Ali najradje bih se ispleskala jer  sam se ponadala pred kraj i malo sam poletila. Ali dobro, na greskama se uci. 😉
    Jos sinoc pogledam na gacicama i vidim komadic iscjetka kao u ovulaciji. Znaci, uzmem ga na prst i rastezem...ko pravi skolski iscjedak ovulacije. I scimam se malo, kontam sta je ovo sad i od kud ovo sad? I naravno napravim pocetnicku gresku i krenem guglat... i guglam iscjedak u ranoj trudnoci i naravno da se spominje takav slican kao jedan od iscjedaka koji mogu a i ne moraju znaciti nesto. 😂 Trebam li napisati koliko mi se srce obradovalo? 🤦🏻‍♀️ 
    Uf, bas mi dodje da se stjeram u kut. 😤😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Ana Donna
    21. Studeni 2018. 12:08

Rastika zao mi je :( ali miša mu, bas imas simptome, ne kuzim sad taj iscjedak od kud...to jeste jedan od simptoma...koji dan si imala O? Jel ti koristis lh trakice ili bazalnu mjeris? Ne sjecam se

• Babylove
    21. Studeni 2018. 12:17

Rastika.. bas mi je zao.. razumijem te u potpunosti.. sve to sto si opisala i sa bradavicama i iscjetkom mi se dogodilo sad ovaj ciklus... i jos mi je M kasnila dan i isto se ponadala i pomislila zar je moguce da necu morat u postupak da smo uspjeli.. i taman kad sam mislila test radit dosla je.. drzi se, odtuguj i u nove pobjede 💓 
    Grizli i ja pijem a-z mama od proslog ciklusa... 

• Babylove
    21. Studeni 2018. 12:18
  • wintergirl
    21. Studeni 2018. 12:34

Cure koje pijete az mama, dal ste primjetile možda da vam otvara apetit? Ja sam gladna ko tri vuka u zadnje vrijeme a ne pijem ništa drugo pa sumnjam na njih...

• medi89
    21. Studeni 2018. 12:58

Grizli

Medi onda za dobiti pmol/L se računa taj broj x 7,14 i to dođe 2,70 pmol/L što je smanjena plodnost tj nizak amh. ne znam kako je ona došla do 8 iskreno. Dobro je dok lijepo reagiraš na stimulaciju. to označava rezervu jajnika, ali ne i kvalitetu jajnih stanica. Ne znam koliko godina imaš, al ako si mlada iskreno ne zelim te plasiti al nalaz nije super. no to ne znaci da te jajne stanice sto su ti ostale su lose vec samo da ih je smanjen broj. sve što uzimas za kvalitetu mislim da je vec dovoljno toga i da ne bi trebala pretjerivati, posebno sa vitaminom D. Koliko tog vitamina D, magnezija i kalcija ima u ovim od dm mama a-z? to su tvari s kojima se ne smije pretrjerati ako nije dokazano da postoji kroničan nedostatak u tijelu. puno cura uzima velike doze vitamin D, a to nije dobro. od koliko su mg te doze koje uzimaš pored mama a-z?

Ne 8 nego sam htjela napisati (i)  imam 29 godina i vec sam skontala da nalaz nije bas najbolji ali ima li nade da je ostanem uopce u drugom stanju i zaima me kako sam uopce ostala sa obzirom na to sve ??'a-z mama pijem svaki dan a d3 mag kalcijum svakih 5 dana po tabletu ne uzimam ih stalno...Grizli molim te da me utjesis citam svasta i vidim da su zene uspjele sa manjim amh jel to znaci da bih trebala sto prije da zatrudnim i da se uputim na vantjelesnu ?

Želim male bebane <3 <3 <3

VolimJesen
    21. Studeni 2018. 13:41

ZBok cure :)
    Ja sam ovaj mj narucila lh trakice pa da podijelim s vama svoje iskustvo, jer sam i ja trazila info o tome kada pocnu tamniti, koliko, sto itd :)

9 dc
    9 dc
    15 dc
    15 dc
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.