Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby
    21. Studeni 2018. 22:26

Vec sam mislila da nista od ovulacije ali izgleda da bude za 2-4 dana..usporedivala sam trakice od proslog mjeseca i ovog..da bar bude tak..poremetio mi se ciklus, pijem vrkutu ali meni se izgleda produzio

Raštika
    22. Studeni 2018. 05:44

Jutro zene 🙋🏽

I moja menga stigla upravo. E bome od sad vise ne trzam na nikakav signal. I ako mi trbuh pocne rasti mislit cu da nije to to. 😂😂 Salim se naravno. 😉 
    A nista, tjedan dana lagano pa u nove pobjede. 🤷🏼‍♂️ 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• medi89
    22. Studeni 2018. 08:20

Grizli

Medi i sa puno manjim amh su cure zatrudnile nije uopce u tome problem nemoj se strasiti. A koliko znam moze i varirat od ciklusa do ciklusa. Ja nikad nisam vadila amh recimo sto je meni suludo da me nisu trazili na ivf. Al znam da ima curela koji je trudnoca uspjela i sa time kazem ti to je samo broj preostalih folikula a ne i kvaliteta a tebi za trudnocu treba 1 kvalitetan odnosno 2,3,4… Ovisno koliko bebaca zelis. Ajde samo se nemoj sekirat previse nista od nalaza nije ti toliko lose da bi ti netko rekao da nema sanse.

Draga moja Grizli, sinoc sam bila na pregledu i doktor kaze da je bila ovulacija ovaj mjesec je bas poranila i to negdje 12dc a primijetila sam jučer na donjem vešu poplava prava i iscjedak uglavnom dao mi je utrogesten 2*1 10 dana odlučuila sam se za vaginalno jer moram raditi a od njega sam čula da baš loše bude , uopće ali uopće se ne nadam ovaj mjesec ničemu mada mi je doktor sinoc rekao da njemu amh ne znači nista, također sam čitrala da ga u Americi uopće ne priznaju kao hormonski nalaz... mene zanima mila koliko si do sad radila IVF i sta je kod tebe problem ? Znam da si imala spontane jesi li radila trombofiliju ? Ljubim te i hvala na lijepim riječima ostalim curama zelim srecu i puno zivaca jer ja sam evo na nekom izmaku snaga dok malo ne napunim se pozitive....zanima me je li imate neku knjigu za pšredlozit da se moze online citati nesto lijepo i duhovno sto ce malo popraviti moje stanje ?

Želim male bebane <3 <3 <3

Grizli
    22. Studeni 2018. 09:03

Medi nije ti 12 dc uopce rana O, meni je tako vec neko vrijeme i sve je to dobro ne brini sve izmedju 10-16 dana smatra se uredno. Rekla sam ti da ne brines za amh nije on presudan uopce. Utrice je i bolje vaginalno jer je veci ucinak,samo nakon stavljanja moras bas odlezati pol sata da ti ne ispadne. Ja sam imala 3 IVF do sada zbog 4 spontana kojima neznaju tocan uzrok za sada - ja imam pai-1 heterozigot mutaciju (trombofiliju), a mm spore spermice i to prilično spore. Nemoj se toliko nervirati, probaj raditi nesto sto voliš i uzivat malo s muzem. I mozd bas sad kad se najmanje nadas bude uspjeha. 

• medi89
    22. Studeni 2018. 09:32

Grizli

Medi nije ti 12 dc uopce rana O, meni je tako vec neko vrijeme i sve je to dobro ne brini sve izmedju 10-16 dana smatra se uredno. Rekla sam ti da ne brines za amh nije on presudan uopce. Utrice je i bolje vaginalno jer je veci ucinak,samo nakon stavljanja moras bas odlezati pol sata da ti ne ispadne. Ja sam imala 3 IVF do sada zbog 4 spontana kojima neznaju tocan uzrok za sada - ja imam pai-1 heterozigot mutaciju (trombofiliju), a mm spore spermice i to prilično spore. Nemoj se toliko nervirati, probaj raditi nesto sto voliš i uzivat malo s muzem. I mozd bas sad kad se najmanje nadas bude uspjeha.

Da nadam se da neće ispasti jer sjedim takav mi je opis posla kancelarijski pa mogu sjedit a ležat baš i ne , uglavnom mila moja uzrok spontanih jeste trombofolija sigurno poznajem jednu curu koja je imala isto 4 spontana i otkrili joj sada je trudna 5 mjeseci primala je neke inekcije za to, ako želiš da se malo raspitam ? Znači zbog muža si radila IVF svaki put je uspjelo ali se nije primilo ? Stvarno mi je zaop zbog tebe jer sve je to uzasan stres a svaka cast koliko si i dalje pozitivna, moram te pitati izvini sto sam radoznala jesil to sve plaćala ili ? U nas u BIH je poprilično skupa IVF ....a preko zdrastva nema šanse vjerobvatno bih me drzali 10 godina dok mi odobre tako nesto.... 

Želim male bebane <3 <3 <3

• baby
    22. Studeni 2018. 09:58

wintergirl

Cure koje pijete az mama, dal ste primjetile možda da vam otvara apetit? Ja sam gladna ko tri vuka u zadnje vrijeme a ne pijem ništa drugo pa sumnjam na njih…

Ja sam pila 2 mjeseca az mama i duphaston, dobila sam sigurno 3 kg, mozda i vise..sad nisam sigurna jel od tableta ali godinama sam bila na priblizno istoj kilazi i onda odjednom dobijem par kg u malo vremena

• baby
    22. Studeni 2018. 10:10
    21. dan ciklusa...prosli je bila oko 15.dana
    21. dan ciklusa...prosli je bila oko 15.dana
    Raštika
    22. Studeni 2018. 10:12

baby

wintergirl

Cure koje pijete az mama, dal ste primjetile možda da vam otvara apetit? Ja sam gladna ko tri vuka u zadnje vrijeme a ne pijem ništa drugo pa sumnjam na njih…

Ja sam pila 2 mjeseca az mama i duphaston, dobila sam sigurno 3 kg, mozda i vise..sad nisam sigurna jel od tableta ali godinama sam bila na priblizno istoj kilazi i onda odjednom dobijem par kg u malo vremena

Hoce to od b vitamina, oni otvaraju apetit. 😉 ne znam kako ih uzimate ali probajte iza obroka. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Grizli
    22. Studeni 2018. 10:29

Nazlost Medi ima vise trombofilija a ovo sto ja imam nije doazano da uzrokuje spontane vec otezava implantaciju a uzimam andol po preporuci no sad plabiram hematologu da vidim da mi ubaci heparin (to su te injekcije sto spominjes). Hvala szo zelis pomoc. Na ivf su nas stavili kao da izbjegnu da se jajna stanica oplodi sa sporim spermijem. Kod nas hvala bog zakonski imamo pravo na teret drzave 6 postupka ivf a navodno ce povecat broj postupaka. I relativno brzo su nas stavili u potupak. Prosle godine u 12 mj sam bila na prvo pregledu a ove godine vec obvila 3 postupka i hrpu pretraga. Tako da osim sto sam neke pretrage plaćala jer sam sama htjela ih napraviti i put do bolnice ostalo nisam placala. A postupci privatno su oko 2000€ cini i se 

pticatrkacica
    22. Studeni 2018. 10:43

Bas neki beze dan totalno. Udjem da vidim ima li plusica,a ono nula bodova.
    Tko je dokle stigao,koji dan ciklusa?
    Jedna frendica trudna taman na pocetku, poznanica vec devet tjedana. Curka s kojom sam djelila sobu kad sam prvi put bila na porodu ima jos koji dan do poroda... Drago mi je zbog njih.
    Ali boli me. Mozda sam ljubomorna,sebicna? Sta sam vise,kakva sam to osoba?
    I jutros se cujem s kumom (s kojom sam inace znala pricat da jako zelim bebu i da radimo na tome,a ona isto ima malu od dvije godine.)uglavnom,kaze zena muka joj,povraca,zgaravica i kasni menga. Moli Boga da nije trudna jer joj "to" sad ne treba,ne da joj se biti "debela" opet....
    Samo sam izasla iz messengera. Onak' nemogu vjerovat. Znam da nismo svi isti,nemamo iste zelje. Ali moze li malo respekta kad znas da bi ja bas htjela "to" i htjela bi biti "debela",a ne ide mi? Hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.