Donja crtica je kontrolna, gornja testna jel :)
Jel sad ovo znaci da ce od danas O nastupiti za 12-36h? To znaci tek 16 ili 17 dc. A ciklusi su mi dugi 28 dana, ponekad 29.
Jeli mi u tom slucaju druga faza ciklusa prekratka, cca 12,13 dana?
Medi i sa puno manjim amh su cure zatrudnile nije uopce u tome problem nemoj se strasiti. A koliko znam moze i varirat od ciklusa do ciklusa. Ja nikad nisam vadila amh recimo sto je meni suludo da me nisu trazili na ivf. Al znam da ima curela koji je trudnoca uspjela i sa time kazem ti to je samo broj preostalih folikula a ne i kvaliteta a tebi za trudnocu treba 1 kvalitetan odnosno 2,3,4... Ovisno koliko bebaca zelis. Ajde samo se nemoj sekirat previse nista od nalaza nije ti toliko lose da bi ti netko rekao da nema sanse.
Grizli i svjesna, imala sam tri pobaćaja i da..bila sam kod hematologa. Rekao je da to nije sigurno da je rijec o trombofiliji ali da ce moja gin.odluciti hocu li biti na heparinu. Za folnu nisam cula ali cu se sutra savjetovati sa ginickom. Ona mi je dala samo duhpastone.
Donja crtica je kontrolna, gornja testna jel :)
Jel sad ovo znaci da ce od danas O nastupiti za 12-36h? To znaci tek 16 ili 17 dc. A ciklusi su mi dugi 28 dana, ponekad 29.
Jeli mi u tom slucaju druga faza ciklusa prekratka, cca 12,13 dana?
VolimJesen, koliko sam ja skuzila po svojim trakicama, O mi nastupi 12-24 sata tek kad su mi testna i kontrolna iste boje, jednako tamne...napravi test još jednom ujutro oko 11 pa navečer oko 18, nemoj unosit puno tekućine prije toga...
Rastika zao mi je :( ali miša mu, bas imas simptome, ne kuzim sad taj iscjedak od kud…to jeste jedan od simptoma…koji dan si imala O? Jel ti koristis lh trakice ili bazalnu mjeris? Ne sjecam se
Bila mi je ovulacija 14. dan nekako. Osjetila sam ju, bilo je i iscjedka. Nista ne koristim, pocela sam ovaj mjesec pratiti temp. ali tek od polovice pa sam dobila temperaturu pa sam par dana bila bez baterije u toplomjeru... 😂😂 tako da sad ju mjerim dalje ali ne obracam pozornosti na vrijednosti jer nisu realne nikako za ovaj ciklus. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Rastika.. bas mi je zao.. razumijem te u potpunosti.. sve to sto si opisala i sa bradavicama i iscjetkom mi se dogodilo sad ovaj ciklus… i jos mi je M kasnila dan i isto se ponadala i pomislila zar je moguce da necu morat u postupak da smo uspjeli.. i taman kad sam mislila test radit dosla je.. drzi se, odtuguj i u nove pobjede 💓
Grizli i ja pijem a-z mama od proslog ciklusa…
Eto na... hoce nas. 😉 a nista, imamo jos simptoma za dodati na listu na koje ne smijemo trzati. 🤦🏻♀️😂
A sad i ja ocekujem da moja kasni da zacini stvar do kraja. 😁
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Pa testna mi je tamnija od kontrolne na zadnjoj slici :)
Ajme da, sad sam skuzila, sorry...onda bi ti O trebala nastupiti sutra, prekosutra, znači akcija 😊
Pozdrav cure, evo stigao mi je nalaz phd-a, kaze : materijal koji se uklopi u dva parafinska bloka su fragmenti decidue, te degenerativno promjenjeno posteljicno tkivo. Dijagnoza: residua placentae 003.
Da li je neka imala nesto slicno?
Sortiraj odgovore
Najstariji