Evo moje su vec par dana ovakve desno. Znaci iste. Izduzene ko da su oruzje za obranu. To sam cak sinoc u panici guglala nipples in early pregnancy. Nisam trebala nista pokazivat sestri samo sam se nekako ponadala i pocela guglat a bila sam mirna do sinoc. Kvragu.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Raštika, jesu ti takve cijele grudi ili smo bradavice? Je ti odmah nakon ovulacije krenulo tako biti? Mene jako bole vec 12 dana a trebam dobiti tek za 6.
Svjesna ovako ti je situacija sa time... znači možeš biti homozigot 4G/4G - što je najgora mutacija od PAI-1, i da za trudnoću je rizična, a također i za rani infarkt i duboku vensku trombozu, onda je homozigot 5G/5G i heterozigot 4G/5G - blaži oblici. al koliko znam kad je kombinacija pai-1 homozigot (5G) i heterozigot MTHFR onda je indikacija za heparin barem je jedna poznanica, baš ju pitala jutros jer ima iste mutacije. Svjesna samo se ti nama pazi i nakon trudnoće, dobro da znaš da to imaš pa poslije će te možda i zadržat na nekoj terapiji zbog toga. Ti se pikaš od prvog dana pozitivnog testa ili su ti ranije dali neku terapiju?
Raštika pa ti si navečer radila test, a menga još nije ni zakasnila. ako ne dobiješ danas napravi sutra ujutro test. ako su bradavice takve i bolne postoji velika vjerojatnost da si ipak trudna al nije bilo dosta hcg u mokraci navečer jer je još rano.
Rastika ponovi ti ujutro test ako ne dođe m, a nadam se da nece. Ja sam u obje trudnoce od ovulacije imala bolne grudi, naglasene kapilare i bas izrazito povecane bradavice, bas sam po tome oba puta znala da sam trudna.
Kod mene nema nista novoga, mislim da su mi se zbrckali ciklusi nakon onog spontanog prije 2.5mj., danas vec imam menstrualne bolove a tek je 21.dc😕😕, cini mi se da cemo jos koji mjesec pauzirati dok se to sve ne vrati na svoje mjesto
Grizli pikam se od pozitivne bete koju smo radili sto je ranije bilo moguce da sto ranije uhvatimo trudnocu jer je bio stimulirani ciklus, primam najveci heparin od 0.6 i jos pored toga Aspirin 100 cijelo ovo vrijeme, i rekla mi je dr do dvije sedmice nakon poroda kada budemo vidjeli jesu li nalazi ok.
Rastika, ja sam pratila i bila sigurna da ces imati pozitivan test jer su meni bradavice bile prvi znak trudnoce, bas kao sto si ti opisala. Ponovi ga jos jednom. 😊
Cure meni danas malo svijetle krvi kod brisanja a trebam dobiti tek za 6 dana. Imala sam malo krvi i 17 dc ali to je valjda bilo od ovulacije. Inače mi nikad nema odmah prave krvi kad dobijem. Je li moguće da mi je pijenje vrkute tek mjesec dana skratilo ciklus na 28 dana?
Kvragu i mobitel ne da mi citirati. Uglavnom, wintergirl ovakve su mi bradavice nekako od par dana nakon ovulacije. 🤷🏼♂️
Grizli, mika radila sam ga jutros s prvoM mokracom. Sutra je dan za dobit a mislim si sve i da sam trudna mogao je test vec jutros barem nesto pokazati. 🤷🏼♂️ Tako da bolje da sam mozda kupila uloske a ne opet test. 😂😂 ali evo me u gradu uzela sam jos jedan test pa ga mogu ponovit sutra ujutro ako prije toga ne dodje menga. Drzite mi fige. ❤️❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Cure meni danas malo svijetle krvi kod brisanja a trebam dobiti tek za 6 dana. Imala sam malo krvi i 17 dc ali to je valjda bilo od ovulacije. Inače mi nikad nema odmah prave krvi kad dobijem. Je li moguće da mi je pijenje vrkute tek mjesec dana skratilo ciklus na 28 dana?
Moguce. 😉 meni je od vrkute posve nestao onaj smedji iscjedak prvi dan menge. Znaci kad krene krene lagano krv.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Raštika legendice, drzim ti cvrsto 🤞 da se pojavi ipak plus veliki sutra...
Mi smo sutra trebali ići u St da muž napravi spermiogram ali je nešto iskrsnulo obiteljski tako da u čet krećemo na put i odgodili smo sve za dva tjedna...ma kažem ja mužu, i ovako mi može bit sutra ili u čet O tako da bolje to iskoristimo nego da u čašu 😂 šteta da propadne 😂 a i jedva čekam otić obitelji, da se maknem od svega...moram se iskukat tu...ovako, imam toliko neku zločestu kolegicu na poslu, ima dana kad bi ju ono...znate već...onda prešutim i tak šutim, joojjj nije mi dobro danas haha, mislim da cu pivu popit večeras haha
Jutro svima 🙋🏽
Hvala na palcevima ali test je jutros opet bio negativan. Nista... onda radim docek mengi danas. 🤷🏼♂️ A doci ce dan kad nece doci. Bit ce jednom. 🤞🏼
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Sortiraj odgovore
Najstariji