Ja sam na kiretažu nosila pidzamu i šlape. Ponesi nešto za jelo jer te vjerojatno neće pustiti odmah nakon zahvata, nego moraš mirovati još sat vremena. Ja sam išla doma tek oko 4 popodne što znači da do tada nisam ništa jela, tj jela sam neke kekse nakon zahvata oko 3 i pila vodu.
Još se sjećam da sam se digla iz kreveta da odem na wc nakon što sam se probudila pa su se sestre jako uznemirile što sam išla sama, valjda sam trebala tražiti nekoga da me pripazi. Krvarila sam, prošla je krv i na krevet ali ne možeš tu ništa...
Rekli su mi naknadno da sam povraćala tijekom zahvata ali ja se toga ne sjećam uopće.
Nisam osjećala bol koliko se sjećam, i osjećala sam se puno bolje već nakon dan-dva.
Sretno tonkica, ako se to može tako reći. Drži se, želim ti brz psihicki i fizički oporavak, i što prije u nove pobjede.
Cure ja sam danas toliko ljuta na sebe. Nakon malo čudnih simptoma: stvarno j
To sam i ja bila napravila i naravno bio - ko kuca…6 dana iza +ko kuca…
Ma lude smo mi zene,🤦♀️🤦♀️
Alea jesi ti imala implantacijsko krvarenje? Ja ga nekako svaki mjesec čekam kao da bi baš to moglo biti dobar znak...
Cure ja sam danas toliko ljuta na sebe. Nakon malo čudnih simptoma: stvarno jaka bol u grudima, malo krvi iz nosa i krvarenje desnih, jutros sam išla raditi test 8 dana prije očekivane mjesečnice. Naravno da je test negativan i ne mogu vjerovati da sam ga uopće radila. Nakon samo 3 mjeseca pokušavanja mene je to sve malo previše obuzelo i moram stati na loptu…
To sam i ja bila napravila i naravno bio - ko kuca…6 dana iza +ko kuca…
Ma lude smo mi zene,🤦♀️🤦♀️
Meni kasnilo 9 dana maloprije jaki bol u desnom jajniku odem u wc samo kap.krvi na papiru kad sam se obrisala a sad opet nista...Sta moze biti?Test sam radila prije 5 dana bio -
Nikad mi se ovo nije desilo.
Pozdrav svima
Nova sam na forumu...jednostavno imam želju i potrebu da se nekome izjadam
Naime moja priča ide ovako:-Moj muž(31) i ja(28) trudimo se dvije godine da stvorimo naše malo sunce, nakon dvije potvrđene biokemijske trudnoće započeli smo ciklus pregleda. Imam miom na jajniku oko kojeg se dignula velika pomitnja da bi se ispostavilo Bogu hvala da je nebitan u cijeloj ovoj priči. Muž zdrav kao dren. Meni hormoni lude s vremena na vrijeme. I jedino objašnjenje koje dobivamo je višak stresa u našim životima. I sada nam samo preostaje da budemo strpljivi. Svaki dan se suočavamo sa pitanjima zašto nemamo djecu, već nam je dijete moglo ici u školu, pa niste tako mladi više znate da je kasnije to sve teže. I tako iz dana u dan. Svaki mjesec jedan veliki minus. Moja glava prepuna simptoma ludim ponekad. S vremenom se pravim da me to ne dira, a onda opet šizim.-
Ovaj mjesec ista priča, malo drugačiji simptomi, osim ako si i to nisam umislila🤔
Bolne bradavice na dodir, trčanje na wc, bolna leđa, probadanje svuda...vise ni sama nisam sigurna gdje😶
Menstruacija je bila 29.10....ovulacija 12.11...trebam dobiti opet 26.11...ubija me ta neizvjesnost...
Svima želim sreću i puno pozitive ❤️
Pikuleta i kod mene je slicna situacija, al ja eto nisam nikad ostajala u drugom stanju .. A godine su prosle pa se sad spremam da odem na pregled u jednu kliniku, koja se bavi liječenjem neplodnosti pa valjda ce dati Bog i meni tu sreću. A de mi kazi, kako izgleda ta biokemijska trudnoca ?
Test je pozitivan, međutim trudnoća se ne održi. Potvrđeno oba puta od dr. Ne želim ni zamišljati koliko se puta dogodilo a da nisam ni znala. U svakom slučaju se to dogodi jako rano. Neke žene ni neznaju da se to dogodi. Ali eto sto ćemo.
@malina, vezano za ponovljenu kiretazu - bolilo me u donjem dijelu trbuha, ne prejako no bol se pogorsavala i moje opce stanje je bilo lose( nisam imala temperaturu vec jednostavno sam se osjecala lose). Zbog tih bolova bojala sam se infekcije ili neceg slicnog i jednostavno sam se pokupila na gin odjel i tamo su mi napravili pregled i ustanovili da je ostalo malo, ako imalo sumnjas u bilo sta odi na pregled i reci da se ne osjecas dobro, nemoj se ustrucavati ni trena😊.
@tonkice jako mi je zao sto to prolazis ujutro , ja nisam nista ponjela sa sobom osim spavacice no ni ona mi nije trebala, sve su mi tamo dali.sretno🙏🙏i bit ce sve ok, ne brini
Tonkica, sretno, bude sve ok ❤❤
Teresita, meni grcevi stali, tu i tamo neki ugrusak izleti, nadam se da bude sve ok :)
Jutro zene 🙋🏽
Upravo sam skuzila da mi aplikacije pokazuju krivi datum za dobit mengu. Jedna pokazuje sutra a druga srijedu. 😂😂😂😂 FF app pokazuje srijedu a Flo utorak. Sve su iste vrijednosti unesene tako da nemam pojma majke mi. Nije toliko ni bitno. 😉 Flo sam instalirala ovaj mjesec jer mi je sav neki lepi rozi bio. 😂 uglavnom, long story short cekam do srijede ali... doci ce ona. Trbuh boli, placem na sve covjece. Maloprije sam pogledala neki kratki dokumentarac o nekom plemenu u africi i plakala sam jer su novinarku tako lijepi prihvatili. Mislim, sta se dogadja s mojom glavom? A to je samo zadnje plakanje. Da ne prepricavam sinocnja na super talent. 🤦🏻♀️ Sramota. 😂😂 al zna mene tako oprati. Nije ovo nista neobicno cini mi se. Poznata sam ja da se rasplacem ako krene pljeskat vise od pet ljudi. 😂😂😂
Uglavnom po drugi put, long story nije bas short story ali eto... cekam srijedu i to je to. S nogama na zemlji. I bez previse nade u zraku. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Pikuleta dobro dosla. Kad kazes da ti je kuz zdrav ko dren sto ste od pretraga radili? Oboje mislim? Ja imam 4 rana spontana i vjeruj mi i nama su nakon 2. tvrdili da je stres i moj posao i svasta nesto, pa smo se opustili ja trazila na poslu premjestaj sve lezerno i ponovilo se jos 2 x.
Rastika vjerojatno ti ova prva app ako ju duze korsistis pokazuje prosjek svih dosad unesenih podataka, a ova nova samo od tog mjeseca.
Sortiraj odgovore
Najstariji