Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    19. Studeni 2018. 08:17

unijela sam u flo sve stare vrijednosti iz FF aplikacije. Sve prijasnje menge, dobro nije ih bilo puno, zadnjih 5-6. Mjerit cu se po FF, nije bo problema s njom do sada. 😉 A jedan dan gore- dole... nije kraj svijeta. Proci ce kao i ostali dani. 😀

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Alea
    19. Studeni 2018. 08:54

wintergirl

Alea

wintergirl

Cure ja sam danas toliko ljuta na sebe. Nakon malo čudnih simptoma: stvarno j

To sam i ja bila napravila i naravno bio - ko kuca…6 dana iza +ko kuca…
    Ma lude smo mi zene,🤦‍♀️🤦‍♀️
    Alea jesi ti imala implantacijsko krvarenje? Ja ga nekako svaki mjesec čekam kao da bi baš to moglo biti dobar znak…

Ne, nisam imala, samo sam imala dosta jake grceve par dana, bas onakve kakve nikad nisam imala, stisne pa prodje, to je valjda bila to implementiranje

• Elenicaa20
    19. Studeni 2018. 09:21

Sinoc moja vjestica dosla normalna..Sad mi sve poremetilo sav ciklus.Plodne dsne tek pokazuje u decembru.Trajanjr ciklusa 41.dan visr ne mogu racunat ni plodne dane...uh.😐

pikuleta1003
    19. Studeni 2018. 09:23

Grizli muž je od pretraga obavio spermiogram i urologa. 
    Ja sam išla na pregled jajnika i jajovoda, zatim na pregled mioma i vadila sam hormone. Zatim su rekli da pričekamo još godinu dana zatim ćemo krenuti sa potpomognutima. Neka se opustimo i uživamo😔

Raštika
    19. Studeni 2018. 10:26

Elenicaa20

Sinoc moja vjestica dosla normalna..Sad mi sve poremetilo sav ciklus.Plodne dsne tek pokazuje u decembru.Trajanjr ciklusa 41.dan visr ne mogu racunat ni plodne dane…uh.😐

Nemoj se zivcirati, mozda je samo jedan ciklus ispao takav. Mozda se vrati sve u normalu. 😉
    Ja sam osoba kojoj menga ne kasni, u dan je tocna, eventualno dan-dva kasnjenja u nekim ekstremnijim situacijama. Ali dogodilo mi se prosle zime da je kasnila 10 dana. Samo taj mjesec i to je bilo to. Dalje su ciklusi isli normalnim rasporedom. 😁 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Elenicaa20
    19. Studeni 2018. 10:42

Raštika

Elenicaa20

Sinoc moja vjestica dosla normalna..Sad mi sve poremetilo sav ciklus.Plodne dsne tek pokazuje u decembru.Trajanjr ciklusa 41.dan visr ne mogu racunat ni plodne dane…uh.😐

Nemoj se zivcirati, mozda je samo jedan ciklus ispao takav. Mozda se vrati sve u normalu. 😉
    Ja sam osoba kojoj menga ne kasni, u dan je tocna, eventualno dan-dva kasnjenja u nekim ekstremnijim situacijama. Ali dogodilo mi se prosle zime da je kasnila 10 dana. Samo taj mjesec i to je bilo to. Dalje su ciklusi isli normalnim rasporedom. 😁

Nadam se eto da se bar vrati u normalu.Ali za svaki slucaj idem.ginekologu slj sed da budem mirna.

Grizli
    19. Studeni 2018. 12:10

Pikuleta kakav ti je bio lh i tsh, jesi vadila hormone stitnjace? Fsh posebno? Ja bi ti preporucila ako nisi da inzistiras jos da odradis testove na trombofiliju stecenu i nasljednu, briseve i torch pretragu. Sve to mogu buti uzroci ranih spontanih i biokemijskih. 

Tena92
    19. Studeni 2018. 12:11

Nalaz je s transfuzije.
    Hocu li moci biti trudna..tj.ima li lijeka?
    Je li imala koja ovakav nalaz?

• medi89
    19. Studeni 2018. 12:35

Grizli molim te da mene ako mozes pojasnis ovaj nalaz... Nalaz je radjen 5dc

Želim male bebane <3 <3 <3

Grizli
    19. Studeni 2018. 12:37

Tena trudnoca je moguca kao prvo. Drugo jesi imala ti spontane? Oprosti ne sjecam se cise pa da ne vrtim po forumu? Dakle ono sto je tebi bitno sad ja bi ti preporucila da odes hematologu s tim nalazom. 
    Mthfr mutacija je najblaza mutacija inace,a najcesce je vezana za folnu kiselinu.odnosno to je jedan gen koji utjece na istoimeni enzim koji utjece na homocistein pa kad njega nema dolazi do tromboze, a utjece i na metabolizam folne kiseline. S obzirom da nase tijelo ne stvara folate, moramo uzima umjetnim pute. Dakle obavezno moras unositi aktivni oblik folne folacin, folat (novalac, prenatas)... A ne one na kojima pise folna kiselina (dm mama a-z, elevit isl). Jer tvoje tijelo ne iskoristava taj oblik folne nego ga talozi sto je lose. Drugo ako puno sjedis obavezno pocni pita andol/aspirin 100. 
    Ako se ne varam kod homozigota se uvodi u trudnoci heparin. 
    PAI -1 homozigot znaci da su mutirala oba gena i od oca i od majke u tvom slucaju i koliko znam to je indikacije za primjenu heparina pod obavezno u trudnoci ako je zena vec imala spontane. 
    Zato te savjetujem da se javih hematologu i sve ce biti u redu samo ces morat imat adekvatnu terapiju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.