Medi dosta je mutna slika. Mozes molim te samo mi napisat jel radjen u pmol/L i koja je tvoja vrijedost.
Pozdrav cure, samo da vam se javim. Došla sam kući prije sat vremena. Sve je prošlo u redu. Satrana sam od te anestezije, hvala Bogu, totalno su me uspavali. Osjećam se psihički bolje i nekako imam nade i nadam se da ćemo uskoro moći pokušati ponovo. Hvala vam svima na lijepim riječima, pomogle ste mi 😘😘
Tonkica, drago mi je da jw sve dobro prošlo, kad se vec moralo to dogoditi. Sad samo odmaraj, pij puno tekućine i uskoro u nove pobjede.
Ekipa meni i mm stigli nalazi, rijesili se klamidije!! 😀😀😀 ja sam toliko imala neki osjecaj tereta da mislim da sam danas izgubila 10 kg briga s duse i srca, nemogu vam opisat koliko sam ovo iscekivala... ginek je rekla da se mozemo seksit samo sa kondomom ali nismo tili nikako eto malo se strpili (btw od 5.10 pauzirali)... nakon spontanog i one boli i ludila oko toga, sad idemo dalje opusteno jer sam veliku brigu skinila s vrata.. mozda je i klamidija bila uzrok gubitku, a mozda i ne, i nije me briga, danas sam procvjetala kada me ginek. nazvala sa sretnom vijesti 😀😀😜😜
Tonkica samo kad je sva gotovo, sad si daj vremena, odmaraj, miruj i pij puno tekucine. pazi da ne dobiješ temperaturu slučajno. sretno draga!
Čiči super da ste se riješili, sad tako fino opušteno u nove pobjede. sretno!
Tena, sjecam se tebe i da si imala spontani, kao da je jucer bilo, drago mi je da si uradila pretragu na trombofiliju. Mislim da imas samo MTHFR trombofiliju, kao sto je Grizli napisala, a mislim isto da ti je PAI sasvim ok jer je homozigot 5G normalan nalaz, znam zato jer sam ja homozigot 4G/4G, i da su mi oba gena mutirana, i to je bas opasna mutacija i ja sam na heparinu pod obavezno. Opet provjeri sa doktorom svakako jesam li u pravu. Ovo ti nije tako strasan nalaz, uz terapiju bude sve bilo ok ☺️
Svjesna ne cim je homozigot to je mutacija, mora pisat normalan gen da bi bilo kako treba. To znaci da je mutaciju na alelu 5G nasljedila od oba roditelja (homozigot), kad je mutacija samo na jednom alelu gena onda je heterozigot dakle nasljedjeno samo od jednog roditelja. U slucaju kad nema mutacije pise normalan kao sto joj gore pise u druga 3 testa. U svakom slucaju hematologu idi. Sretno!
Grizli, znaci i 5G/5G je isto mutacija kao i 4G/4G? To zaista nisam znala, zanimljivo. Je li i heterozigot mutacija? Nekako sam logicki zakljucila ako ja imam 4g homozigot da je to los gen a da je 5g zapravo ok, jer mi je dr rekla da imam najopasniju mutaciju po trudnocu.🤷🏽♀️
Grizli ti si nasa hodajuca enciklopedija ☺️❤️
Kako god, Tena mislim da si saznala uzroke spontanog, meni je laknulo iskreno kad sam nakon spontanog vidjela dijagnozu trombofilije jer sam usla nekako sigurnije u sljedecu trudnocu i evo zasad je uz pikanje sve ok, nadam se da ce tako i ostati. I tebi zelim sve najbolje ☺️
Jutro svima 🙋🏽
Prekrsila sam rijec i jutros napravila test koji je naravnk negativan. Aplikacije mi se uskladile pokazuju obje da menga sutra treba stici
Napravila sam test ranije jer me sestra natjerala. 😂 Sinoc sam se isla tusirati i kad sam vidjela bradavice sokirala sam se. Izgledaju kao da je neka upala a rukom ne smijem proci blizu njih. 🤦🏻♀️ Poslala sestri sliku a ona mi rekla da ga napravim da je njoj tak s bradavicama od prvog dana i onda sam se ja i sjetila da ona jos doji i vidjala sam joj bradavice i bome su takve. Ogromne. 😂😂 Al ocito nista kod mene, cekam mengu sutra. Sta cu drugo ocito. 🤷🏼♂️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji