Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    23. Studeni 2018. 13:17

Evo bila i danas na uzv.. danas štoperica i u nedjelju aspiracija.. danas se dobro osjecam.. nisam imala mucnine.. ali i jucer je manja doza bemfole bila pa mozda zato… rekao mi je doktor da mozda nece bit transfera odma da cemo vidjet sve u nedjelju jer kao folikula ima da ih ne mogu sve ni izbrojati 😥

trudilica26
    23. Studeni 2018. 14:14

Drage moje,pisala sam vam prije par tjedana pa bih se htjela javiti s novostima. Dakle mi skoro 6mj pokušavamo,ja sam ovaj mjesec išla na pretrage i zaključeno je da nemam ovulaciju. 5DC sam dobila Estrofem i Klomifen. Estrofem pila do jučer,a od danas počela sa Duphaston, 3x dnevno. Ovulacija bi trebala biti sutra,doktorica kaže da imamo odnose danas,sutra i u nedjelju. Maloprije sam napravila test za ovulaciju i meni se čini definitivno pozitivan,presretna sam jer to u ovih 6 mjeseci još nisam vidjela. Bacam se na posao i nadam se plusiću idući mjesec 😍😍 ubacit ću sliku O testa 

trudilica26
    23. Studeni 2018. 14:15
    Ovulacijski test
    Ovulacijski test
  • wintergirl
    23. Studeni 2018. 14:24

Cure meni jutros na poslu toliko cudan okus u ustima, nekako po jeziku cudno. Par puta mi se dizao zeludac ali nisam povratila. U biti mi je osjecaj neke mucnine kad kad npr. citam u voznji...kad sam isla u WC gacice mokre, ali prozirno. Trebam dobiti za 3 dana...cudno se osjećam...

• medi89
    23. Studeni 2018. 14:24

Grizli

Pencil naravno da amh je pokazatelj koliko ti jos vremena ostaje za trudnocu ajmo to tako laicki rec, al mi smo komentirale da dal ona uopce moze zatrudniti sa niskim amh, a za to nema veze nije da on sprijecava trudnocu tj ako je nizak da ne mozes zatrudniti. Mozda sam malo krivo napisala pa se nije skuzilo odmah.
    Medi hvala na lijepim zeljama. Za IVF postupak je slijedeci ako je u prirodnom ciklusu onda ides nauzv svaka 2 dana cca nakon M i otprilike 2 dana pije nego punktiraju jajnu stanicu dobijes injekciju. Onda cekas 2-5 dana ako ae razvije embrij vrate ga. Nakon toga mozes raditi normalno ako posao nije neki fizicki jako tezak ili di si pod utjecajem kemikalija isl. U pravilu sve ovisi kako se osjecas. Ja sam se vracala na posao al se bavila vise administracijom i uredskim obavezama a nisam isla na teren sto inace vise radim. Nije nužno strogo mirovat cak nije ni preporuka. Nakon te punkcije sam svaki put bila doma jer sam krvarila i treba mi bar 1-2 dana da prestanu bolovi mi. Ako imas stimulaciju razlika je sto se bockas sama injekcijama od 2-3 dana ciklusa. Babylove ne brini za mucnine daju ti oni lijek ako vide da bi to bio problem bar je tako ako imas mucnine prije drugih operacija. Sretno na aspiraciji i drago mi je da sve se dobro razvija prezivjet ces ti mucnine.

Kod tebe je svaki put uspjelo da se razvije i da ostanes u drugom stanju ' Ja se tolikom bojim toga svega i mislim da sa ovakvim pshickim stanjem da nece uspjeti...

Želim male bebane <3 <3 <3

• medi89
    23. Studeni 2018. 14:36

Pencil

Cure jel netko radio hsg? Kakav vam je ciklus bio nakon njega ? Mene sve nešto bolucka kao a tek je u srijedu ne očekujem

Kod mene je sve normalno bilo, tako da svasta je moguće kod nas mene je sad ovaj ciklus bolio uzasno stomak cak prije na 5 dana i opet nista ne znam svaki put sve neki siptomi ali mislim da je kod nas sve zaista od velike zelje i prevelikog stresa :(

Želim male bebane <3 <3 <3

Emily1801
    23. Studeni 2018. 18:38

Pozdrav. Ispričavam se sto upadam. Poklonila bih 18 One Step trakica za ovulaciju, treba samo platiti postarinu ili ako je netko iz Samobora moze i primopredaja. Zao mi je da stoje, a nama su pomogle i ne trebam ove koje su ostale. Svaka je u svom originalnom pakiranju, netaknuta. Nadam se da ce nekome pomoci kao sto su pomogle nama. 🙂

mrs_čiči
    23. Studeni 2018. 19:18

Bok Emily ja evo prvi put gledam za naruciti ih sebi, nisam nikad koristila, mozes meni poslati?

Emily1801
    23. Studeni 2018. 21:23

mrs_čiči

Bok Emily ja evo prvi put gledam za naruciti ih sebi, nisam nikad koristila, mozes meni poslati?

Moze, naravno. Evo mail pa se dogovorimo sve. mzuskic1801@gmail.com

Vrazicak123@
    23. Studeni 2018. 21:32

Ejj curke dugo me nije bilo dugo.
    Sve vas puno pozdravaljam i imam pitanje da li je 37,5 i 38,4 temperarura trudnoce i 18 dc mi je a proslo je sedam dana od menge i tako mi svako jutro i popodne i navecer.
    Pozdrav💋💋💋💋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.