I ja udem tu ali mi nista ne zeli otvorit samo pise odabir slike i nista vise,nista ne otvara bas sam baksuz
Anavi kliknes na to "odaberi sliku" i trebao bi te prebacit u album od mobitela ili kompa ovisi preko cega pokusavas i onda odaberes sliku i ponudit ce ti "unesi" e sad jedino ako nemas slika u mobu pa ti nema sto otvoriti, ne znam sto bi drugo moglo biti meni normalno otvori 😉
😂😂😂😂 da, slika je zakon, bila sam je objavila na sve društvene mreže i dušebrižnicima poslala ufino poruku 😂 postat ću je i da ostale žene vide 🤗😂
Ne znam šta bi ti napisala, stvarno mi nije jasno kako…
Super slika hahahahah 😆
Ma ima slika cudo jedno,ja vec skoro ekran probila od pritiskanja na odaberi sliku a on nista ne otvara uhhhh
Ma ima slika cudo jedno,ja vec skoro ekran probila od pritiskanja na odaberi sliku a on nista ne otvara uhhhh
Probaj resetirati mobitel i izbrisati povijest sadržaja na mobitelu, možda je pun pa ne reagira, ne znam šta drugo da savjetujem
🙆
Haha 😉 hvala Petra 🤗
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Ma vec cu ja nesto skemijat radit ce on ko urica....
Nego kako ste vi?tko nam je sad u iscekivanju?
Ma vec cu ja nesto skemijat radit ce on ko urica….
Nego kako ste vi?tko nam je sad u iscekivanju?
Nego kako 🤗
Ja sam dobro, u kucanskim poslovima i cekam muza da dode sa posla jer je reka da ce mi kupit tulipane za dan žena, ja ih obozavam 🤗
Kako si ti?
Jel se to samo ja osjecam tako grozno danas.. kao da ni ne zasluzujem slaviti dan zena. Uopce. Koliko god se trudila pozitivna biti. U nasih skoro 3 god truda bezuspjesno. Sad pocela sezona kada one s kojima sam otpocetka bila i one imaju djecu i vec i 2 na putu.. izludujem lagano.. zato danasnji dan MRZIM!
Btw super za nastavak teme.. tamo je uzas kako je stekalo.
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Kike000 vau tulipane!!moj je vjeran ruzama ma da bi mi bili drazi tulipani...
wannababysomuch...jao draga,ja ovu temu sam citala od pocetka svih 2500i kusur stranica,naplakala se od srece i tuge kada sam vas citala,docekala sve vase sretne +,oplakala vase gubitke kao da su moji,neznam sta da ti kazem,ja sam malo duze u trudenju ali evo tek sad se prikljucila forumu da vrjeme brze prode i da imam sa kim popricat o svim tim mukama,drzim ti fige kao i svim curama i nadam se da cemo uskoro i mi ugledat taj famozni +++.....
Anavi, ma bitno da je cvijeće, je li tako, lijepo se radovat sitnicama 🤗🤗
Wannababysomuch, nisi u pravu i ne smijes sebe kao zenu tako ponizavati, jer nisi ti kriva sto beba jos nije na putu, vjerujem da si divna zena, supruga, domacica, prijateljica, i hrabra u borbi za svojim bebacem i plusicem, dovoljno razloga da se osjecas dobrom ženom, a ne da tones i o sebi lose mislis, ja razumijem i kazem da triba isplakat i dozvolit si bit u razočaranju, al ne dozvolit da lose mislis o sebi.
Kike000 meni je dovoljno samo da se sjeti....wannababysomuch kike ti dobro kaze,evo i ja sam sad vec 12god u pokusavanju ali drzim se,samo vedre misli i sve ce to doc na svoje,nesmijemo potonut i same sebe gaziti i unistavat negativom
Sortiraj odgovore
Najstariji