Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ena1989
    08. Ožujak 2018. 08:30

Sretan dan žena!🥂💐⚘🌹👠👒

darliv
    08. Ožujak 2018. 08:40

Sretan... 🎉🎀👱👸👩👧👵💁🎀💞

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• ANYMANY
    08. Ožujak 2018. 09:17
    Sretan dan žena
    Sretan dan žena

Drage žene, sretan Vam ovaj naš dan. Neka nam ovaj mjesec bude sretan i donese puno plusića.

Imam pitanje: Znači kad sam bila kod ginekologa 19.tog rekla mi je da bi ovulacija bila kao za 4 dana, tj. 23.2. To znači da bi ja onda trebala dobiti za 14 dana, tj.sutra?

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

tata_me_zove_zlato
    08. Ožujak 2018. 09:34

Srecan vam vas dan,zenice  
    Anna Donna,moj je danasnji ''poklon'' stigao nocas nazalost,ali navijam za tebe  !!!Kazem ti,i mene su na pocetku trodnoca bolele grudi kao u pmsu i u isto vreme ,jedina je razlika kod mene kad je pms,prestanu boleti neposredno pred M ,a u trudnoci ne prestaju... Eto navijam da te bole grudi narednih meseci :-) :-)

url=https://lilypie.com]

Grizli
    08. Ožujak 2018. 09:37

Ako su ti ciklusi inace uredni onda da. I naravno ako nemas inace kracu ilo duzu lutealnu fazu.
    Cestitka je bas lijepa.

tata_me_zove_zlato
    08. Ožujak 2018. 09:43

E da,sve vi koje ste u plodnim danima,iskoristite maksimalno ove danasnje prilike,prihvatite svu paznju i bum!! 

url=https://lilypie.com]

Petraaa
    08. Ožujak 2018. 09:56

Nek vam je najsretniji danasnji dan!!! 😙😙😙😙

Ana Donna
    08. Ožujak 2018. 10:09

tata_me_zove_zlato

Srecan vam vas dan,zeniceAnna Donna,moj je danasnji ''poklon'' stigao nocas nazalost,ali navijam za tebe !!!Kazem ti,i mene su na pocetku trodnoca bolele grudi kao u pmsu i u isto vreme ,jedina je razlika kod mene kad je pms,prestanu boleti neposredno pred M ,a u trudnoci ne prestaju… Eto navijam da te bole grudi narednih meseci :-) :-)

A joj, zao mi je sto je dosla vjestica :( samo hrabro naprijed, bit ce sigurno uskoro...javim kako je proslo, evo za 6 dana, jer vjestica je inace točna...

Ana Donna
    08. Ožujak 2018. 10:11

Sretam dan žena, drage žene :)🌹🌹🌹 neka nam sretan bio ovaj ožujak, i da vidimo što više plusica narednih dana i mjeseci 😘😘

• anavi88
    08. Ožujak 2018. 10:16

Cure jedno pitanje...kako ste postavile slike?ja nikako ne uspjevam,ili sam toliko nepismena ili moj mob zastario

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.