Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mika111
    06. Studeni 2018. 14:27

Curke, nama danas dosli kariogrami, uredni su☺☺, jako sam sretna sto je to dobro. Vec sam se narucila iduci ponedjeljak na pregled da vidim što dalje.
    Patricia i ostale cure koje ste u neocekivanju M drzim fige da budu plusici☺☺

• baby
    06. Studeni 2018. 14:53

Raštika

Ajme ‘ko ce jutro docekati. 😆😁🤞🏼Naredjujem vam pluseve svima! 💁🏽‍♀️😂
    Ja sam danas u ovulacija danu ali nema naznaka ikakvih bova al’ dug je dan, kud’ sam vec poletila… 😂😂😂 Radovi su u krevetu a da li su majstori dobri vidit cemo za dva tjedna. 🤷🏼‍♂️😆.

Sretno svima, nekakvu mi dobru atmosferu radite dok vas citam, dodje mi da i ja piskim na test. 😂😂 Salim se malo. 😉

Baš si me nasmijala 🤣😁😀😀😆

Ana Donna
    06. Studeni 2018. 16:22

Raštika

Ajme ‘ko ce jutro docekati. 😆😁🤞🏼Naredjujem vam pluseve svima! 💁🏽‍♀️😂
    Ja sam danas u ovulacija danu ali nema naznaka ikakvih bova al’ dug je dan, kud’ sam vec poletila… 😂😂😂 Radovi su u krevetu a da li su majstori dobri vidit cemo za dva tjedna. 🤷🏼‍♂️😆.

Sretno svima, nekakvu mi dobru atmosferu radite dok vas citam, dodje mi da i ja piskim na test. 😂😂 Salim se malo. 😉

Haha Raštika 🤣🤣 
    Lalla nema veze što nemaš nikakvih simptoma, nekad ne bude ništa pa te iznenadi plus :) 
    Patrizia sretno ujutro, aj nek se više zaredaju ti plusići 🤞 

pticatrkacica
    06. Studeni 2018. 17:33

baby

5. dan ciklusa mi je danas, onda idem kuhat vrkutu :) Mogu ju znači piti kroz cijeli ciklus..čitala sam negdje da se ne smije piti za vrijeme M pa se nisam usudila ali još mi ionako dan-dva traje pa ću početi..hvala :)

Ja sam je pocela piti prvi dan ciklusa. I pijem do ove menstruacije (ako dodje glupaca) i stajem jer to tri mjeseca i pravim pauzu mjesec. Mene je travar tako savjetovao. Meni odgovara. Nikad mi menga nije kasnila ali je bila jako bolna. Prvi dan malo,drugi,treci i cetvrti obilno krvarenje,peti,sesti i sedmi samo smedje. I nisam imala sluzi tijekom ovulacije. Sad je ima obilno i rastezljiva je i sve fino. A ne boli me nista kad dobijem. Sad mi traje pet dana normalno skoro istim intezitetom. Svakom je individualno. Pa ne znam sta da ti kazem,probaj. Nije mi skratila ciklus nit ista idalje dobivam fino svako 28dana. Samo sam ja prije mislila da mi je ovulacija 12-13 dan a sad po sluzi sam skuzila da je 14. A 12 me bole malo jajnici. Pokrila sam sve,pa sta bi,bi. Sretno nam. Patrizia cekam tvoj testic + <3

PatriciaZG
    06. Studeni 2018. 19:14

Drage moje saputnice,
    Ja sam znala da imam crve u guzici, ali nisam znala da me tako zuljaju.🤣 Uglavnom, radila sam test veceras. Sutra ujutro ponavljam
    Pozitivan!!! Svijetla crtica, ali vidi se. Aplikacija mi kaze 3+5tt.

Sad idem goglar vanmatericnu🤣 treba crve nahranit novin brigama

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

Ana Donna
    06. Studeni 2018. 19:20

Patrizia čestitaaaaammm imala sam dobar feeling 💓💓💓💓💓 
    A ženo luda, pusti tu glavu, nemoj guglat pliz, sutra još jednom ponovi test ...iako je to to, i onda se lijepo naruči na pregled...a sad lijepo upali film, skuhaj skuhaj čaj, i odmori 😍 

• Magica
    06. Studeni 2018. 19:27

PatriciaZG

Drage moje saputnice,
    Ja sam znala da imam crve u guzici, ali nisam znala da me tako zuljaju.🤣 Uglavnom, radila sam test veceras. Sutra ujutro ponavljam
    Ja vec tripujem da je biokemijska, vanmatericna…..i sve moguce verzije horora. Jednoroga ni na vidiku. Brojim unazad da se skuliram. Valjda ujutro budem pametnija.
    Cure moje, od srca vam zelim da i vama plus bude kao kuca! Da je sezona otvirena i da nas do Bozica drugi podforum bude krcat. Svaku vasu pricu sam pratila, tko ne dozivi, ne moze znat kako je cekat, brojat, analizirat iscjedak i bol u jajnicima. Grizli je nas andjeo cuvar, nasa dobra vila. Beni, sozivjela tesko iskustvi, sad ide dalje , jaca nego ikad, Magic me nasmijavala, a sa Rastikom sa radila sou po forumu. Ana Donna, cekam plusek, a Medi, zbog tebe cu maksuz ovdje doci da vidim ponjavu zahvala. Lalla….takodjer, hocu i tvoj plus, hocu! Cure moje, toliko vas je i svaka mi je postala prijateljica na nevidjeno. Cudo su ovi forumi.

Ooo draga cestitam nemoj se previse sekirat bice sve dobro. Uzivaj sad u trudnoći. 

MiniCooper26
    06. Studeni 2018. 19:35

PatriciaZG

Drage moje saputnice,
    Ja vec tripujem da je biokemijska, vanmatericna…..i sve moguce verzije horora. Jednoroga ni na vidiku. Brojim unazad da se skuliram. Valjda ujutro budem pametnija.
    Cure moje, od srca vam zelim da i vama plus bude kao kuca! Da je sezona otvirena i da nas do Bozica drugi podforum bude krcat. Svaku vasu pricu sam pratila, tko ne dozivi, ne moze znat kako je cekat, brojat, analizirat iscjedak i bol u jajnicima. Grizli je nas andjeo cuvar, nasa dobra vila. Beni, sozivjela tesko iskustvi, sad ide dalje , jaca nego ikad, Magic me nasmijavala, a sa Rastikom sa radila sou po forumu. Ana Donna, cekam plusek, a Medi, zbog tebe cu maksuz ovdje doci da vidim ponjavu zahvala. Lalla….takodjer, hocu i tvoj plus, hocu! Cure moje, toliko vas je i svaka mi je postala prijateljica na nevidjeno. Cudo su ovi forumi.

Oooooo happy day 🙏😘

PatriciaZG
    06. Studeni 2018. 19:47

MiniCooper26

PatriciaZG

Drage moje saputnice,

Oooooo happy day 🙏😘

Yeah sister!🤣

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

06. Studeni 2018. 20:26

PatriciaZG

Drage moje saputnice,

Čestitke na plusu...  Pazi se i čuvaj bebicu  Nemoj mislit negativno, to nikome nije pomoglo... Samo pozitiva...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.