Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Profa1988
    06. Studeni 2018. 21:16

Ne pišem često ali je nevjerovano koliko nas plusevi ljudi koje ne znamo osobno mogu razveselit..😁. Evo ja suze lijem zbog Patricije. Čestitam draga i nek je sve u najboljem redu 😘👶. Ujutro ce bit crtica ko 🏠 😉

PatriciaZG
    06. Studeni 2018. 21:18

Profa1988

Ne pišem često ali je nevjerovano koliko nas plusevi ljudi koje ne znamo osobno mogu razveselit..😁. Evo ja suze lijem zbog Patricije. Čestitam draga i nek je sve u najboljem redu 😘👶. Ujutro ce bit crtica ko 🏠 😉

Ljubim te di neba! Uskoro cemo svi slaviti ovdje. Ne idem ja u mirovinu dok vas sve ne ispratim

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

mala_mrvica
    06. Studeni 2018. 21:18

Drage zene kako ste?? NIsam stigla da procitam sve postove, alii vidim da ima plusica hvala Bogu cestitke svim trudnicama, aaa trudilicama zelimmm srecuuu kao i svaki put da sto prije docekate plusic. Ja sam docekala svoje nalaze imam ipak CIN3, sljedece sedmice idem na komisiju i da mi zakazu termin operacije, sokirana jesam jbg ali se ne bojim sta je tu je od Boga je  Ljubim vas zene moje 

Raštika
    06. Studeni 2018. 21:44

Stizu bebe!! 🕺🏽😀🕺🏽💃🏻💃🏻🤗 Ajooooj, od srca cestitam! ❤️❤️❤️ Tjeraj tripove na spavanje i gustaj! 

Krenula sezona beba izgleda... 🤗🤗

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

pticatrkacica
    06. Studeni 2018. 22:43

Patrizia cestitam ti od srca. Samo pozitivno <3 <3

Grizli
    07. Studeni 2018. 05:05

Patricia a bas mi je drago, savrseno! I nek tako i ostane- savrsena trudnoca!!! 
    Tko nam jos radi testice ovih dana?
    Magica koji dc si ti? Mi smo imale O istovremeno al koliko sam skuzila tebi je bila kasnije nego meni. Kad ne ocekujes?
    Ostale cure koje imaju "sumnjivo dobre" iscjetke neka bude ➕!!!! 

Lalla
    07. Studeni 2018. 07:28

Patricia čestitam! Želim ti školsku trudnoću 

• Magica
    07. Studeni 2018. 07:49

Grizli

Patricia a bas mi je drago, savrseno! I nek tako i ostane- savrsena trudnoca!!!
    Tko nam jos radi testice ovih dana?
    Magica koji dc si ti? Mi smo imale O istovremeno al koliko sam skuzila tebi je bila kasnije nego meni. Kad ne ocekujes?
    Ostale cure koje imaju "sumnjivo dobre" iscjetke neka bude ➕!!!!

Jutric svima. Evo ja sam u 21dc. Trebala bi 15.11 dobit ako nisam trudna i ako me nece zezat menga pola godine oped. Kad ti treba dobit? Kako si inace? Osjecaj ista? 

PatriciaZG
    07. Studeni 2018. 08:33

Raštika

Stizu bebe!! 🕺🏽😀🕺🏽💃🏻💃🏻🤗 Ajooooj, od srca cestitam! ❤️❤️❤️ Tjeraj tripove na spavanje i gustaj!

Krenula sezona beba izgleda… 🤗🤗

Sad si ti na redu. Misa ti tvog, znam ti ciklus na pamet!
    Ubodi! 😁

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

Raštika
    07. Studeni 2018. 08:34

Jutro svima 🙋🏽 
    Kod mene je doslo do tehnickih problema prilikom izvodjenja radova. Partnera mi danas poslali na put poslom i to do nedjelje. Sto smo radili, radili smo ove dane a sta bude, bit ce. 
    Naprasno zatvaram festival, momci nek kupe kablove i ajmo razlaz. 😂😂 
    Jucer mi je bio 14.dan kukala sam da nemam simptoma ovulacije i moram se ispraviti. Navecer me poceli jajnici malo boliti a da li je to bilo to ili sam ja pozurila i umislila simptome ovulacije, ne znam. Vidit cemo sve. 😉 uglavnom, dali smo do danas sve od sebe a rezultate zeljno iscekujem. 😁

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.