Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana Donna
    07. Studeni 2018. 11:42

Patrizia hvala ti na pozitivnim vibrama, mislim da nam je svima trebao da netko ugleda jedan veliki plus, da malo "živnemo" 😍 na forumu...
    Makatajna, kod mene ništa novoga, čekam gospođu vješticu ko svaki mjesec, još 2-3 dana prema aplikaciji...pa ćemo vidit...
    Kako si ti? Jel znaš već spol? 💓

PatriciaZG
    07. Studeni 2018. 11:50

Joj, cure, kao da mi je rodjendan!  Hvala vam za cestitke.. evo me, kao da Oscara drzim u ruci, a ne test za trudnocu.
    Lalla, svaka zena je drugacija. Mani se i iscjedka i bolova i implantacijskog. Da je po simptomima, ja nikad ne bih bila trudna. Pusti to.  Nista nije siguran pokazatelj. Nekad ima nemad nema. U prvoj trudnoci bila sam suha kao sahara na pocetku trudnoce, dok sam jos mantrala da nisam trudna i odbijala uradit test. Taj iscjedak iz sahare je danas u vrticu i jede mi zivce na suho🤣 a u ovoj trudnoci mi  je potop,  inkontinencija. Kao da sam se upiskila. Tako je bilo i u prosloj. Ekstrema ces se nagledat u trudnoci.

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

Lalla
    07. Studeni 2018. 13:05

Ma imas pravo, sve je to varijabilno. Ipak, ako sam slucajno zaista trudna voljela bih zapamtiti kako sam se osjecala prije nego sto sam saznala. Prosli ili pretprosli mjesec sam bas imala jak iscjedak prije menge tako da je mozda ovo i dobar znak. U prvoj trudnoci mi se vodenasti iscjedak pojavio tek polovicom trudnoće i trajao je do kraja. 
    Od jos nekih simptoma, zadnjih dana i osjecam gubitak apetita. Nije da mi je mučno, ali nekako mi se nista ne jede pretjerano. Mozda je to prije zbog neispavanosti i stresa jer je Mali bolestan.
    Patricia, ti imas dvoje djece? (tj. troje jer je jedno na putu) Koliko su stari? Decki ili curice?

PatriciaZG
    07. Studeni 2018. 13:13

Lalla, imam djevojcicu od 13 mjeseci. A drigu bebu smo izgubili u 17tt. Pocetkom ljeta sam imala spontani. Ovo je treca trudnoca. Racionalni bi rekli, drugo dijete, a svaka koka prezivi spontani, zna da ima jos jedno o kojem ne prica, samo sa Bogom. Izjadas se, oa ti kao lakse..

Lalla
    07. Studeni 2018. 13:19

Ma oprosti, čim sam te pitala sam se sjetila tvojih tickera pa sam povezala da govoris ustvari o dvije trudnoce. Žao mi je jako, ne mogu zamisliti sto si prošla i kako se sada osjećaš. Nadam se da više nikad nećeš proživjeti takav gubitak!  

• medi89
    07. Studeni 2018. 14:42

Patrica onako sva tmurna i bolesna jer umirem od napuhanosti i bolova u žeulcu udjem da vidim da nije i to neki siptom, kad vidim tvoju radosnu viejst toliko sam sretna zbog tebe, osjecam tvoju sreću,.... ja treba da dobijem 11.11.2018 jutros temp 37.00 pa cemo da vidimo, najgore sto se svaki mujesec obradujem pa razočaram, ovaj mjesec sliakla sam vam graf ovulacija je bila isla sam i na folikumetriju radili smo ko ludi pa se nadam a opet me strah ne znam ni sama vise hahahha...uglavnom sretna zbog tebe is to si me se sjetila 

Želim male bebane <3 <3 <3

• misica35
    07. Studeni 2018. 14:55

Patrizia čestitam!!! 😀😀😀

Ivcy1306
    07. Studeni 2018. 16:26

Patrizia, cestitke i od mene, neka bude sve skolski😀 
    Ja vas i dalje pratim ali ne pisem jer nemam sto, prosli mjesec ipak je dosla menga, ovaj mjesec cemo vidit. Ne nadam se nicemu iskreno, pokrili jesmo a sad vidjet cemo ishod. Bit ce kako mora biti. 
    Grizli i sve ostale curke, saljem vam zagrljaje i sretno svima.

• wintergirl
    07. Studeni 2018. 19:58

Cure, mislite da je za vrijeme plodnih dana bolje imati odnos svaki dan ili ipak svaki drugi? Mislite da ima smisla na dan ovulacije raditi to nekoliko puta? 

PatriciaZG
    07. Studeni 2018. 20:09

wintergirl

Cure, mislite da je za vrijeme plodnih dana bolje imati odnos svaki dan ili ipak svaki drugi? Mislite da ima smisla na dan ovulacije raditi to nekoliko puta?

Mi smo hopsali ovaj dobitni ciklus ove dane - 9.10.11.13.15.17. Ne zmam, navodno mi je ovulacija bila 15dc, a ja sam sve simptome imala vec id 9dc. I vec dva puta sam zacela 9dc. Sklona sam tome da je moguce da smo opet uboli pravi dan. Zanimljivo je da smo taj mjesec kad smo zaceli Mrvicu imali samo jedam odnos, samo jedan. I ola! Trudna! Deckica smo takodjer ganjali deveti dan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.