Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatriciaZG
    07. Studeni 2018. 20:11

Cure, hvala vam za cestitke. Sad samo da sve bude kako treba
    Ne zurim doktoru, jer sam se traumatizirala u prvoj trudnoci kad sam bila na pregledu sa 5+4 i srceko nije kucalo. A doktor, krkan ortodoksni iu topa ' nema od ovoga nists! Oceluj da prokrvaris" a moja Mrvica danas ima 13 mjeseci.. skratio mi je zivota...

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

Grizli
    07. Studeni 2018. 20:14

Magica nista ti ja ne osjecam posebno, zapravo manje nego ostale mjesece nakon O sam napuhana, imam zgaravicu, al nis to nije cudno kod mene. to bude svakako tako da priznajem simptome tek od 25.dc ovo prije bude od svega. Meni je 17 dc. Druzimo se onda i dalje i da ne dodje... 
    Lalla nema veze ako nemas implantacijsko ili sluzi meni u 4 t nikad nije bilo nista od toga, i skoro scaki put drukcije tako da ne opterecuje se time. 
    Curke u iscekivanju i ovulacijama uspjesno!!! 
    Wintergirl svaki drugi je preporuka jer spermi treba najmanje 36 h da se brojnost i vitalnost vrati u normalu. Vise odnosa u isti dan samo umanjuje kvalitetu sjemene, rekao bi mm ako imamo vise odnosa ovi prvi su za bebu, a ovi drugi corak! 

mrs_čiči
    07. Studeni 2018. 20:23

Patricia cestitammmmm 😘😘 
    U mene jucer stalo krvarenje, ali bolovi dole i ledja su jos isti, nepodnosljivi 😞

sofi
    07. Studeni 2018. 21:15

Patricia cestitke 🤗🤗

Ja sam polako izgubila nadu ovaj ciklus, danas se pojavio ful bijeli gusci iscjedak onaj kao prije M, redoviti.😩 

Jos je tu ono bockanje u trbuhu, bol u donjem dijelu leda (svakako drugacija nego pmsovska), i nedostatak tradicionalne boli u sisama. I nekakvi crveno rozi trag koji se danas kod brisanja pojavio niotkud 😂  ne znam. 😩 mislim da sam u prvom postu napisala da ne pravim jos frku, ne zurim. Mislim da sam pocela ipak 😂

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

Ana Donna
    07. Studeni 2018. 21:59

Čiči drzi se i odmaraj, jesi bila još kod ginek? 
    Grizli sretno i da se uvatilo nešto ovaj mjesec, za tjedan dana ćemo znati 🤞🤞
    Wintergirl mi bi svaki drugi dan oko O, ono prije je čak bolje, ili svaka 3 dana jer moj muž ima mali problem sa količinom plivača...
    Patrizia, evo ja je očekujem za 2 dana, i baš trebam dobit prije puta...imam cijeli dan grčeve, napuhana, tak da možda čak i ujutro dobijem :( jedino su mi cike ostale napuhane, ali možda se ujutro ispušu 🤣 vidit cemo...

Ana Donna
    07. Studeni 2018. 21:59

Sofi koji ti je dc??

• aloha
    07. Studeni 2018. 22:18

Drage zene, ja sam prije pola sata uradila test ...PLUS ko kuca..zelim da s vama podijelim sretnu vijest..nakon 6 mjeseci ugledala sam plus..osjecaj je nevjerovatan i ne moze se opisati...

Ana Donna
    07. Studeni 2018. 22:24

Alohaaaa pa čestitam, još jedan plus 💓💓💓

• aloha
    07. Studeni 2018. 22:27

Ana Donna

Alohaaaa pa čestitam, još jedan plus 💓💓💓

Hvalaaaa...puno srece..bice jos plusica 💓💓

Ana Donna
    07. Studeni 2018. 22:32

Jesi imala neke simptome? Možda si i pisala ne sjećam se...uživaj sad 💓💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.